kızlar bakar mısınız bu yumurta çatlamış mı kistleşmiş mi (usg görüntüsü)

catbastet

Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2024
303
83
13
30
kızlar yumurtam her ay genelde kist yapıyor bu ay artık bu sorun üzerine doktora gittim bir kaç vitamin kullanıyorum, doktor ya çatlamış ya çatlamak üzere dedi net anlamadım chatgpt de kenarları düzgün çatlamamış görünüyor dedi kafam karıştı anlayan varsa bakabilir mi ? çatlama sonrası olan sıvı gözüküyor mu?

Eklentiler

• IMG_3764.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 58
Aşko bak şimdi yumurta çatlamamışsa böyle büyük içi dolu kesecik gibi görünür senin ultrason resmi gibi. Patlamış yani çatlamış olan folikül yumurta küçülür sıvısını bırakır döllenmeye hazır bekler diye biliyorum ben aklımda kalmış daha önce yumurta takibi yaptırırken doktorum demişti, yumurtan çatlamış bekliyor demişti hatta büzüşmüş demişti çatlarken küçülüyor onlar

benim doktor perşembe günü 17 mm dedi cumartesi gittim 20 21 mm büyük ihtimalle çatlamış dedi sıvıdan falan bahsetti, zaten ağrıyı bugün hissettim yanma oldu sağ tarafta acaba çatlamadı kiste mi dönüştü dedim. yani sizin dediğiniz gibi hala 20 mm olup küçülmediyse çatlamamış demek oluyor

Evde takip et istersen yumurtlama testiyle ? Hergün aynı saatte sıvıyı azalt çok su içmeden bak iki
Çizgi aynı koyulukta olana kadar teste devam et. Bol su içmek hareket etmek ve inositol kullanmak yumurtlamayı arttırır harekete geçirir yumurtalıkları. havuç da çatlamaya iyi geliyor.. zaten yumurtalar büyüdükten sonra 2-3 mm daha kendi kendine büyüyebiliyolar. Eğer hala büyükse çatlamamış demek ki havuç tüket bol su hareket. Bide avakado felaket yumurtlama yaptırıyor folikasit bombası

teşekkür ederim bilgileriniz için dediklerinizi deneyeceğim. benim amacım aslında hemen şu an çocuk düşünmüyorum gebelik kaybım oldu ondan sonra yapılan kürtajda rahim zedelendi hormonlarım tam düzelmedi pcos da var ben de tedirgin oldum takıntı yaptım bir sorun mu var diye o yüzden sık sık doktora kontrole gider oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…