Kızlar bakar mısınız pik mi bu?

Ben 3 ay önce kullandım 1 kavanoz bitti ama gebelik oluşmadı tam tersine adetimi geciktirdi

Ben 3 ay önce kullandım 1 kavanoz bitti ama gebelik oluşmadı tam tersine adetimi geciktirdi
İkinciye baslasaydin keşke bazılarında 2.kavanozda etki etmiş bazılarında yarım kavanozda.. Tabi bilmiyorum ben inanarak başladım bir kavonoz işe yaramazsa dediğin gibi adeti de geciktirirse bırakırım

İkinciye baslasaydin keşke bazılarında 2.kavanozda etki etmiş bazılarında yarım kavanozda.. Tabi bilmiyorum ben inanarak başladım bir kavonoz işe yaramazsa dediğin gibi adeti de geciktirirse bırakırım
Başlamadım valla adetim baya gecikti bende dedim demekki yaramadı o yüzden duzenimide bozmak istemedim eğer olumlu olursa haber verirsiniz

Kızlar bugünkü ovulasyon testimde koyu çıktı ben bugünü de mi degerlendiricem. Sanki asıl yumurtlama bugün kasıklarım alt karnım falan nasıl ağrıyor yapışkan akıntımda fazlalaştı..sanırım dünkü tam pik değilmiş

Eklentiler

• 1000036841.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 20
  • 1000036839.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 23
Evet tam pik görünüyor değerlendirin yinede çatlama ve ertesi gününde imkan varsa değerlendirin yoksa da iki günde bir

Selam Kızlar. Bu forumda yeniyim bana yardımcı olursanız sevinirim. Yaşım 32 6 aylık evliyim. Fsh 14 amh 0.13 çıktı doktor erken menapozsun dedi. sonraki 3 ay fsh 28 e yükseldi geçtiğimiz ay 11.51 e düştü. Bu ay adet olmam gerekiyordu olmadım. Hamilemiyim diye düşündüm doktora gittim fakat sadece bir tane yumurtan var o da çok büyük değil tüp bebek birimi ile görüşün dedi. Şua yumurtamın çatlmasını bekliyorum size yumurta görüntüsünü ve ovulasyon testimi göndersem bana yumurtamın büyüklüğü ve yumurtamın çatlayacak mı yorum yapar mısınız?

Evet tam pik görünüyor değerlendirin yinede çatlama ve ertesi gününde imkan varsa değerlendirin yoksa da iki günde bir
İmkanı biraz zorlamak gerekiyor ya bakalım sperm kalitesi azalır diyolar öyle ama doğru olan değerlendirmek galiba. Birde gerçi eşimin sperm sorunu yok skinti olmaz herhalde üst üste değerlendirmekte fayda var

Ultrason görüntüsünden anlamam canım ben ama yumurtlamaya daha var gözüküyor ovulasyon testinde... İstersen bak Instagram da bir gebenin günlüğü diye bir sayfa var ordaki ebru ablaya sorabilirsin gönderebilirsin o sırayla herkesin sorularına dönüş sağlıyor

Peki adet olmam gecikti ve daha yeni yumurtlama görüyorum sizce bu nasıl yorumlanmalı? Teşekkür ederim

Sanmıyorum kırmızı daha gelmedi artış yok yoğun değil akıntı leke leke
Bekle bence hemen adet gibi düşünme tabi umitlendirmekte istemem ama pıhtısız ve her zamankinden az ise şüpheli bir durum olur

Peki adet olmam gecikti ve daha yeni yumurtlama görüyorum sizce bu nasıl yorumlanmalı? Teşekkür ederim
Adetiniz gecikti mi ? Ben sizin paylaştığınızi yumurtlama olarak göremedim sanki daha koyulasmasi gerekirdi. Benim paylaştıklarımda yumurtlama görselini görebilirsiniz. Daha koyu oluyor ikiside. Yada T çizgisi diğerinden koyu oluyor

Bekle bence hemen adet gibi düşünme tabi umitlendirmekte istemem ama pıhtısız ve her zamankinden az ise şüpheli bir durum olur
Kırmızıya dönmediki daha azar azar silik şekilde geliyor ne bel ağrısı ne kaşık ağrısı var arada kasılma oluyor okadar bugün mide bulantım vardı bazen regl olmaya yakın olur bende ama hermzam değil oda aklımı karıştırıyor koku hassasiyeti var memeler aynı ama kasik ağrısı bel ağrısı yok ilginc bence dönecek kırmızıya

Belirtiler herkesin farklı bide zaten bence hamilelik belirtisi diye bişey yok. olursa eğer bence regl belirtileri oluyor,bazılarında ise o bile olmuyor. Sen regl olacakmissin gibi düşün ama gozlemlemeyi unutma

Belirtiler herkesin farklı bide zaten bence hamilelik belirtisi diye bişey yok. olursa eğer bence regl belirtileri oluyor,bazılarında ise o bile olmuyor. Sen regl olacakmissin gibi düşün ama gozlemlemeyi unutma
Öyle yapıyorum canım azaldı ama baya kırmızıya donmediye umut vardır baklaim hayirlisi belki gece döner yada sabah peceteye silince gelmiyor pede de gelmemiş bakalım beklemedeyim

Öyle yapıyorum canım azaldı ama baya kırmızıya donmediye umut vardır baklaim hayirlisi belki gece döner yada sabah peceteye silince gelmiyor pede de gelmemiş bakalım beklemedeyim
Sabah ola hayrola demişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…