Yerleşme falan olabilir bitince test yap ya da kan ver direktSabah tekrar gelmeye başladı hafif kan var ama taze kan değil halen aynı skeilde az az geliyor kırmızı toprak renginde anlamadım ilkdefa geldi başıma ya normalde sökülmesi lazım taze kana geçiş olmasinlazim
Yarın gelir testlerim laboqiuck aldım yarina kadar cogalmazsa aynı az az geliyor kahve arada kırmızılılar var parlak taze kan halen yokYerleşme falan olabilir bitince test yap ya da kan ver direkt
Çatlamış değerlendir mutlakaKızlar çatlamış değil mi? Aşırı silik beklerdim ama digerine göre silik olduğu için çatlamış diyebilirim dimi
İnşallah yerlesiyodur canım hayırlısı olsun inşallah güzel haberleri ln umut olsun bizleredeYarın gelir testlerim laboqiuck aldım yarina kadar cogalmazsa aynı az az geliyor kahve arada kırmızılılar var parlak taze kan halen yok
Ayy zatenniki gündür değerlendiriyoruz bugünle 3 olacak. Yarın da mı degerlendirmem gerekiyor çatlamanin ertesi günüÇatlamış değerlendir mutlaka
Catladigi gün yeter ama sen gene değerlendir garanti olsun bundan sonrasi taktiri ilahi canım insllah olirAyy zatenniki gündür değerlendiriyoruz bugünle 3 olacak. Yarın da mı degerlendirmem gerekiyor çatlamanin ertesi günü
İnşallah canım hayırlısı olsunCatladigi gün yeter ama sen gene değerlendir garanti olsun bundan sonrasi taktiri ilahi canım insllah olir
Amin canım cümlemize adet olsam pecetey sildim mi gelir yok anam kahve leke oda açık olarak geliyor az kafayı yedim ya başka bir şey olmasın kist felanİnşallah canım hayırlısı olsun
Allah korusun hemen olumsuz düşünme gerekirse bitince direkt kadın doğuma git bebek varsada çıkarAmin canım cümlemize adet olsam pecetey sildim mi gelir yok anam kahve leke oda açık olarak geliyor az kafayı yedim ya başka bir şey olmasın kist felan
3 4 sene önce kist patlamıştı benim Dr baktı birşey yok dedi 2 gün geçti yok benim sancı ağrı durmuyor kivraniyorum tekrar gittim alttan bakalım dedi ozaman görmüştü yatış verdiler iç kanama varmış değerin kan değerin da sabitlenmeze ameliyat demişti ama şükür durdu adetle attım aklıma o geldi ama ozaman leke vs yok sadece bel ve kasık ağrısı şiddetliAllah korusun hemen olumsuz düşünme gerekirse bitince direkt kadın doğuma git bebek varsada çıkar
Ahh canım geçmiş olsun dikkat et rahatsız edici durumun olursa tabiki doktora gitmekte fayda var bazı şeyleri hafife almamak gerek. İstersen testle falan ugrasma randevu al git bir doktora3 4 sene önce kist patlamıştı benim Dr baktı birşey yok dedi 2 gün geçti yok benim sancı ağrı durmuyor kivraniyorum tekrar gittim alttan bakalım dedi ozaman görmüştü yatış verdiler iç kanama varmış değerin kan değerin da sabitlenmeze ameliyat demişti ama şükür durdu adetle attım aklıma o geldi ama ozaman leke vs yok sadece bel ve kasık ağrısı şiddetli
Bakalım belki sökülür yarınaAhh canım geçmiş olsun dikkat et rahatsız edici durumun olursa tabiki doktora gitmekte fayda var bazı şeyleri hafife almamak gerek. İstersen testle falan ugrasma randevu al git bir doktora
Belkide canım bekle bakalım stres yapmaBakalım belki sökülür yarına
Yok kız yapmıyorum valla unutuyorum artıkBelkide canım bekle bakalım stres yapma
Ohh süperYok kız yapmıyorum valla unutuyorum artık
He söküldü benimde kafam rahatladıOhh süperben regl günlerim yaklaşınca başlıyorum kaygılanmaya
Yaaa hadi hayırlısı olsun regl sonrası çalışmalar gelsinHe söküldü benimde kafam rahatladı
Öyle bakalım hayırlısı artıkYaaa hadi hayırlısı olsun regl sonrası çalışmalar gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?