Ben yanlış anlamış olamam degıl mi ? O kadar iltifatı yanlış anlamış olamam yaniKaraktersel sorunu var. Bas tekmeyi gitsin.
Ben ona hiç o gözle bakmadım .Takş o böyle sağ gösterip sol vurana kadar .Kafam karıştıPeki senin gönlün var mı?
Ben yanlış anlamış olamam degıl mi ? O kadar iltifatı yanlış anlamış olamam yani
Egosunu tatmin etmiş sanki, niyeti olan doğru dürüst konuşur... ortak arkadaşınız varsa ağzını yoklasinKızlar hepınıze iyi akşamlar öncelikle .kızlar fakültemden 4 yıllık hiç muhattap olmadığım sınıftan bir çocuk vardı .Paylastıgım hıkayemde görüp yazmaya başladı .İltifatlar , buluşalımlar . Bildiğiniz kaç gün yürüdü. Dün gece eski sevgılısındrn onu hiç unutamayacağından bahsetti . Ben de usulen hoş olmadığını belirttim .Ardından sankı kendi yürümemiş gibi önce biz arkadaşız seninle dedı .Ardından da benim boyum çok uzun , yanında baban gıbi kalırım dedı .Kedi seviyorsun ben sevmem dedı . Garip birsey ya . Aksam yazarım deyıp yazıyor .Hıkaykerıme vs cevap veriyor . Bunun niyeti ne sizce kızlar ?
Bence de tüm tespitlerınıze katılıyorum .Cok teşekkür ederimOlamazsınız. Biz kadınların hisleri çok güçlü imayı bile anlıyoruz bakmayın kıvırdığına. Yanarlı dönerli bu adam buna güven olmaz.
Kafanı daha da karıştırmadan yok ver gitsin. Ne o öyle???? Bir öyle bir böyle!!!!Ben ona hiç o gözle bakmadım .Takş o böyle sağ gösterip sol vurana kadar .Kafam karıştı
Ama benim üzerimden tatmini garip degıl mi ? Bir de ben şaka yapıyor sanıp şakaya vurdum .Sonra sağ gösterip sol vurdu .Egosunu tatmin etmiş sanki, niyeti olan doğru dürüst konuşur... ortak arkadaşınız varsa ağzını yoklasin
Teşekkür ederimKafanı daha da karıştırmadan yok ver gitsin. Ne o öyle???? Bir öyle bir böyle!!!!
Boyu çok uzun ve kalıplı.Ben biraz minyonum o yüzden dediKaraktersiz + terbiyesiz.
Baban gibi yanında kalırım ne demek.
Sevgilisi akıllı kızmış bunun notu vermiş basmış tekmeyi…
Bu saçmalamış olduğunu değiştirmiyor ne yazık kiBoyu çok uzun ve kalıplı.Ben biraz minyonum o yüzden dedi
Bence de tüm tespitlerınıze katılıyorum .Cok teşekkür ederim
Eveet tabii ki deBu saçmalamış olduğunu değiştirmiyor ne yazık ki
Valla ben de aynısını dedım .Ya ben ya kedi derim dedi ben istedıgını de dedımAy bide kedi sevmeyen insan da ne bileyim
El kadar kediler naptı sana koca kalıplı herif
Kedi sevmeyeni ben de sevmem
Teşekkür ederimGel gitli insanlardan uzak durun yorulursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?