Kızlar aşırı heyecanlıyım acil taktik

Nebaktincanim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2010
1.088
680
123
Eskişehir
Hanımlar selam çok mutlu ve heyecanlıyım kısaca Özet geçeyim

çok hayran olduğum konuşurken elim ayağım birbirine girdiği başkaları el pençe divan dururken sırıtmaktan düzgünce konusamadığım uzaktan uzaktan stalkladığım ve platonik olduğum bey 3 gün önce sosyal medya dan eklediii

Öncesinde herkese açık storilerime bakıyordu ama ekli değildi

Bu imkansız gibi bir şeydi oldu
Tamam Benimde işim iyi ama aramızda baya statü farkı var bu olumsuz mu yoksa önemli olmayan bir durum mu suan bilemiyorum

Bence o da beni beğeniyor ben öyle hissettim konuşmalardan ama sadece o kadar. Dahası var mı bilmiyorum.

3 gündür tek kelime yazmadı
Ve ben saçmalamaya başladım saçma sapan storyler atıyorum görsün de laf açsın diye Allah’tan görmeden kaldırıyorum hemen kendimle 3 gündür savaşıyorum.

Bu Arada artık o başka şehirde çalışacak

Olsun ben giderim her yere neyse nolur bana bir şey diyin yoksa storylerde aşkımı ilan etmeme az kaldı
Sessiz kalıp hiçbir şey paylasmasam mıı yoksa foto mu atsamm napsam

Son düzenleyen: Moderatör:
Duygularınızı karşısına geçip açıkça anlatın .
Taktir vs gerçek ılişkiler kurmanizi sağlamaz.

Aşka dair şeyler paylaşmak mantıklı ama sevmek sevilmek ister tarzda paylaşın, dikkat edin sevgiliniz varmış gibi şeyler ima etmesin. Ay inşallah olur

Canım valla bence hiç bişey paylaşma bişey de yazma bekle sadece bende birini çok beğeniyordum sahte hesaptan ekleyip konuştum ismimi söylemeye cesaret edemedim kendi beni ekleyince şok oldum konuştuk öyle birbirimizi tanıdık şuan evliyiz çok şükür yani acele etme bişeyler paylaşma gönlü varsa zaten kendi yazacaktır emin ol

Aaaaa eridim şuan
Sen sahte hesaptan ne konuştun

O seni nasıl ekledi ekleyince ne yaptı

Aaaaa eridim şuan
Sen sahte hesaptan ne konuştun

O seni nasıl ekledi ekleyince ne yaptı
Sahte hesaptan ekleyip sevgilisinin olup olmadığını sordum kendisini çok beğendiğimi falan söyledim sen kimsin bulurum seni deyince de korkup hesabı dondurdum aradan bayağı zaman geçti baktım istek attı face den bende kabul ettim msj attı öyle konuşmaya başladık sonra numaralaştık zaten 1 ay kadar konuşup görüştük 1 ay sonra istemeye gönderdi ailesini 3 ay içinde de evlendik suan 2 seneyi dolduracak evliliğimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…