kızlar arkamdan neler dönüyor böyle içime kuşkular girdi yardım edermisiniz..

elagozlum20

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2012
219
0
0
Konya
sevgilim su an burda degil abisinin yanında bir süre orda kalacak bazı nedenlerden dolayı ocak gibi gelecek face şifresinide ben bilirim girerm her zaman bakarım öyle neyse bunların bi çiçekci dükkanı var ilerdede almayı düşünüyor ama su an hala oranını en iyi elamanı birde çırak var çırak x olsun arkadaşlar sevgilim bu x de diyor ki abim benim seninle bir işim var mesajlarıma cevap ver x de abi konturum yok ne oldu diyor sevgilim burda konuşmayalım şimdi diyor çünki benm okuyacamı biliyor ben senin yanına şimdi birini gönderecem o abin ne derse yapacaksın diyor bu konu çiçekle ilgili hediyeyle ilgili o da diyor ki tamam abi sonra konuşma kesiliyor ve çocuk ne yapacagını anlamış olmalıkı tamam abi diyor sevgilimde tamam gelince para işini hallederiz diyor yani büyük ihtimal çiçekle ilgili birşeyler oldu ve birine birşey gitti bu ben degilim bana süpriz hazırlıyo olamaz kızlar çünki kendisi burda degil 2 ay var daha gelmesine bana hazırlıyo olsa gelince hazırlar veya birşey arkamdan neler dönüyo böyle kafayı yiyecem birine birşey yaptırttı sevgilim :(

Hediyenin size gelip gelmediği belli olsun bir süre bekle.

Hemen sorma ona kime yolladın diye, sana der ve hemen yollar..

Kısacası bir süre beklemede kal derim ben :31:

canm sence başka birine olabilir mi çok kuşkuluyum su anda ama onu tanıyorum biliyorum yapmaz böyle birşey bekleyecegm bakalım ne olacak

Herkesten her şey beklenir, yapmaz diye bir şey yok ama sizin durumun bana çok şüphe çekecek bir şey gibi gelmedi. Size olabilir bence o sürpriz.

insana en güzel ceza kendi vicdanıyla bırakmak oluyor...

bende sizin gibiyimdir. sevgilim dur yapma dedikçe yaparım sonra da pişman olurum...
kendisi de bana bağırırsa içim rahatlar...
ama ne zaman ki benim yaptıklarıma rağmen bana hala sevgi dolu olursa işte o zaman canım iki katı yanar...

ben neler düşündüm neler yaptım oysa neler yapıyor diye...

çok iyi bilirim hissettiklerinizi..

ders çıkarın kendinize ve unutmayın hiç bu günü.. :34:

elagöz gerçekten kaşınıyorsun!!!!
kızım dün ne haldeydin sen?
bugün sil baştan gene gene aynı şeyler...
derdin ne senin?
ağzının tadı varken niye zorluyorsun mutsuz olmak için
bak vallahi çok kızdım sana..

canm ben ne yaptım ki şimdi dün bu konuyu biz kavga etmeden açtım hediye başkasına gidecek sandım ama bana geldi çok mutluyum ve dersimide aldım oyy kızmaa :)

Bende gecen sene sewgilimin odasinda adil isik fisi bulmustum.O uyuyodu ben geldigimde. Neyse buldum fişi. Bakiyorum ortada poset felan yok. Sinir oldum. İcim icimi yedi. Sonra biraz gurultu yaptim uyansin diye. Uyandi felan. Ben yine bise demedim. Baktim bir iki saat sonra yatagin altindan cikardi :52: ama o iki saat kendimi nasil yedim anlatamam yanii.
Sonra dedim askim biraz daha cikartmasaydin dayak geliyodu :52::52:

sevgilim su an burda degil abisinin yanında bir süre orda kalacak bazı nedenlerden dolayı ocak gibi gelecek face şifresinide ben bilirim girerm her zaman bakarım öyle neyse bunların bi çiçekci dükkanı var ilerdede almayı düşünüyor ama su an hala oranını en iyi elamanı birde çırak var çırak x olsun arkadaşlar sevgilim bu x de diyor ki abim benim seninle bir işim var mesajlarıma cevap ver x de abi konturum yok ne oldu diyor sevgilim burda konuşmayalım şimdi diyor çünki benm okuyacamı biliyor ben senin yanına şimdi birini gönderecem o abin ne derse yapacaksın diyor bu konu çiçekle ilgili hediyeyle ilgili o da diyor ki tamam abi sonra konuşma kesiliyor ve çocuk ne yapacagını anlamış olmalıkı tamam abi diyor sevgilimde tamam gelince para işini hallederiz diyor yani büyük ihtimal çiçekle ilgili birşeyler oldu ve birine birşey gitti bu ben degilim bana süpriz hazırlıyo olamaz kızlar çünki kendisi burda degil 2 ay var daha gelmesine bana hazırlıyo olsa gelince hazırlar veya birşey arkamdan neler dönüyo böyle kafayı yiyecem birine birşey yaptırttı sevgilim :(

.........................

Son düzenleme:
Back
X