Kızlar aranızda telefon bağımlısı olan varmı ???

o bende de vardr kaydirigubbakcemile3 wc ye gidip geliyim son ses açk olsa bile bakıyorum arayan var mı diye :))
aramak sesini duymak istiyosan ara hulicim :utangac: müsait olmaz diye düşünüyosan romantk bi msj çek yerimseniben sesini duymak istiyorum konuşalm mı vs vs diye he derse olay tamamdr hihoyyyt

heheheheh aynenopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ay senin verdigin fikirleri yirim ben, daha cok yeniyiz birazda cekiniyorum acikcasi :kedi:

heheheheh aynenopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ay senin verdigin fikirleri yirim ben, daha cok yeniyiz birazda cekiniyorum acikcasi :kedi:

bende çok çekiniyodum hulicim kaydirigubbakcemile3 ömründen ömür gitti valla ayyy üzüldm şimdi sevgilime :asigim:
teklf etti aylar sonra kabul ettim,ilk aşkım flnı çktıktan 2 ay snra didim :1shok: :)) düşün o kadar çekiniyodum ama içinden geleni yap hadi vakt kaybetme ara msj at :dance: hoşuna gder :))

zaman zaman bende de oluyor mesajdan daha çok teli kapatmak istemiyorum lafı uzatıyorum
kavga ettiğimizde de mesaja yöneliyorum gerçi eskisi kadar yapmıyorum

evlendim evleneli telefondan nefret ediyorumkaydirigubbakcemile3, hergün ailemi ararım, arada bir arkadaşlarımı arar sorarım, mesajla falan uğraşamıyorum artık zemuszemus

alkisalkisalkisselam kızlar aranızda hiç cep telefonu bağımlısı olan varmı???
sevgılınızı sureklı aramak.mesaj atmak ıstegınız oluyormu yanı hep sevgılınızden mesaj telefon beklıyormusunuz ?telefonda uzun uzunnnnnnnnnnnn konusmak ıstıyormusnuz ???
bır ara ben boyleydım ama sonradan sonradan duzeldım merak ettım sızler arasında da hıc boyle bır durum yasayan oldumu ve bu durum neden oluyor ben bır sey bulamadım neden oluyor bulamadım ama oluyordu hep konusmak mesajlasmak ıstıyordum :)

benben ben adam uzakta olunca telefonla çıkıyorum sanki anacımmafoldumben

olmazmıııısırnaşık şey tlf sürekli yanımda ama napalım ya farklı şehirlerdeyiz tek bağlantımız bu tlf işte :gitme: ewden çıkarken annemin hep dediği şey "kocanı aldınmı??":roflol::roflol:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X