Kızlar bakar mısınız :(

Mavimilenam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2021
384
130
53
26
Merhabalar son 3 ve 4 gündür kasık batlarım ve gögüs ucu hassiyetim var adetime 7 gün kala yani dün kan testi yaptırdım sonuç negatif çıktı bugün adetime 6 gün var erken yaptırmış olabilir miyim ? gebelik söz konusu olabilir mi ? böyle 7 gün kala test negatif sonra pozitif olan var mı ?

Bence erken gibi değer kaç çıktı ki yükselmeye ek gibi mi

Eger gec dollenmeyse erken olabilir. Ne zaman yumurtladiniz? Ama buyuk ihtimal dogru sonucu vermistir zamaninda yumurtlama olduysa

Eger gec dollenmeyse erken olabilir. Ne zaman yumurtladiniz? Ama buyuk ihtimal dogru sonucu vermistir zamaninda yumurtlama olduysa
telefondan takip ettiğime göre 20 temmuz yumurtlama günüm eğer doğruysa o gün ve öncesi değerlendirdik 28inde kan testi negatif

telefondan takip ettiğime göre 20 temmuz yumurtlama günüm eğer doğruysa o gün ve öncesi değerlendirdik 28inde kan testi negatif
Ayni hemen hemen sizinle tarihlerimiz. Bence sonuc dogru ama biraz daha bekleyin adet gunu kan testini tekrarlayin bence. Bu arada yumurtlamadan emin misiniz? Ovulasyonla mi takip ettiniz

Ayni hemen hemen sizinle tarihlerimiz. Bence sonuc dogru ama biraz daha bekleyin adet gunu kan testini tekrarlayin bence. Bu arada yumurtlamadan emin misiniz? Ovulasyonla mi takip ettiniz
Hayır emin değilim bu ay düzenli bir şekilde folikasit kullandım sadece herangi bir takviye falan yok 2 günde birde değerlendirdik

birde süt beyaz akıntım var gögüs ucum acıyor süt beyaz akıntı yapışkan ve kasık batması araara

birde süt beyaz akıntım var gögüs ucum acıyor süt beyaz akıntı yapışkan ve kasık batması araara
Canim sen su an bile yumurtluyor olabilirsin. Bence devam edin iliskiye. Gec yumurtlama olabilir veya su an oluyor da olabilir. Ben olsam senin yerinde tam su anda ovulasyon testi alir yaparim. Bence sen su an yumurtluyorsun

Adete 7 gün varsa geç yumurtlama ihtimalin var. Adetin de gecikebilir geç yumurtluyorsan bu günleri değerlendirmeni tavsiye ederim. Birde bu ay gebelik elde edemezsen bu yumurtlamaları görmek için ovulasyon testi alabilirsin

Bence sen hep yumurtlama tarihlerini de kacirmis olabilirsin bu sekilde. Ovulasyonu yap bakalim eger yumurtluyorsan zaten dedigim gibidir
ovülüsyon testiyle hamile olduğunu öğrenelerde vardı burda ya öyle olduysa haydaaa neye bakacağıma şaşırdım ben şimdi dün kan testi yaptım ya bugün erken gebelik testi yapmama gerek yok heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…