Kızlar aşılama hakkında fikir

sevonunkalbi

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2025
196
28
13
25
Merhaba kızlar eşimle biz cocuk tedavisi görüyoruz bende hormonlarda düzensizlik ve kist vardı böylelikle tedaviye başlamış olduk iki defa catlatma iğnesi oldum birincisi mallesef olmadı ikincisinde ise iğneyeğe rağmen çatlamayıp kiste dönüştü şimdi ise yarın doktora gidiceğim bu ay aşılma yaptıracağız aşılama da ilk defa olup hamile kalanlar var mı

Benim arkadaşım var canım onun tiroidlerinde sıkıntı vardı düşükleri olmuştu sonra tiroid i düşürmek için ilaç verildi onu düzenli kullandı çam sakura hastanesinde ilk defa aşılama yaptı ve tuttu :)

Benim dün kontrolum vardı yumurtam 25 mm ile aşılma olucağım yarın

gözlerim dolu dolu okudum 37 yaşındayım 2 senedir cocugum olmuyor hıcbır sorun yok bı kere asılama yaptım tutmadı bu ay tekrar yapıcam hormon testı verdım tiroidim bi tık yuksek sınırda ınsallah ondan olmuyordur benımde

Stres kaynaklıda olmayabilir canım kendinizi üzmeyin akışına bırakın birde folidoce diye bir ilaç var bana gittiğim profesör doktor verdi hamile kalmayıda kolaylaştırıyor kullanmanı tavsiye ederim stres üzüntüde etkiliyor birde infertilite bölümüne gittiniz mi

gittim gitmez miyim

yaşım 37 , 2 yıllık evliyim evliliğim ilk 3 ayı korundum sonra doktor kontrolüne gittiğimde çikolata kisti olduğunu söyledi ama gebeliğine engel değil dedi .
içim rahat etmedi korunmayı bıraktım . her ay yenı bır umutla hüsrana uğradım hala da uğruyorum . benımle bırlıkte evlenen eş dost akraba çocuklarının doğum gunlerını kutlarken ben hala hayal kuruyorum
1 yılım dolduktan sonra mega medipol de aşılama yaptırdım , eşimde de bende de herhangi bir sorun ve her hangi bir değerimizde sorun veya değer düşüklüğü olmadığı için doktorda bizde çok umutlandık , ama olmadı

ikini aşılamaya hazırlanırken Ocak 2025 te reglim bir gün gecikti ki normalde çok düzenlidir , bir umut kan testi verdim betam 100 çıktı , Devlet hastanesinde ki doktor betan 100 çıktı diye umutlanma dedi o an doktora çok kızdım ama haklıymış mutluluğum sadece 5 gün sürdü
17 ocak 2025 beta : 100
19 ocak 2025 beta : 396,6
22 ocak 2025 beta : 1458
24 ocak 2025 sabah 09:00 beta : 2268

24 ocak günü 11:00 de kanamam oldu doktora tekrar gıttım kan verdim beta 1356 ya düşmüş

çok üzülsekte demek ki bişeyler olabiliyor umuduyla hayatımıza devam ettik , dış gebelik dediler düşük dediler yok bundan sonrası tutar dediler aylar geçti ama hiç bişi yok bu arada soğan kürü yaptım , ovülasyon testleri yumurtlama günleri takip ettim vs vs . ama yok olmuyor .

şimdi çam sakura muzaffer hocaya başladım ikinci aşılamayı deneyip tüp bebeğe geçicem galiba

Canım seni okadar iyi anlıyorum ki çok zor gerçekten bende o yollardan geçtim bebeğimi kaybettim farklı nedenlerden dolayı operasyon geçirdim ama sana tek diyeceğim özellere paranı hiç harcama özeller sana net bir cevap sunmuyor para odaklı çalışıyor güzel bi araştırma hastanesiyle devam et zaten çam sakuraya gidiyormuşssun galiba bende hep özellere para harcadım yıprandım şimdi 9 aydır felan çapaya özlem hocaya gidiyorum beni araştırdı etti operasyonumu oldum şimdi herşeyin sonuna geldim bebek düşünebilirsin dedi bakalım inşallah en yakın zamanda bebeği olur hepimizin ama stres te etkiliyor kafana takmamaya çalış bende olurına bıraktım

İnşallah Rabbim en kısa sürede hepimizin kucağını sağlıkla doldursun

ben 3 defa denedim yumurta çatlatma iğnesini tutmadı şimdi mikroçip aşılama yaptırdım 8.günüm

Aşılama sürecinizden bahseder misiniz? Bizde orda başlayacağız da. Ne kadar tutuyor acaba fiyat

Aşılama sürecinizden bahseder misiniz? Bizde orda başlayacağız da. Ne kadar tutuyor acaba fiyat

medipol gonca hanımda mı ?

ben bır sne önce yaptırdım 30 bin tuttu , mikro çip aşılama gonal f iğne verdi onları vurulduktan sonra aşıalama yaptı .
günahları boynuna ilk aşılama tutmuyo genelde dıyorlar ıkıncıye yaptıralım dıye ama merak ettiklerin varsa sor . aşılama süreci her yerde aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…