- 13 Mart 2023
- 3.339
- 5.845
- 88
- 24
- Konu Sahibi Salca Yoksa Ben Yokum
-
Tiroid‘ine baktin mi ?duzenli adet gorup ve her ay yumurtlamayida gordugum halde neden gebelik oluşmaz artik aklim almiyo varmi aramizda bu durumu yasayipta sonrasinda hamile kalan
tiroid ne demek cnm diger testlerim yapildi evet sorun cikmadiTiroid‘ine baktin mi ?
Doktorun tüm testleri yaptimi
Bütün hormon vitamin testlerini yaptır ayrıca mutlaka bir kere kadın doğuma muayene olmalısınduzenli adet gorup ve her ay yumurtlamayida gordugum halde neden gebelik oluşmaz artik aklim almiyo varmi aramizda bu durumu yasayipta sonrasinda hamile kalan
Tsh hormon testi tiroid yani reglin in 3 ile 5inci günü arası yapılıyor bazı testlertiroid ne demek cnm diger testlerim yapildi evet sorun cikmadi
Merhaba iyi akşamlar. Bende sizin gibiyim Lh testleri pozitif yumurtlama oluyor, düzenli adette görüyorum, tüm hormonlarım normal, eşim de test verdi onunda normal ama hamile kalamiyorum.duzenli adet gorup ve her ay yumurtlamayida gordugum halde neden gebelik oluşmaz artik aklim almiyo varmi aramizda bu durumu yasayipta sonrasinda hamile kalan
Benim.bu sorunum vardi megerse ostrojen azligi varmis. Bebek tutunamiyormus. Simdi tedavi oluyorum.duzenli adet gorup ve her ay yumurtlamayida gordugum halde neden gebelik oluşmaz artik aklim almiyo varmi aramizda bu durumu yasayipta sonrasinda hamile kalan
Hayir doktor kontrollerde gerek yok dedi. Bu arada 16 yasinda kizim var.Rahim filmi çektirdiniz mi?
Allah bağışlasın. 16 sene çok uzun bir zaman. Bu süre içinde geçirdiğiniz bir enfeksiyon yüzünden tüplerinizde tıkanıklık oluşmuş olabilir. Ben sizin yerinizde olsam bir baktırırdım.Hayir doktor kontrollerde gerek yok dedi. Bu arada 16 yasinda kizim var.
haa evet onlarda yapildi cnm iyi odaTsh hormon testi tiroid yani reglin in 3 ile 5inci günü arası yapılıyor bazı testler
evet cektirmistim cnmRahim filmi çektirdiniz mi?
bnde iste cnm bu ayda yine ilac takviye falan kullandim ama yine olmadi birakcam ya 5 6 ay kullanmayayim bisey bu gune kadar yapmadigim kullanmadigim sey kalmadi vallahiMerhaba iyi akşamlar. Bende sizin gibiyim Lh testleri pozitif yumurtlama oluyor, düzenli adette görüyorum, tüm hormonlarım normal, eşim de test verdi onunda normal ama hamile kalamiyorum.
Benim.bu sorunum vardi megerse ostrojen azligi varmis. Bebek tutunamiyormus. Simdi tedavi oluyorum.
[/QUOTE
ostrojen dedigin bu E1 E2 gibi hormonlari diyosun demi cnm
Troid degerleeine baktir kan verdir cok önemii bir hormontiroid ne demek cnm diger testlerim yapildi evet sorun cikmadi
evet cnm onun degerlerde iyi sukurEşin kendine baktırmış mıydı?
troid tsh oluyomus galiba onada bakilmis cnm e nabizda butun degerlerim var hepsi normal seviyelerdeTroid degerleeine baktir kan verdir cok önemii bir hormon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?