Kizlar bakar misiniz

Put a lit on it

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2016
423
113
23
32
Sevgilim baska bir sehirde yasiyor artik orda calisiyor, disarda yiyor genelde. İsten geliyo yakınlarda bi cafe pastane gibi bir yer varmis oranin sahibiyle tanışmış x abiyle oturmaya gidicem falan diyo gece bile cay icmeye gidiyo oraya su saatte. Adam evli çocuğu varmis falan ama gece 3e kadar dükkanı acik tutan adam pek tekin gelmedi evde karisi cocugu varken ben bu durumdan rahatsiz oluyorum. Hatta gecen gece oraya bi adamla hayat kadini gelmiş oturmus cay icmeye kadin cay al bana demis adama (anladiniz siz ne oldugunu) yani bundan rahatsiz olmam mudahale etmek mi oluyor? Gece oturmasını istemiyorum haksiz miyim

Sevgilim baska bir sehirde yasiyor artik orda calisiyor, disarda yiyor genelde. İsten geliyo yakınlarda bi cafe pastane gibi bir yer varmis oranin sahibiyle tanışmış x abiyle oturmaya gidicem falan diyo gece bile cay icmeye gidiyo oraya su saatte. Adam evli çocuğu varmis falan ama gece 3e kadar dükkanı acik tutan adam pek tekin gelmedi evde karisi cocugu varken ben bu durumdan rahatsiz oluyorum. Hatta gecen gece oraya bi adamla hayat kadini gelmiş oturmus cay icmeye kadin cay al bana demis adama (anladiniz siz ne oldugunu) yani bundan rahatsiz olmam mudahale etmek mi oluyor? Gece oturmasını istemiyorum haksiz miyim

sevgilinizle olan durumunuzu bilemeyeceğim
fakat siz, bir işyeri sahibi için gece 3 e kadar dükkanını açık tutuyor diye "tekin değil" diyemezsiniz
nereden biliyorsunuz her kuruşa ihtiyacı olmadığını?
nereden biliyorsunuz hasta bir yakını olmadığını?

ayrıca, sevgiliniz neden size oraya bir adamla hayat kadını geldiğini anlatıyor?

haaa, "çay al bana" nın ne olduğunu anlayamadım ben

Gece 3 lere kadar dükkanı açık olan adam size neden tekin gelmedi acaba ? Her iş yerinin açılış saatleri farklıdır kimi sabaha kadardır hatta normal değilmi bu ,
Ayrıca oraya hayat kadınıda gelir, sarhoşuda gelir
Her çeşit insan tabiki gelir , çay isteyince ne oluyor orasını ben çözemedim

Ha pardon orayı atlamışım sevgilinizmiş
Eşiniz değil
Ozaman baştan sona hiç anlamadım kusura bakma

Back
X