Aşılama Kızlar aşılamadan önce yapılabilecek bi tedavi varmı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

yukodam

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2021
183
74
13
Kızlar ben pcos hastasıyım adetim bazen 6 ay olmuyor rahim filmi çekindim tek tüp kapalı çıktı histereskopi yaptırdım o ise tertemiz çıktı fakat doktorum bana ilaç falan önermeden direk aşılama yapalım dedi bende doğal bi ilişkiyle olsun istiyorum yaşımda daha 22 ve 1 yıllık evliyim bildiğiniz başka tedavi yöntemi varmı yoksa direk ilk tedavi aşılama mı oluyo sizlerin düşüncelerini tecrübelerine ihtiyacım var ilaçlada desteklenemezmi acaba aşılamadan önce

Klomen kullanabilirsiniz aşılama genellikle erkekte problem olunca daha etkili oluyor eşinizin sperm değerleri nasıl

Eşimde hiçbi problem yok değerleri çok iyi
Bence aşılamadan önce 3 klomen kullanabilirsiniz oda yumurta büyütme ilacı takipli kullanıp çatlatma iğnesi kullanabilirsiniz benim doktorum 5 klomen öneriyor düşün artık sonra aşılama diyor ama ben 3 klomenden sonra aşılama denedim bence sizde öyle yapın derim

Çok teşekkür ederim klomen kullandığımız zaman normal ilişki oluyo demi

Teşekkür ederim
Rica ederim herşey gönlünüzce olsun yaşınız küçük daha yeni evlisiniz bira akışına bırakın streste çok etkiliyor böyle deyince kolay olmuyor aynı yollardan geçtik geçiyoruz bende 2 seneyi geçtim 3 klomen 1asilama oldum inan ki aşılamada çok çok umutlandim negatifi alınca çok büyük hayal kırıklığı yasadim herkesin aynı olacak diye birşey yok tabi strese gelimce ilk zamanlara göre şimdi o kadar stres yapmıyorum sanırım olumsuzu ala ala alıştım

Rabbim inşallah seninde gönlüne göre verir herkesin sınavı farklı rabbim bizimde bu konuda mücadele etmemizi istiyor demekki bende yaşımdan ötürü direk aşılamaya girmeye sıcak bakmıyordum en azından ilaçla denemeyi istiyordum doktor direk aşılama yapalım diyince gözüm korktu gerçekten çok yardımcı oldun aydınlattın beni allah razı olsun

Rabb'im kalpten isteyen herkese kolaylıkla nasip etsin inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. İlişki de beline yastık koy genellikle altta sen olmaya dikkat et 1 saat kadar banyo yapma bacaklarıni yukarı bile kaldirabilirsin duvardan destek alarak

Onlara dikkat ediyorum ama 5 6 aydır adette olamamıştım belki düzenli adetim olsa tutacak doktordan önce adetimi düzene sokacağını beklerken aşılama demesini garipsedim

Onlara dikkat ediyorum ama 5 6 aydır adette olamamıştım belki düzenli adetim olsa tutacak doktordan önce adetimi düzene sokacağını beklerken aşılama demesini garipsedim
Hormon testlerin normal mi bence normal değil düzensiz adet yumurta tembelliği belirtisi bence doktorunuzu değiştirin derim bunu çözmesi gerek ovulasyon testi kullandin mi hiç

Hormon testlerin normal mi bence normal değil düzensiz adet yumurta tembelliği belirtisi bence doktorunuzu değiştirin derim bunu çözmesi gerek ovulasyon testi kullandin mi hiç
Hormon testlerim normal ama ilk gittiğimde doktor pcos teşhisi koydu sonra rahim filmi çekindim tek tüp kapalı çıktı başka sorun yoktu histereskopi yaptırdım oda temiz çıktı. 5 ay önce ovulasyon testi kullandım ama kullandığım aydan sonra adetim gelmedi aylarca da takip etmedim ovulasyonla açıkcası

Peki yumurtalama çatlama gördünüz mü şuan adetleriniz nasıl kaç günde bir oluyorsunuz

Peki yumurtalama çatlama gördünüz mü şuan adetleriniz nasıl kaç günde bir oluyorsunuz
Yumurtlama çatlama gördüm sanıyordum ama demekki test yanılttı çünkü adet olamadım 6 aydan sonra geçen hafta adet oldum önümüzde ki ay bakacağım artık inşallah düzenli olabilirim

Yumurtlama çatlama gördüm sanıyordum ama demekki test yanılttı çünkü adet olamadım 6 aydan sonra geçen hafta adet oldum önümüzde ki ay bakacağım artık inşallah düzenli olabilirim
İnşallah canım bunu onemse düzenli adet çok onemli her adetten sonra yumurtlama olur ona göre degerlendirilir 6 ay çok uzun bı sure bunun üstüne düş

Öncelikle merhaba
Ben PCO hastasıyım 2018 2019 da3 kere çatlama ve bir kere aşılama yaptırdım daha sonra eşimle yaşımız daha erken(ben 25 eşim 28)diye 2. Aşılamayı bekletelim dedik ve ben o kadar pişmanım ki o beklediğim 1 yıl içerisinde çikolata kisti oluştu ve onunla da mücadele etmeye başladık
Ağustos ayında ilk tüp bebek transferimizi yaptırdık ama malesef olumsuz önümüzdeki ay bi operasyonum var sonrasında inşallah 2. Denemeyi yapacağız

İnşallah canım bunu onemse düzenli adet çok onemli her adetten sonra yumurtlama olur ona göre degerlendirilir 6 ay çok uzun bı sure bunun üstüne düş
Evet canım bende bugün doktorla görüştüm zaten bana aşılama demesi tuhaftı önce ortadaki sorunu çözmesi gerekirken o yüzden sizlere bi danışayım dedim bi de başka bi doktora görüneyim bakalım o ne diyecek

Rabbim gönlünüze göre versin inşallah bi doktorun daha görüşünü alalım diyoruz bizde eşimle aynı şeyi tavsiye ederse tabiki yaptırırım ama bana şuan pek mantıklı gelmediği için sizlere danışıyorum

Amin cümlemizin inşallah
Hakkınızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…