- Konu Sahibi Mavimilenam
-
Bugün 5 gün varHadi inşallah canım yaa kaç gün adetine
Yapmadım canım beklemeye karar verdim zaten hala denemeye devam ediyoruzCanim ovulasyon yaptin mi
Eger bugunlerdeyse yumurtlamadan 14 gun sonra olur adet tarihin haberin olsun. Adet de olmadi test de negatif cikiyor diye endiselenmeYapmadım canım beklemeye karar verdim zaten hala denemeye devam ediyoruz
Bakalım hayırlısıyla inşallah olurEger bugunlerdeyse yumurtlamadan 14 gun sonra olur adet tarihin haberin olsun. Adet de olmadi test de negatif cikiyor diye endiselenme
Canım birde silik pozitif çıktığında erken gebelik testi mi yaptın yoksa kaset test mi ?Hadi inşallah canım yaa kaç gün adetine
Canım birde silik pozitif çıktığında erken gebelik testi mi yaptın yoksa kaset test mi ?
Bugün adetime 3 gün var ama idrar testinde birşey çıkmadıAdetime 8gun kala erken gebelik test aldım çıkmadı 3gun kala kaset set alıp yaptım silik ciktii
inşallah hala erkendir benim için ne olur dua edinHakinda hayırlısını versin canim
Hakinda hayırlısını versin canim
Şimdi yaptım bunları bir gölgelik var görüyor musunBen gölgelik görmüyorum valla
Canım son attığım testlerebakar mısınCanim ovulasyon yaptin mi
Valla gordum benmehrunnisa canım son attığım testlere bakar mısın
Var dimi gördün dimiValla gordum ben
Bu kadar çok silik çıkması normal miVar dimi gördün dimiay ağlıyorum şuan hıçkıra hıçkıra
Bu kadar çok silik çıkması normal miValla gordum ben
Kiyamam canim benimm hayirli olsun insallah rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin insallahhVar dimi gördün dimiay ağlıyorum şuan hıçkıra hıçkıra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?