Kızlar aşığım.

Lagherta

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2016
3
1
1
Kızlar hayatımda ilk aşık olduğum adam yıllar sonra karşıma çıktı. Yıllar öncesinde ona hep ilanı aşk ederdim. Seni çok seviyorum diye ama her seferinde hayır bak biz arkadaşız derdi. Hiç bir zaman kalbimi kirmamisti. Ve her zaman yanımda olmaya devam etmişti . Taki okulu bırakana kadar. Sosyal ağlar ile arası olmadığı için ona yıllardır ulasamiyordum. Tesadüfen denk geldik. Yaklaşık bir ay oluyor . Haftada 3 kez bulusuyoruz neredeyse. Ne zaman arasam bulusuyoruz. İşi çok yoğun. Ve yine de bana vakit ayırıyor. 2.5 hafta önce açık açık konuştum onunla. Yüz yüze. Hayır demiyor . Evet de demiyor. Bir önceki ilişkisindeki kız resmen çocuğun psikolojisini bozmuş. O kızı sevmiyor ama malum çocuğu delirttigi için. Geçen gün tekrar bulustuk. Kahve içtik. Orada benden önümüzdeki cumartesi için evdekilerden izin almami istedi. Neden dedim yemeğe gidicez dedi. Çok heycanliyim. Ne olacak bilmiyorum. İlişki istemiyorum diyor. O zaman bana hayır de diyorum. Demiyor. Büyük konuşmak istemiyorum ne olacağını bilemeyiz diyor. Gecistirmiyor bundan eminim. Yaklaşımları da normal. Hani cepte tutmak isteyecek birsey de yok ortada. Ah ah. Ne olacak bilmiyorum. Bana dün ya hayır dersem dedi. Ne olacak dedi. Cevap veremedim. Kimseyle olmam artık dedim
Kızlar oluyorum bu çocuğun askindaaaaan

Ego tatmin ediyor olmasın da üzerinden. Bence bir erkeğin d.tü bu kadar kaldırılmamalı idi. İlişkiniz olsa bile sağlıklı olacağına inanmıyorum. Keşke tekrar karşılaştığında "çocukluk ya sana aşık olduğumu zannediyordum ne komikmişiz " falan gibi davransa idin. Bu kadar egosunu kaldıran biri ile görüşmek istemesi normal geldi bana , hiçbişey hissetmese de...
Umarım sonuç benim düşündüğüm gibi olmazo_O

baliklama atlamak yerine, icin icini yesede biraz sakin davransaydin keske
ozaman karsi taraf kendini daha cok belli ederdi

Diğer konuda çok dertliyim dediğin bu muydu. Gayette mutluymussunuz. Neyse pek olumlu değil bence. Çünkü çok simartmissiniz gibi geldi.

Ego tatmin ediyor olmasın da üzerinden. Bence bir erkeğin d.tü bu kadar kaldırılmamalı idi. İlişkiniz olsa bile sağlıklı olacağına inanmıyorum. Keşke tekrar karşılaştığında "çocukluk ya sana aşık olduğumu zannediyordum ne komikmişiz " falan gibi davransa idin. Bu kadar egosunu kaldıran biri ile görüşmek istemesi normal geldi bana , hiçbişey hissetmese de...
Umarım sonuç benim düşündüğüm gibi olmazo_O

Acikcasi burada çok ayrıntıya giremedim uzun olur diye. Ben ona sadece ilerde arkama baktığımda keşke demek istemediğimi ve o zamanlar çocuk olduğumuzu suan bazı şeylerin değiştiğini daha farklı olduğunu söyledim. Benden zaman istedi. Bir ilişkiden verim alabilmemiz için iki tarafında kendini ilişkiye verebilmesi gerekiyor. Ve oda suan bunun için kendini hazır hissetmedigini biraz zaMan geçmesini istedi. Beni neden yemeğe çıkartacak o konu hakkinda ise hiç bir fikrim yok

Cok yapismissin adama.Asik oldugun adam seninle devam etmiycek orasi kesin.sadece oylesine takiliyor hissi verdi.

Hayırlı olsun aşkınız :halay:ama yine de cok guvenmeyin su cepte dursun mantigini dusunuyor olabilir erkek sonucta
cok klise cumleller kullanmış suan muhtemelen asktan gozunuz kör. uzulen olmayin

şu kk da en sevdiğim ,severek yorum yaptığım aşk konularıdır,,,,,,,,,

senin konunda şöyle birşey var
anlarım evlilikti, ilerisi, gerisiydi ,

gibi laflar sözler konuşmaması ,
derim ki madem içinde bir kıvılcım yoksa ne diye insanları umutlandırıyorsun
bu ne lahana ne pehriz ,,,,,,,,, derim

yok olmazsa ne olur falan ...
olmayacaksa neden yemeğe çıkıyor, neden görüşüyor
aşk yoksa bu nedir

Kiz onun, o da sizin psikolojinizi bozuyor bence. Kizdan cektigi icin sizinle ego yuklemesi yapiyor sadece. Kendini iyi hissedince yine ulasamayacaksin.

Yara bandi olmak istemiyorsun herhalde?

Erkek emek harcamadigi kolay elde ettigi kizi sahiplenmez.sevgilisnden ayrilmis seninle ego tatmin ediyor zaman geciriyor.

Back
X