- 18 Eylül 2021
- 384
- 130
- 53
- 26
- Konu Sahibi Mavimilenam
-
Bence erken gibi değer kaç çıktı ki yükselmeye ek gibi miMerhabalar son 3 ve 4 gündür kasık batlarım ve gögüs ucu hassiyetim var adetime 7 gün kala yani dün kan testi yaptırdım sonuç negatif çıktı bugün adetime 6 gün var erken yaptırmış olabilir miyim ? gebelik söz konusu olabilir mi ? böyle 7 gün kala test negatif sonra pozitif olan var mı ?
Eger gec dollenmeyse erken olabilir. Ne zaman yumurtladiniz? Ama buyuk ihtimal dogru sonucu vermistir zamaninda yumurtlama olduysaMerhabalar son 3 ve 4 gündür kasık batlarım ve gögüs ucu hassiyetim var adetime 7 gün kala yani dün kan testi yaptırdım sonuç negatif çıktı bugün adetime 6 gün var erken yaptırmış olabilir miyim ? gebelik söz konusu olabilir mi ? böyle 7 gün kala test negatif sonra pozitif olan var mı ?
<2 şeklinde çıktı sağlık ocağında yaptrdımBence erken gibi değer kaç çıktı ki yükselmeye ek gibi mi
telefondan takip ettiğime göre 20 temmuz yumurtlama günüm eğer doğruysa o gün ve öncesi değerlendirdik 28inde kan testi negatifEger gec dollenmeyse erken olabilir. Ne zaman yumurtladiniz? Ama buyuk ihtimal dogru sonucu vermistir zamaninda yumurtlama olduysa
Ayni hemen hemen sizinle tarihlerimiz. Bence sonuc dogru ama biraz daha bekleyin adet gunu kan testini tekrarlayin bence. Bu arada yumurtlamadan emin misiniz? Ovulasyonla mi takip ettiniztelefondan takip ettiğime göre 20 temmuz yumurtlama günüm eğer doğruysa o gün ve öncesi değerlendirdik 28inde kan testi negatif
Hayır emin değilim bu ay düzenli bir şekilde folikasit kullandım sadece herangi bir takviye falan yok 2 günde birde değerlendirdikAyni hemen hemen sizinle tarihlerimiz. Bence sonuc dogru ama biraz daha bekleyin adet gunu kan testini tekrarlayin bence. Bu arada yumurtlamadan emin misiniz? Ovulasyonla mi takip ettiniz
birde süt beyaz akıntım var gögüs ucum acıyor süt beyaz akıntı yapışkan ve kasık batması araaraAyni hemen hemen sizinle tarihlerimiz. Bence sonuc dogru ama biraz daha bekleyin adet gunu kan testini tekrarlayin bence. Bu arada yumurtlamadan emin misiniz? Ovulasyonla mi takip ettiniz
Canim sen su an bile yumurtluyor olabilirsin. Bence devam edin iliskiye. Gec yumurtlama olabilir veya su an oluyor da olabilir. Ben olsam senin yerinde tam su anda ovulasyon testi alir yaparim. Bence sen su an yumurtluyorsunbirde süt beyaz akıntım var gögüs ucum acıyor süt beyaz akıntı yapışkan ve kasık batması araara
akıntımdan dolayı mı öyle dedin ?Canim sen su an bile yumurtluyor olabilirsin. Bence devam edin iliskiye. Gec yumurtlama olabilir veya su an oluyor da olabilir. Ben olsam senin yerinde tam su anda ovulasyon testi alir yaparim. Bence sen su an yumurtluyorsun
Evet tum belirtiler bunu gosteriyor gibi geldi banaakıntımdan dolayı mı öyle dedin ?
Adete 7 gün varsa geç yumurtlama ihtimalin var. Adetin de gecikebilir geç yumurtluyorsan bu günleri değerlendirmeni tavsiye ederim. Birde bu ay gebelik elde edemezsen bu yumurtlamaları görmek için ovulasyon testi alabilirsinMerhabalar son 3 ve 4 gündür kasık batlarım ve gögüs ucu hassiyetim var adetime 7 gün kala yani dün kan testi yaptırdım sonuç negatif çıktı bugün adetime 6 gün var erken yaptırmış olabilir miyim ? gebelik söz konusu olabilir mi ? böyle 7 gün kala test negatif sonra pozitif olan var mı ?
Bir deniyeyim onuda hemen olmadıEvet tum belirtiler bunu gosteriyor gibi geldi bana
Kesinlikle dene canim. Hatta beni de haberdar eder misin? Merak ettim su anki yumurtlama miymis. Oyleyse artik unutmazsin beniBir deniyeyim onuda hemen olmadı
valla yumurtlama hamilelik 1 senedir deniyoruz olsun artık istiyorumKesinlikle dene canim. Hatta beni de haberdar eder misin? Merak ettim su anki yumurtlama miymis. Oyleyse artik unutmazsin beni
yumurtlamamış olabilir miyim ?Adete 7 gün varsa geç yumurtlama ihtimalin var. Adetin de gecikebilir geç yumurtluyorsan bu günleri değerlendirmeni tavsiye ederim. Birde bu ay gebelik elde edemezsen bu yumurtlamaları görmek için ovulasyon testi alabilirsin
Bence sen hep yumurtlama tarihlerini de kacirmis olabilirsin bu sekilde. Ovulasyonu yap bakalim eger yumurtluyorsan zaten dedigim gibidirvalla yumurtlama hamilelik 1 senedir deniyoruz olsun artık istiyorum
ovülüsyon testiyle hamile olduğunu öğrenelerde vardı burda ya öyle olduysaBence sen hep yumurtlama tarihlerini de kacirmis olabilirsin bu sekilde. Ovulasyonu yap bakalim eger yumurtluyorsan zaten dedigim gibidir
Onu bilemeyiz her ihtimale karşı günleri değerlendirebilirsin. aylardır deneyip gördüklerimden yola çıkarak söylüyorum gebelik belirtileri için çok erken şuan onun için adet gecikmesini bekle benceyumurtlamamış olabilir miyim ?
Mesela ben bir ay 7 gün geciktim hamileyim sandım değildim meger geç yumurtlamışım yani döngünün 21.günü normalde 13-15 arası yumurtlamam lazımyumurtlamamış olabilir miyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?