:( kızlar bakar mısınız?

Iste ben o dediginiz son noktadayım ve yine dediginiz gibi artık mutsuzluktan negatif enerji yayıp kimseye katlanamayıp etrafınızdakilere bir bir kaybediyorsunuz. Yeni bir ortama giriyorum bu sefer böyle davranmayacağım mutsuz durmayacağım diyorum ama engel olamıyorum ne kadar düzeltmek istesem de işin içinden çıkamıyorum. Normalde çok neşeli güler yüzlü bir insanken şimdi o kadar içime kapandım ki ne yapacağım bilmiyorum

Psikolog.

Sabredin,elbette geçecektir bu günler.

Son düzenleme:
Başın sağolsun !
Geçmiş olsun !
Koca için de aşk olsun :)))

Acele etmeee, herseyin bir vakti zamanı var .. hakkında hayırlısı ..

Daha yasin 23 nukdr karamsar olma ltfn hayat senin icin baska suprizlerle doludur umarim gecmis olsn

Hayatında elle tutulacak pozitif bir nokta yoksa o noktayı sen oluştur . Çalış ve kendini mesleki anlamda geliştir. O alçı nasılsa çıkacak. Çalışıp elde edebileceğin başarılara odaklan. Bende babamı kaybettim birçok ailevi sıkıntı yaşadım maddi sıkıntı yaşadım umutsuzluğa düştüm ama hep geleceğime ve mesleğime sarıldım. Çok şükür şimdi çalışıyorum. Darısı başına inşallah.

Bazı dönemler hayatta çile çektiğimiz dönemler oluyor bence kabullenin bu süreci ve geçici olduğunu kendinize hatırlatın

Ayağınız iyileşecek
Ruh haliniz iyiye gidecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…