Kızlar hayatımda ilk aşık olduğum adam yıllar sonra karşıma çıktı. Yıllar öncesinde ona hep ilanı aşk ederdim. Seni çok seviyorum diye ama her seferinde hayır bak biz arkadaşız derdi. Hiç bir zaman kalbimi kirmamisti. Ve her zaman yanımda olmaya devam etmişti . Taki okulu bırakana kadar. Sosyal ağlar ile arası olmadığı için ona yıllardır ulasamiyordum. Tesadüfen denk geldik. Yaklaşık bir ay oluyor . Haftada 3 kez bulusuyoruz neredeyse. Ne zaman arasam bulusuyoruz. İşi çok yoğun. Ve yine de bana vakit ayırıyor. 2.5 hafta önce açık açık konuştum onunla. Yüz yüze. Hayır demiyor . Evet de demiyor. Bir önceki ilişkisindeki kız resmen çocuğun psikolojisini bozmuş. O kızı sevmiyor ama malum çocuğu delirttigi için. Geçen gün tekrar bulustuk. Kahve içtik. Orada benden önümüzdeki cumartesi için evdekilerden izin almami istedi. Neden dedim yemeğe gidicez dedi. Çok heycanliyim. Ne olacak bilmiyorum. İlişki istemiyorum diyor. O zaman bana hayır de diyorum. Demiyor. Büyük konuşmak istemiyorum ne olacağını bilemeyiz diyor. Gecistirmiyor bundan eminim. Yaklaşımları da normal. Hani cepte tutmak isteyecek birsey de yok ortada. Ah ah. Ne olacak bilmiyorum. Bana dün ya hayır dersem dedi. Ne olacak dedi. Cevap veremedim. Kimseyle olmam artık dedim
Kızlar oluyorum bu çocuğun askindaaaaan
Kızlar oluyorum bu çocuğun askindaaaaan