kızlar uykusuzlk sorunum Var ....sürekli uyanıorum gece ..uykuyada dalmam zor oluor normaldede cok uykumda olsa uykuya geçemiorum cok uykumda olsa sabah 8 de uyanıorum gece cok geç uyuyorum artı gece sabaha karsı cok uyanıorum uyandıgımda tekrar dalmam zor oluyor öglen uyuyayım diorum olmuor...az uyumam bebegimi etkilermi kızlar?birde mesela bazen sabah 7 gibi uyanıorum diyelim o yana dön buyana dön 1 saati buluor uyuyorum biraz tekrar uyanıorum tekrar uyuyorum aralarla...saat 10 30da kahvaltı yaptım mesela..acaba ben öle uyumaya calısırken bebegm acmı kalıor etkileniormu? ya bunlar bana kafayı yedirtior bu düşünceler kızlar uyumaya calıssam kalkim yiyeyim diorm yesem nie uyumaya calısmadım diorum napıcam ben.... yatamıorum uyanınca bebegm acıkır die yesem uykusuz oluorum öglen uyuyamıorum diye...napıcam ben
Cnm öncelikle sakin ol...Sen böyle stres yaparsan bebeğin açlıktan değil bu gerginliğinden daha çok etkilenir...Uyku olayına gelince gün içinde çalışmıyorsan eğer yürüyüş yap, kendini yoracak bazı işler yap vs. akşama biraz daha yorgunlukla belki uykuya geçiş yapabilirsin...Bir de yatmadan önce ılık süt içmeni tavsiye ederim...
Bence uykuyu bu kadar problem yapma ayrıca bebeğin senin karnında asla aç kalmaz bunu düşünüp de kendini üzme...Son aylar daha sancılı geçiyor valla...Uyku problemi hat safhaya ulaşıyor.Bir yandan diğer yana dönmek bile çok zor oluyor gece 3-4 defa wc ye kalkıyorsun yani kısacası uykun bölük pörçük oluyor...
Mutlu, sağlıklı hamilelikler
canim hic korkma sen acliktan ölsende bebeisin senin rezervelerinden beslenir.bi cocuk bi dis degimide burdan gelir zaten.
uykusuzluk problemine gelince buda cok normal.vücud kendini uykusuz gecelere yani bebis geldikten sonraki döneme hazirliyo.aksam olunca rahatlamaya calis.esin masaj falan yapsin.rahat yastiklar kullan
ama yinede uyuyamazsan kafana takma.
Allah hayirlisiyla bebislerimize kavusmayi nasip etsin.
Cnm öncelikle sakin ol...Sen böyle stres yaparsan bebeğin açlıktan değil bu gerginliğinden daha çok etkilenir...Uyku olayına gelince gün içinde çalışmıyorsan eğer yürüyüş yap, kendini yoracak bazı işler yap vs. akşama biraz daha yorgunlukla belki uykuya geçiş yapabilirsin...Bir de yatmadan önce ılık süt içmeni tavsiye ederim...
Bence uykuyu bu kadar problem yapma ayrıca bebeğin senin karnında asla aç kalmaz bunu düşünüp de kendini üzme...Son aylar daha sancılı geçiyor valla...Uyku problemi hat safhaya ulaşıyor.Bir yandan diğer yana dönmek bile çok zor oluyor gece 3-4 defa wc ye kalkıyorsun yani kısacası uykun bölük pörçük oluyor...
Mutlu, sağlıklı hamilelikler
cnm teşşekkür ederim cevabın için süt içiorm mutlaka uyumadan önce haklısın cnm son aylarda daha zor oluor benm son 2 ayım kaldı neredeyse böyle zor olmamıstı hiç..ama olsn bebişlerimize değer..öpüorum sseniii
canim hic korkma sen acliktan ölsende bebeisin senin rezervelerinden beslenir.bi cocuk bi dis degimide burdan gelir zaten.
uykusuzluk problemine gelince buda cok normal.vücud kendini uykusuz gecelere yani bebis geldikten sonraki döneme hazirliyo.aksam olunca rahatlamaya calis.esin masaj falan yapsin.rahat yastiklar kullan
ama yinede uyuyamazsan kafana takma.
Allah hayirlisiyla bebislerimize kavusmayi nasip etsin.
cnmm cok teşşekkür ederim ben cok büyük hata yapıordum aslında bilioırmusun bebeğim beslensin die ac olmasamda yemeye calısıordum.... sacmalık aslında ama işte annelik içgüdüsü...uykusuzlk probleminide astım cnm doktorla konustum hiç kafana takma sen uuyu uyuma bebeğinin umrunda bile değil dedi... cnm keske eşim yanımda olsa....eşim asker amin cnm inşallahhh hepimizie nasip etsin Rabbim kavusmayı