Kızlar aranızda mardindeki sultan Şeyhmus incirini yiyip hamile kalan varmı ?

İyi akşamlar kardeş ben 46 yaşındayım 3 yıldır evliyim ben bu dediğinizi nasıl nerden getitrilebllirim acaba cevap verirseniz sevinirim çaresizim hemde çok çaresizim yardım edin

Merhaba canım benim teyzem hamile kaldı yarın gidecek çocuğunu oraya götürüp oranın çocuğu olduğu için her sene onu götürmesi lazım bende yeni evliyim 11nci ayimiza girdik bana getirmesini istedim İNŞALLAH şifa olur RABBİM isteyen herkese nasip etsin İNŞALLAH

Oranın çocuğu ne demek? Tövbe yarabbim güler misin ağlar mısın rapunzel gibi günü gelince kuleye de kapatacaklar mı çocuğu diyeti olarak. Allahım akıl nimetini almasın. Şirk bu yaptığınız tövbe edin. İnşallah evladınız olur sağlıkla.

Ziyaret üstüne gebe kalınca oranın çocuğu oluyor RABBİM o zat hürmetine de nasip ediyor boş bilmediğiniz şeylere yorum yapmayın istediğimiz yine Rabbimiz onlar RABBİMİN sevdiği kullar olduğu için onlar hürmetine diyoruz dua etmeyi öğrenin öyle bakın buralara şirk diyorsunuz bide ne dediğinizi ne anladığınızı bilmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…