- Konu Sahibi Nebaktincanim
-
Sahte hesaptan ekleyip sevgilisinin olup olmadığını sordum kendisini çok beğendiğimi falan söyledim sen kimsin bulurum seni deyince de korkup hesabı dondurdum aradan bayağı zaman geçti baktım istek attı face den bende kabul ettim msj attı öyle konuşmaya başladık sonra numaralaştık zaten 1 ay kadar konuşup görüştük 1 ay sonra istemeye gönderdi ailesini 3 ay içinde de evlendik suan 2 seneyi dolduracak evliliğimiz
kamyon arkası yazılar paylaşım yapma da!
Bence ne yap et fotoyu at:)) benimde yok ya şuan biri çıksa dımdızlakAçık kuaför var mıdır acaba suan
Ay ne güzel heyecanlar yaaa.. Kaybettik o duyguları
Ben evlenmeden önce fitness a gidiyordum oradaki hocaya aşık olmuştum ama çok utangacım falan tabi adamda tüm kızların gözdesi.. Bana Bakmaz falan diye düşünüyorum ozaman da çok kendimin farkında değilim tabi neyse kaçak kaçak bakıyorum falan bigün gece telefonum bi çaldı o böyle heyecandan ölecektim kalbim çıkacaktı (eşimle 16byaşından beni görüşüyorum bu olay 2 sene ayrı kalmıştık ozaman oldu) neyse biz bunla görüşmeye başladık falan spor salonunda takılıyorum ben artık 24 saat tabi beraber iletiyoruz gibi bişey aynı zamanda sahibiydi oranın.. Sonra bi öğrendim adam evliymiş tehdit flaan ettim rezil ederim seni diyede bıraktım tabi hayallerin de başıma yıkıldı sonra gittim eşimle evlendim yağmurdan kaçarken doluya tutuldum Allah hepsinin belasını versin
Taktik diyorsanız ben olsam ne hikaye ne de gönderi paylaşırdım. Merak edesi varsa gelir mesaj yazardı. Bazıları için hikayeleri sıradan izlemek öylesine bir zevk.
Bence ne yap et fotoyu at:)) benimde yok ya şuan biri çıksa dımdızlak
Ahaha aynı ben. Ama tavsiyem kendini fazla kaptırma.. benzer olayı bende bi dönem yaşadım. Sadece bekledim, bekledim. Ve bi story me cevap verdi derken muhabbete başladık. Birkaç ay bu şekilde konuştuk, flört ettik. (ayrı ülkelerde yaşıyorduk ama gidip gelmesi zor değildi) Daha sonra durup dururken benle muhabbeti kesti tamamen, ne olduğunu bile anlamadım. Çok üzüldüm çok yıprandım. Halen fotoğraflarına bakınca içim acır. Ama bizimkisi ayrı ülkeler olduğundandır belki.. Neyse.. seninki biraz daha farklı :) Tavsiyem; bırak ilk önce o yazsın.
Yemin ederim aynı benKeşkem yazsaailk buluşmada ne giyeceğimi bile planladım
Valla benim içinde öyleydi rüya gibiydi. Bi gün çocuğunu getirdi ben evlendim ayrıldım buda kızım dedi olsun dedim olabilir İnsanız sonuçta kızda küçük daha 2 yaşların da..mepersem evliymiş ya bende yedimNe güzel başlamıştı hikaye neden böyle sonlandı ya ben şok.
Nerden anlasın be yavrum hangi el kimbilirFoto işi iki üç gün bekler en son bi tweet paylaştım”milletçe el ele verilecekse ben senin elini tutarım söyliyim “ diyeartık anlamazsa daha napim
Nerden anlasın be yavrum hangi el kimbilir
Senden baska birileriniekliyor mu? Ben hemen buna bakardim.Benimle birlikte kimleri ekledi acaba diye.Bdni mi begeniyor sadece yoksa kim tutarsa mi ?
Nerden anlasın be yavrum hangi el kimbilir
Yemin ederim aynı benben gidip yeni kıyafet almıştım hatta hangi fondöteni kullansam diye makyaj malzemelerimi bile ayırmıştım. Sonuç mu? Buluşmaya gelmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?