Kızlar bakar mısınız pik mi bu?

Hayır canım pcos yok bende. Kullandığın ne için pcos için galiba
Yumurta kalitesi için kullanılıyormuş bende pcos var o yüzden kullanıyorum inşallah faydasını görürüm. Ama pcos olmayanlar da kullanabiliyormuş yumurta daha kaliteli olması için. Hayıt macununu görmüştüm yorumları iyi gerçekten. Tadı nasıl peki ? Hayıt otuna acı diyorlar çünkü. Bi de içeriğini paylaşabilir misin arkasında yazan

Valla Dr verdi bana kurmuş Ahmet yildizbakan ünlü bir Dr da sosyalmedyafa iyi diye gitim bana yaramadı dengem.alt üst oldu hormonuma bile bakmadı hiçbir şeye bakmadan kanda verdi hamileliği geçtim dengem alg üst oldu

İnşallah faydasını görürsün canım ben hap kullanmayı sevmiyorum folik asit bile 3 ay falan içtim baktım tık yok bıraktım onuda.. hayıt macununu da biraz korkarak başladım ama sonuçta bitkisel kötü yorum görmedim ama illaki yaramayani da vardir alerjisi olan. Tadı kötü demişlerdi biraz acılık var şekerli gibi karışık yani ben yiyip su iciyorum.

Eklentiler

• 1000036817.webp
    49,4 KB · Görüntüleme: 20
Valla Dr verdi bana kurmuş Ahmet yildizbakan ünlü bir Dr da sosyalmedyafa iyi diye gitim bana yaramadı dengem.alt üst oldu hormonuma bile bakmadı hiçbir şeye bakmadan kanda verdi hamileliği geçtim dengem alg üst oldu
Olabilir canım alerjik bünyeye sahip kişiler kullanmamalıdır yazıyor bendeki kavanoz üzerinde.. bide dediğin gibi biseylerde bakmadan neden önermiş ki sen biraz mağdur kalmışsın bu konuda ben nihalin bahçesinden getirttim. Etrafta çok var hayıt macunu markaları isimleri farklı içerikleri farklı. Bendekinin içinde çiçek balı hayıt otu bide tarçın var.. geçen bir yerde gördüm bir ton karışım var içinde ama başka biri satışını yapıyor

Sorma yumurtlama vardı catlatmalik değil dedi 15 16mldi 2 gün sorna gittim öyle dedi 2 güne bir ilişki dedi diğer ay gel hapı değişcem dedi letu vermişti bende gitmedim 1 ayda 2 kez regl oldum yumurtlamam erken olmaya başladı

Bak mesela başka satıcının hayıt macunu içeriği bu şekilde.. Allah bilir başka satıcıların nasıl araştırılıp yenmesi gerekir zaten ben bu konularda çok hassas biriyim hasta dahi olsam ilaç çok içmemeye özen gösteririm.

Eklentiler

• 1000036821.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 19
Bayada para verdim ya bende pcos var doğal yolla gebe kaldım gelişmedi bebek düştü dediler Dr git gittim daha beteri oldum dengem bozuldu şimdi ise yumurtlamanin 19cu günündeyim regl olmadım dongume 3 gün kaldı 4 gün önce kan testi negatif göğüs hasasiyetim var ara ara sancı bugünde uykusuzluk gözlerim ağırlaşıyor gittim gidicem

Ayy çok kötü olmuş zaten adeti düzenliyor deniliyordu da senin iki kez olması şaşırttı. Günde kaç kez kullandın acaba

İnşallah şuan gebelik vardır belirtilerin biraz o yönde gibi bende tam şimdi nasılsın dicektim tekrar eskisi gibi oldu mu vücudun merak ettim. Bir de ne zamandır bebek istiyodun

Ayy çok kötü olmuş zaten adeti düzenliyor deniliyordu da senin iki kez olması şaşırttı. Günde kaç kez kullandın acaba
Sabah akşamdı regl oldum bitti 13 gün sonra birdaha oldum regl bitti 3 gün sonra yumurtlama oldu 6 gün erken regl oldum 11 Şubat'ta oldum regl bitti 4 gün sonra yumurtlama oldu 20 yumurtlama 22 Şubat çatlama ve daha adet olmadim

İnşallah şuan gebelik vardır belirtilerin biraz o yönde gibi bende tam şimdi nasılsın dicektim tekrar eskisi gibi oldu mu vücudun merak ettim. Bir de ne zamandır bebek istiyodun
Düşük yaptıktan sonra pek uğraşmadım zorla gittim zaten Dr da ovulasyon ile ilk denemede kaldım 2 ayında evliliğimin 1 sene olacak Nisan'da işte bu ay üstüne düştüm tekrardan bakalim

Aa daha yakında kullanmissin canım umarım işe yaramıştır ya ben umutluyum senden ya illaki vücuda bir tepkileri olacaktır yediklerimiz korkma bekle bakalım.. çatlamayi görene kadar kullandın değil mi hayıt macununu

Düşük yaptıktan sonra pek uğraşmadım zorla gittim zaten Dr da ovulasyon ile ilk denemede kaldım 2 ayında evliliğimin 1 sene olacak Nisan'da işte bu ay üstüne düştüm tekrardan bakalim
HAdı inşallah bu ay olur senin

Ozaman kullandım ama 3 aydır kullanmadım yaşadığımı anlattım bu ay ovulasyon yaptım çatladı gordum degerlenditmeler oldu ama ayın 6 negatifti 0.31 sanmıyorum hamile olacağımı 3 gün kaldı adete ara ara sancı memeler hasas. Gene bayadir aynı şekil sis uçları bugün eşime kahvaltida yumurta yaptım söylemesi ayıp sucuklu kokusu bir midemi bulandırdi evi havalandirdim şimdi geçti bugün uykusuzluk var hamiellegie yoramiyorum negatifi gorudm

Hı pardon bende yakında yaşadın sandım.. bekle bakalım bir gün bile değeri değiştirebiliyor diyolar haberleselim daha 3 gün varmış

Ovulasyonun 19cu gunu regl olmadim.macbur 3 gun bekleyecegim negatiften sonra testte yapmadim
Bekle canım bekle acele etme ben geçen ay 6 günlük gecikmeyle regl oldum testlerde pozitif gördüm umutlandim kana gittim <<2 çıktı ve o gün regl oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…