Ben 3 ay önce kullandım 1 kavanoz bitti ama gebelik oluşmadı tam tersine adetimi geciktirdiİnşallah faydasını görürsün canım ben hap kullanmayı sevmiyorum folik asit bile 3 ay falan içtim baktım tık yok bıraktım onuda.. hayıt macununu da biraz korkarak başladım ama sonuçta bitkisel kötü yorum görmedim ama illaki yaramayani da vardir alerjisi olan. Tadı kötü demişlerdi biraz acılık var şekerli gibi karışık yani ben yiyip su iciyorum.
İkinciye baslasaydin keşke bazılarında 2.kavanozda etki etmiş bazılarında yarım kavanozda.. Tabi bilmiyorum ben inanarak başladım bir kavonoz işe yaramazsa dediğin gibi adeti de geciktirirse bırakırımBen 3 ay önce kullandım 1 kavanoz bitti ama gebelik oluşmadı tam tersine adetimi geciktirdi
Kahve lekeler geldi midem de bulaniyor adet oluyorum bazem midem bulanır çünkü olacağım zaman diyet ay devamSende haklısın ama Her şey Rabbimin elinde sakince bekle bakalım
Yaa sağlık olsunKahve lekeler geldi midem de bulaniyor adet oluyorum bazem midem bulanır çünkü olacağım zaman diyet ay devam
Başlamadım valla adetim baya gecikti bende dedim demekki yaramadı o yüzden duzenimide bozmak istemedim eğer olumlu olursa haber verirsinizİkinciye baslasaydin keşke bazılarında 2.kavanozda etki etmiş bazılarında yarım kavanozda.. Tabi bilmiyorum ben inanarak başladım bir kavonoz işe yaramazsa dediğin gibi adeti de geciktirirse bırakırım
Tabi yazarım mutlakaBaşlamadım valla adetim baya gecikti bende dedim demekki yaramadı o yüzden duzenimide bozmak istemedim eğer olumlu olursa haber verirsiniz
Evet tam pik görünüyor değerlendirin yinede çatlama ve ertesi gününde imkan varsa değerlendirin yoksa da iki günde birKızlar bugünkü ovulasyon testimde koyu çıktı ben bugünü de mi degerlendiricem. Sanki asıl yumurtlama bugün kasıklarım alt karnım falan nasıl ağrıyoryapışkan akıntımda fazlalaştı..sanırım dünkü tam pik değilmiş
İmkanı biraz zorlamak gerekiyor ya bakalımEvet tam pik görünüyor değerlendirin yinede çatlama ve ertesi gününde imkan varsa değerlendirin yoksa da iki günde bir
Ultrason görüntüsünden anlamam canım ben ama yumurtlamaya daha var gözüküyor ovulasyon testinde... İstersen bak Instagram da bir gebenin günlüğü diye bir sayfa var ordaki ebru ablaya sorabilirsin gönderebilirsin o sırayla herkesin sorularına dönüş sağlıyorSelam Kızlar. Bu forumda yeniyim bana yardımcı olursanız sevinirim. Yaşım 32 6 aylık evliyim. Fsh 14 amh 0.13 çıktı doktor erken menapozsun dedi. sonraki 3 ay fsh 28 e yükseldi geçtiğimiz ay 11.51 e düştü. Bu ay adet olmam gerekiyordu olmadım. Hamilemiyim diye düşündüm doktora gittim fakat sadece bir tane yumurtan var o da çok büyük değil tüp bebek birimi ile görüşün dedi. Şua yumurtamın çatlmasını bekliyorum size yumurta görüntüsünü ve ovulasyon testimi göndersem bana yumurtamın büyüklüğü ve yumurtamın çatlayacak mı yorum yapar mısınız?Eki Görüntüle 3556900 Eki Görüntüle 3556901
Sanmıyorum kırmızı daha gelmedi artış yok yoğun değil akıntı leke lekeYaa sağlık olsundikkat et yinede yerleşme falan olmasin
Peki adet olmam gecikti ve daha yeni yumurtlama görüyorum sizce bu nasıl yorumlanmalı? Teşekkür ederimUltrason görüntüsünden anlamam canım ben ama yumurtlamaya daha var gözüküyor ovulasyon testinde... İstersen bak Instagram da bir gebenin günlüğü diye bir sayfa var ordaki ebru ablaya sorabilirsin gönderebilirsin o sırayla herkesin sorularına dönüş sağlıyor
Bekle bence hemen adet gibi düşünme tabi umitlendirmekte istemem ama pıhtısız ve her zamankinden az ise şüpheli bir durum olurSanmıyorum kırmızı daha gelmedi artış yok yoğun değil akıntı leke leke
Adetiniz gecikti mi ? Ben sizin paylaştığınızi yumurtlama olarak göremedim sanki daha koyulasmasi gerekirdi. Benim paylaştıklarımda yumurtlama görselini görebilirsiniz. Daha koyu oluyor ikiside. Yada T çizgisi diğerinden koyu oluyorPeki adet olmam gecikti ve daha yeni yumurtlama görüyorum sizce bu nasıl yorumlanmalı? Teşekkür ederim
Kırmızıya dönmediki daha azar azar silik şekilde geliyor ne bel ağrısı ne kaşık ağrısı var arada kasılma oluyor okadar bugün mide bulantım vardı bazen regl olmaya yakın olur bende ama hermzam değil oda aklımı karıştırıyor koku hassasiyeti var memeler aynı ama kasik ağrısı bel ağrısı yok ilginc bence dönecek kırmızıyaBekle bence hemen adet gibi düşünme tabi umitlendirmekte istemem ama pıhtısız ve her zamankinden az ise şüpheli bir durum olur
Belirtiler herkesin farklı bide zaten bence hamilelik belirtisi diye bişey yok. olursa eğer bence regl belirtileri oluyor,bazılarında ise o bile olmuyor. Sen regl olacakmissin gibi düşün ama gozlemlemeyi unutmaKırmızıya dönmediki daha azar azar silik şekilde geliyor ne bel ağrısı ne kaşık ağrısı var arada kasılma oluyor okadar bugün mide bulantım vardı bazen regl olmaya yakın olur bende ama hermzam değil oda aklımı karıştırıyor koku hassasiyeti var memeler aynı ama kasik ağrısı bel ağrısı yok ilginc bence dönecek kırmızıya
Öyle yapıyorum canım azaldı ama baya kırmızıya donmediye umut vardır baklaim hayirlisi belki gece döner yada sabah peceteye silince gelmiyor pede de gelmemiş bakalım beklemedeyimBelirtiler herkesin farklı bide zaten bence hamilelik belirtisi diye bişey yok. olursa eğer bence regl belirtileri oluyor,bazılarında ise o bile olmuyor. Sen regl olacakmissin gibi düşün ama gozlemlemeyi unutma
Sabah ola hayrola demişlerÖyle yapıyorum canım azaldı ama baya kırmızıya donmediye umut vardır baklaim hayirlisi belki gece döner yada sabah peceteye silince gelmiyor pede de gelmemiş bakalım beklemedeyim
Sabah tekrar gelmeye başladı hafif kan var ama taze kan değil halen aynı skeilde az az geliyor kırmızı toprak renginde anlamadım ilkdefa geldi başıma ya normalde sökülmesi lazım taze kana geçiş olmasinlazimSabah ola hayrola demişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?