Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar bakar mısınız lütfen yamukluk var mı (FOTOĞRAFLI)
Doktor sağa doğru hafif kaymış dedi masaj verdi uyguluyorum 10 gündür ama herhangi bir yamukluk var mı sizce bide sağ san ve soldan görünümler farklı gibi ödemden mi kaynaklanıyordur sizce
Burun ucunda hafif sağ tarafa kayma var gibi gerçekten. Doktorunuz masajla geçer mi diyor? O halde ihmal etmeyin. Onun haricinde güzel olmuş burnunuz. İnşallah her şey istediğiniz gibi olur.
Doktor sağa doğru hafif kaymış dedi masaj verdi uyguluyorum 10 gündür ama herhangi bir yamukluk var mı sizce bide sağ san ve soldan görünümler farklı gibi ödemden mi kaynaklanıyordur sizce