• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri kızlar bahçeci kliniklerinden fuyla mı umut mu?bana fikir verirmisiniz???

canım çikolata kistlerinden dolayı ameliyatlar oldum.....dış gebelik geçirdim...tüplerim alındı...tüplerim yok şimdi benim....ve tüp bebek dışında normal yollarla olma şansı yok....32 yaşındayım....bu 5. denemem olacak...

anladım canım. peki hiç donasyon araştırdın mı? diğer başlıklarda okuyorum bazen yumurta bağışıyla hamile kalanlar var kıbrısta yapılıyomuş türkiyede yasakmış. genelde tüp bebekte başarısız olanlar, yumurtası az olan yada hiç olmayan menapoza girenler için yapılıyormş bende okuya okuya öğrendim :))

anladım canım. peki hiç donasyon araştırdın mı? diğer başlıklarda okuyorum bazen yumurta bağışıyla hamile kalanlar var kıbrısta yapılıyomuş türkiyede yasakmış. genelde tüp bebekte başarısız olanlar, yumurtası az olan yada hiç olmayan menapoza girenler için yapılıyormş bende okuya okuya öğrendim :))

canım benim yumurtalar,yumurtlamada sorun yok şükür...sadece tüplerim alındı....

Arkadaşlar merhaba bende bahçeciye gitmeye kara verdim ancak umut mu fulya mı karar veremedim bana yardımcı olun lütfen ve doktor tavsiyeniz var mı bahçecide????

Arkadaşlar merhaba bende bahçeciye gitmeye kara verdim ancak umut mu fulya mı karar veremedim bana yardımcı olun lütfen ve doktor tavsiyeniz var mı bahçecide????
Canim benim tedavim fulyada olmuştu sen içine neresi sinecekse oraya git ama ben fulya merkezden cok memnundum Asiye hemşire olsun koordinator kiz olsun hep yanımda oldu

Canım evine neresi yakın neresi içine siniyorsa oraya git başta bende kararsız kalmıştım sonra evime yakın diye umutta sabri cavkaytara tedavi oldum. Allaha şükür bebeğimi kucağıma aldım

Canım evine neresi yakın neresi içine siniyorsa oraya git başta bende kararsız kalmıştım sonra evime yakın diye umutta sabri cavkaytara tedavi oldum. Allaha şükür bebeğimi kucağıma aldım
yani ikiside evime cok ters yol sorun olmaz da sanırım umuttaki doktorlar sosyal medyayı daha aktif kullandığı için daha ön plandalar...

Canim ben Mustafa ve Kübra hocada tedavi oldum ikisini de tavsiye ederim

Back
X