kızlar beniö bir eski sevgilim vardı uzak mesafe yüzünden benden ayrıldı onun için yatay geçiş yaptım ve okulumuz yurdumuz yan yana oldu sonra ben seni unuttum dedi ama ayrı iken bile buluşuyorduk yanına gelince bana bunları söyledi o kadar çok üzüldüm ki yan yana olduk ama yine onunla olamadım her gün onun yurdunu gördüm sokakta onu gördüm daha da acısı benden uzak mesafe yüzünden ayrılmıştı ama onun için oraya gelmişken uzaktan başka kızla sevgili olmuş ge bana onunla beraber fotoğrafını attı canım daha da yandı ona hiçbir şey yapmamısken bana bu kadar acımasız olması beni çok ağlattı o kuzdsn ayrıldı ayrıldığı gün benimle buluştu onun öncesinde onunla buluşmak için kaç kere yazmıştım ama terslemişti ben onun için ağlarken o başka kızla gezip tozuyormuş sırf bunlar yüzünden ona kendisine ailesine kıza hakaret ettim çünkü artık dayanamadım bu acıya daha beni anlayacağına beni o kadar suçladıki sadece sonuca baktı ama neden yaptığıma bakmadı ve bemi 3 aylık kızla kıyasladı onun tırnağı olamazsın dedi daha da canım yandı geçen sene eylülden haziran ayına kadar sırf onun için bizim için ders çalışmıştım ve ben giderkrn falan ağlıyordu beni uğurlamaya geliyordu ama şimdi beni en değwresiz insan yaptı onun hayatında birlikte olmasak bike en değerli insan ben olmam gerekirken ve senden soğudum seni sevmiyorum dedi sadece ona bir kez hakaret ettim kızla arasını bozmaya çalıştım diye onun öncesinde bana zaten kac kere hata yapmıştı ama hiç ben bunları dile getirmedim onunla yaptığım seulerden beni yargıladı benim yüzüme vurdu bu hayatta tek onun anlaması için her şeyi yaptım ama bir tek o anlamadı geri herkes anladı beni şimdi napcam bilmiyorum iki sene daha aynı şehirde olcaz okullarımız yan yana onun hala böyle olduğuna inanamıyorum nasıl unutacam yaşadığım şeyleri bilmiyorum çünkü onu harbiden sevmiştim ve iki senedir ağlıyorum ama birkes bile bana şans vermedi kendi ayrıldı ama verebilirdi onun için çabamı görmedi napmam lazım nasıl unutcam o burdan tamamen gidince napcam bilmiyorum sanki o ömür boyu benim içimde kalacak gibi hissediyorum keşke olarak çok acı ona artık yazamam soramam hiçbir şey yapamam sadece susmak var elimde suan kimseye de bri şey anlatamıyorum artık