kızlar bakarmisiniz lutfen

duzenli adet gorup ve her ay yumurtlamayida gordugum halde neden gebelik oluşmaz artik aklim almiyo varmi aramizda bu durumu yasayipta sonrasinda hamile kalan
Tiroit tsh değerinden anlaşılıyor tsh değerin kac ? Yumurta rezervinde sıkıntı yoksa esinde olabilir mi Rabbım yazmıştır elbet

Ayyy kiz ben 1612 olarak okudum Allah kahretmesin noktaya dikakt etmemişim korkuttum seni
yok cnm onemli degil fark ettim bn yanlis gordugunu olur bazen oyle hic onemli degil yani bunlar hep normalken neden olmazki acaba baska bir sorunmu varki yoksa zamanimi var yaa aslinda ben illaki bir sorun vardir diye dusunuyom

yok cnm onemli degil fark ettim bn yanlis gordugunu olur bazen oyle hic onemli degil yani bunlar hep normalken neden olmazki acaba baska bir sorunmu varki yoksa zamanimi var yaa aslinda ben illaki bir sorun vardir diye dusunuyom
Esin sperm testi verdimi? Belki o sebeptendir. tuplerin tikali olabilir hsg çektir. Amh değeri ve fsh önemli yumurta rezervi için

yasim 23 cnm iki defa asilama yapildi tup bebek ben istemiyom yasim kucuk hem tabi rabbim o gunlere koymasinda bi soru yoksa kendiliginden olur diye bekliyom iste
Gorumcem 7 sene uğraştı tup bebekle olmadi sonra kendiliğinden hamile kaldı Rabbım ol der ve olur fazla söze gerek yok bence

Gorumcem 7 sene uğraştı tup bebekle olmadi sonra kendiliğinden hamile kaldı Rabbım ol der ve olur fazla söze gerek yok bence
bak ne guzel kendiliginden olmus rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin cnm bn birakcam 6 7 ay olmazsa tekrar baska bir doktor arastircam nasip bklm saol cvp icin ❤❤❤

Allah bağışlasın. 16 sene çok uzun bir zaman. Bu süre içinde geçirdiğiniz bir enfeksiyon yüzünden tüplerinizde tıkanıklık oluşmuş olabilir. Ben sizin yerinizde olsam bir baktırırdım.
Hepsine bakildi sorun yok.... tupler acik rahim.yapisikligi yok rahim.agzi temiz yumurta rezervi iyi.... tek sikinti ostrojen azligi bebek tutunamiyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…