- 11 Eylül 2018
- 264
- 215
- 18
- 30
- Konu Sahibi Gelartikmelegim21
-
Hayir nirmal incir degil adini oyle koymuslar ama cok kucuk arpa kadar siyah bir tohum gibi birsey uc persembe yutulup dua edilip niyet edilip iliski oluyorNasıl bir sey bu bildiğimiz yaş incir değildir sanırım dimi ?
Imkanim olsa ben de hemen giderdim ilk defa duydum.Bu benim eski hesabım cnm konuyu ben acmistim bende gittim oraya ve ilk ay hamile kaldım ama düşük yaptım 2 Nisan'da sonrasinda bütün tahlillerimi yaptırdım temiz çıktı en son geçen ay rahim filmi çektirdim doktor tüplerin tikaliymis dedi film çekerken açtılar hiç bı sorun yok yani bu ay çok umutluydum ama yine adet oldum bende tekrar gitmek istiyorum bu ay klomen kullanicam eğer kalmazsam tekrar gidicem inşallah
Kesinlikle tavsiye ediyorum cnm çok uzakta oturmuyosan git bence ben gidicem bu perşembeImkanim olsa ben de hemen giderdim ilk defa duydum.
Evet doğru cnmKizlar bunu bende duydum birde oraya gidip çocuğun olursa kız olursa sultan erkek olursa şeyhmus konulmasi gerekiyormuş bu doğru mu
UzaktayımKesinlikle tavsiye ediyorum cnm çok uzakta oturmuyosan git bence ben gidicem bu perşembe
Temin edicek birini bulursan olur tabi neden olmasınUzaktayımkargoyla getirtebilsek olmaz mı acaba
Insallah kalırsın. Yakınsın sen galiba mardineBen bu akşam başladım incirlere bugün gündüz gittik eşimle türbeye inşallah bu ay hamile kalırım da paylaşırım burdan
Evet cnm Diyarbakır da oturuyorumInsallah kalırsın. Yakınsın sen galiba mardine
Ne kadar yanlış bir düşünce sakın ha tövbe edin resmen şirk! Allaha karşı resmen şirk kurban sedece ve sadece Rabbimiz Azze ve Celle için kesilir bir zatı araya koyarak kesilmez.. Ve bu tür türbeler deki zatlar araya koyarak şirke düşüyorsunuz.. Çocuk için Meryem suresini temiz kuran okuyan itikat düzgün bir bayan hocadan 41gün boyunca temiz suya okutarak içilir ve sadece ve sadece Allah dan istenir.. Ya da 41 tane hurma alıp 41 mumin kuranlı abdestli namaz kılan bayanlar bulup dağıtıp sonra hergün 1tane yeyip dua edip sadece Rabbimiz den isteyimEvet bir de cocuk dogduktam sonra sultan seyhmus hazretlerinin hayrina bir kurban kesiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?