- Konu Sahibi Nebaktincanim
-
Valla benim içinde öyleydi rüya gibiydi. Bi gün çocuğunu getirdi ben evlendim ayrıldım buda kızım dedi olsun dedim olabilir İnsanız sonuçta kızda küçük daha 2 yaşların da..mepersem evliymiş ya bende yedimbide bana demez mi sen beni bırakmasam ben seni ölene kadar bırakmazdım metres yapacak şerefsiz. Valla dikkatli olun kızlar kanmayın böylelerine. İstesem karısına söylerdim numarasını bulmuştum ama o el kadar kıza kıyamadım..yuva yıkanın yuvası olmazmış gerçi benim yine yuvam olmadı anlamadım ama neyse demem o ki dikkat edin
İyi bariBekar bekar özlük dosyası elimden geçti
Bence sessiz kal. Eklediğine göre yakında açılacak
Güzel fotolarını koy çok abartma
O yazar sana
Şakın yazma
Son konuşmanız nasıldı neden üç gün ara verdiniz? En son o yazdıysa atıverin bi laf nolacak
Ya aşklı meşkli bişey paylaşmasan mı acaba yanlış anlamasa sonrasevgilin var sanmasın :)
Sen yaz ne olcak? Bi hikayesine laf at olma mı?
Kendi hikayeni kendin yarat :)
O zaman güzel fotoğraf ekleyip göndermeli hikaye atmaya devamSon konuşma yok ki daha ilki bile olmadı ekledi sadece
Fotoğraflarını falan beğenin, kendiniz fotoğraf koyun güzel güzelVallahi atamam olmaz yani korkuyorum dedim ya amirim müdürüm gibi mevki var aramızda
AsdfjklakO zaman güzel fotoğraf ekleyip göndermeli hikaye atmaya devam
Ya alemsiniz gercekten:))Valla benim içinde öyleydi rüya gibiydi. Bi gün çocuğunu getirdi ben evlendim ayrıldım buda kızım dedi olsun dedim olabilir İnsanız sonuçta kızda küçük daha 2 yaşların da..mepersem evliymiş ya bende yedimbide bana demez mi sen beni bırakmasam ben seni ölene kadar bırakmazdım metres yapacak şerefsiz. Valla dikkatli olun kızlar kanmayın böylelerine. İstesem karısına söylerdim numarasını bulmuştum ama o el kadar kıza kıyamadım..yuva yıkanın yuvası olmazmış gerçi benim yine yuvam olmadı anlamadım ama neyse demem o ki dikkat edin
Hahaha ya teşekkür ederim dertli insan en çok gülen ve güldüren miş doğru demekki =)Ya alemsiniz gercekten:))
Şu hüzünlü hikayeyi gülerek okutuyosun insana
Sende hep gül inşallah
Sana kalmış o zaman canim paylaşım yapma bence direkt msj at kaybedecegin bişey yok neticedeÇok sevindim valla maşallah ben o zaman pek birsey paylaşmayayım da gidecek başka şehre ya 3 5 gün buralarda giderse hiç yazmaz
Yok yok mesaj atmam çünkü olacağı varsa o atmalı ben elimden gelemi yaptım ben atarsam olacağı varsa da olmaz gibi geliyorSana kalmış o zaman canim paylaşım yapma bence direkt msj at kaybedecegin bişey yok neticede
O zaman bekleyin.Daha once eklemeyip simdi eklesiyse var aklinda bir seyler bekleyin.Insallah hersey dileginiz gibi olur.Ayyy cok guzel heyecanlar yaaYok yok mesaj atmam çünkü olacağı varsa o atmalı ben elimden gelemi yaptım ben atarsam olacağı varsa da olmaz gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?