Kızlar bakar mısınız :(

Telefondaki uygulamaya göre yumurtlamayı takip etseydim bende kaçırıyordum canım. Vücudumuz makine gibi degil uygulamadaki gibi günü gününe saati saatine yumurtlamıyor. O yüzden en garanti yöntem adet gelene kadar 2 günde 1 iliski. Uygulamaya göre yumurtlama olmadı bende ovulasyon testi ile 1 hafta sonra gördüm yumurtlamayı.

ovülüsyon testiyle hamile olduğunu öğrenelerde vardı burda ya öyle olduysa haydaaa neye bakacağıma şaşırdım ben şimdi dün kan testi yaptım ya bugün erken gebelik testi yapmama gerek yok heralde
Hayir canim zaten kanda cikmayan sey idrar testinde cikmaz. Ovulasyonla yumurtluyor musun buna bak once. Sen su anda hamile degilsin buna emin olabilirsin. Bugunlerini de degerlendir

Bu kadar erken test yapip kendinizi niye strese sokuyorsunuz ki? Stres hamile kalmanizi bile engelleyebilir. Hep yazarim gecikmeden test yapmayi doğru bulmuyorum. Hamilelik öncesi belirtiler regl belirtilerine de çok benzer. Ben bu süreçte hic anlam çıkarmamıştım gecikme olunca test yapmıştım.
Yumurtlama takibi de yapabilirsiniz elbette ama en garantisi gün aşırı ilişki ya da iki gün ara bir gün ilişki. Ben önce bunu deneyeyim dedim olmasaydı uvulasyon takibi yapacaktım.

Erken tabikide dollenmeden sonra 12 gun kan testi öneriyorum siz daha rahimde olmayan bebek için test yaptırıyorsunuz adetini bekle derim

Haklısınız erken olduğunu biliyorum kusma ve mide bulantısı yüzünden o gün gece uyuyamadım eşim hastaneye gitmemizi söyledi çünkü betim benim akmıştı bende hamile olabilirim iğne falan yaparlar diye test olmayı tercih ettim o yüzden kan testi verdim

Anladım tabi bu durumda doğru olanı yapmışsınız. Yoksa her ay erken test yapmak anne adaylarını oldukça strese sokuyor. Bence şimdi bekleyin☺

Anladım tabi bu durumda doğru olanı yapmışsınız. Yoksa her ay erken test yapmak anne adaylarını oldukça strese sokuyor. Bence şimdi bekleyin☺
O zaman yinede bir ihtimalim var bekliyorum ve adet günümde test yapıyorum :) umutlandırdınız beni teşekkür ederim bende bu ayda yok diye strese girmiştim bu ayda olmazsa rahim filmine giricem çünkü korkuyorum

Umarim sizinledir bebeğiniz ☺ ama var mi yok mu bilemeyiz. Gecikirse bir test yaparsınız.
Heyecanınızı anlıyorum yakın zamanda yaşadım bende.
Bir yıldır düşünüyorsanız ama olmuyorsa bence de vakit kaybetmeden rahim filmi cektirebilirsiniz.

inşallah siz hamileymişsiniz rabbim kucağınızı doldursun banada dua edin lütfen :)

yumurtlamamış olabilir miyim ?
Evet benim aynısi oldu söyle anlatayım adetime 9gun kala kan verdim çıkmadı sonra 7gun kala erken gebelik testi aldım çıkmadı 5gun kala test aldım gene çıkmadı 3gun kala silik çıktı hemde 3tane teste 2gunu kan verdim 41.9 çıktı kanda değerim inşallah seninde öyle olur benim belirtilerin 12kala başlamıştı uyku hali gece kasıkta şişme yaşamıştım Allah gönlündeki niyeti versin canım

Beni o kadar umutlandırdın ki sama anlatamam başka belirtin var mıydı ?

Adet olacakmisim gibi karnıma ve belime ağrı giriyordu bacaklarıma vuruyordu ağrii sanki ama adetime 2gun kala yaşamıştım bunu
Ben dün yaşadım aynı ağrıyı sol bacağım ağrıdı çok adet olacakmışım gibi belim karnım ağrıyordu bugün henüz birşey yok Allahım inşallah bu yerleşme belirtisi mi acaba o yüzden mi böyle ağrılar oluyor ay ben çok umutlandım hadi inşallaaaahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…