- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Mavi mavi1
-
efelenmek mi .nasıl bir tabirdir bu?Hayirdie ne oldu endiselendim ve bisi sordum boyle efelenmenizin s3b3bi n3dir size gore basit onemsiz olabilir ama bana gore onemli bi konu
Herkese merhaba kizlar 2 yasindaki oglum cig sucuktan isirdi yedi kasla goz arasinda cok uzgunum bisey olur.mu doktora mi gotursem.acaba basina gel3n var mi
Hiç bişey olmazHerkese merhaba kizlar 2 yasindaki oglum cig sucuktan isirdi yedi kasla goz arasinda cok uzgunum bisey olur.mu doktora mi gotursem.acaba basina gel3n var mi
Birşey olmaz canım alerjısı falan yoksa inşallh yoktur sen gözlemle bişey olursa direk götürHerkese merhaba kizlar 2 yasindaki oglum cig sucuktan isirdi yedi kasla goz arasinda cok uzgunum bisey olur.mu doktora mi gotursem.acaba basina gel3n var mi
Cidden bilmedigim.icin soruyorum kasapta satilan kendi yaptiklari sucuktu guvenilir yer ama sonucta cig et endiselendim.b3nde ayni seyi yasayan varsa diye ssordumAbartsaydınız.
Cidden bunu bilmediğiniz için mi sordunuz yoksa kafa mı buluyorsunuz milletle.
Kasapta satilan sucuklardandi k3ndi yaptiklari cigdi isil islem vs gormemis bu yuzden endiselendimPiyasada çiğ satılan sucuk yok.kendinizin yaptığı hakikaten çiğ taze sucuksa sıkıntı olabilir.
bir sey olmaz kucukken kesif doneminde neler yiyolar kizimin kasla goz arasinda hmm hmm diye diye karinca yedigini biliyorum ben
ay bende kucukken yemistim abimle beraberbizimki de baya ilgileniyor balkonda gördüğü karıncalarla, bi firsat bulsa var ya kitir kitir goturecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?