kızlar aradı reddetme tuşuna bastım msj attı ne yapmalym bundan sonra yardm edn

Hala cool takılmaya çalışıyor aklınca
Erkeklerin geneli böyle canım, terslenince istenmeyince "acımadı kii" moduna geçiyorlar ve takmıyormuş gibi davranıyorlar.
Üstünde düşünmeye bile gerek yok. Kafan ve için rahat olsun, o kendini kumaştan saymaya devam etsin boşveer :112:

Ay bu çocuk gerçek mi Tatlım senin gibi dengesizlerle işim olmaz rahatsız etme beni artık de bitir olayı. Bu nasıl bir insan ben çözemedim. Sakın yumuşama, kabul etme sakın valla deli eder insanı bu

şimdide diyo ki yakın olduğum kızlarla foto çekinsem faceye attsalar bişy dermişin diyo el şakaları yapıyomusnuz diyorm gülüyo ben seversem kimse umrmda da olmaz takma bunları dedi bende el şakaları yapıyosunuz yani çok iğrenç benim midem kaldırmaz bunları dedim oda el şakasndan neyi kastediyosn diyo çıldırmak üzereyim şimdi

Ya arkadaşım ne gönlü ne aşkı? Bu çocuk senle apaçık dalga geçiyor. Çocuk oyuncağımı bu işler? Ben sinirlendim burda sen hala el şakası da yapıyor musunuz diye sormuşsun. Lütfen biraz gururlu ol lütfen. Bu insandan sana hayır yok belli. Cevap verme artık konuşma şunla. Gerçi biz ne desek sen kendi bildiğini okuyorsun o yüzden yolun açık olsun ne diyim.

kızlar öyle kötüyüm ki anlatamam herşey iyi gidiyordu saf gibi inandm yine aniden cvp vermemeye başladı bi baktm twitterden kızlarla yazışıyor öyle köütüym ki hattımı kırıp attım keşke sizi dinleseydm okadar kötüyümki nefret ediyorum pisliğin tekiymiş inanamıyorm ya Allahım inanamıyorum nasıl böyle biri olabilir (((

Bu tipler boyledr canm sen döndükce itecek, gittikce peşinden gelecek
Uğraşmaya değmez seni anliyorum bazen o kadr iyi niyetle yaklasiyorzki ama karsndaki adam iyi niyetli gelmedi bana

Bu tipler boyledr canm sen döndükce itecek, gittikce peşinden gelecek
Uğraşmaya değmez seni anliyorum bazen o kadr iyi niyetle yaklasiyorzki ama karsndaki adam iyi niyetli gelmedi bana

o kadar safım ki inanamıyorum kendime ama artık aklım başıma geldi keşke burda söyleyenleri baştan dinleseydm boşu boşuna kaç kere üzüldüm sinirlerim bozuldu deymeyecek biri içn ama bitti artık tamamen hattımı kırıp attım o sinirle facebookumda kapattım birdaha asla dönmem artık yeter benimde bir kalbim var bana dün diyorki sen çok iyi bi kızsın inş mutlu olurz diyo yarım saat geçiyo aradan cevap vermiyor twiteerden bi kıza bişeyler yazıyo bu kadar olmaz ki senin dengesizliğinle uğraşamam dedim en son sildim attım yeter artık ya bu ne böyle bide beyefendi benszliğe alışmak zor sana kolay gelsn diye bişy paylaşmış gece sanki ne yaşandıda onsuzluğa alışacağım asıl o alışsın bana yalvaran oydu.bana diyordu ki dün ben seni çok denedim galiba beni deniyormuş kavga çıkarıp kızlarla ilgili falan deniyormuş güya dün yaptığı neydi kızlardan vazgeçemiyor işte bide kızların canı cehenneme ben seni istiyorm diyor bana. O artık ne hali varsa görsün artık bu genç yaşımda yıpranmak istemiyorum daha fazla burdaki arkadaşlar hepinize teşekkür ederim keşke baştan dinleseydim sizi ama

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…