- 13 Mart 2023
- 3.339
- 5.845
- 88
- 24
- Konu Sahibi Salca Yoksa Ben Yokum
-
nasil yani cnmdoktor görüşünü aldın mı canım
Tiroit tsh değerinden anlaşılıyor tsh değerin kac ? Yumurta rezervinde sıkıntı yoksa esinde olabilir mi Rabbım yazmıştır elbetduzenli adet gorup ve her ay yumurtlamayida gordugum halde neden gebelik oluşmaz artik aklim almiyo varmi aramizda bu durumu yasayipta sonrasinda hamile kalan
bu demi cnmTiroit tsh değerinden anlaşılıyor tsh değerin kac ? Yumurta rezervinde sıkıntı yoksa esinde olabilir mi Rabbım yazmıştır elbet
Oooo baya yüksek hiç genel cerrahiye gittin mibu demi cnm
Bu değerle tedavi olman gerek tiroit içinbu demi cnm
ama deger normal gosteriyo ki doktorumda iyi demistiOooo baya yüksek hiç genel cerrahiye gittin mi
ama deger normal gosteriyo ki doktorumda iyi demisti
Ayyy kiz ben 1612 olarak okudum Allah kahretmesin noktaya dikakt etmemişim korkuttum seniama deger normal gosteriyo ki doktorumda iyi demisti
yok cnm onemli degil fark ettim bn yanlis gordugunu olur bazen oyle hic onemli degil yani bunlar hep normalken neden olmazki acaba baska bir sorunmu varki yoksa zamanimi var yaa aslinda ben illaki bir sorun vardir diye dusunuyomAyyy kiz ben 1612 olarak okudum Allah kahretmesin noktaya dikakt etmemişim korkuttum seni
Esin sperm testi verdimi? Belki o sebeptendir. tuplerin tikali olabilir hsg çektir. Amh değeri ve fsh önemli yumurta rezervi içinyok cnm onemli degil fark ettim bn yanlis gordugunu olur bazen oyle hic onemli degil yani bunlar hep normalken neden olmazki acaba baska bir sorunmu varki yoksa zamanimi var yaa aslinda ben illaki bir sorun vardir diye dusunuyom
rahim filmide cektirdim cnm tuplerde gayet acik esimde de sorun cikmadi sukur yada biz beceremiyoz galibaaEsin sperm testi verdimi? Belki o sebeptendir. tuplerin tikali olabilir hsg çektir. Amh değeri ve fsh önemli yumurta rezervi için
Beceremiyoruz değil zamanı varmış demekki tatlım düşünme daha seni bulamamis ufaklıkrahim filmide cektirdim cnm tuplerde gayet acik esimde de sorun cikmadi sukur yada biz beceremiyoz galibaa
galiba bklm neyseki yasim daha biraz kucuk yoksa daha cok takardim 5 yillik evli olunca niye olmuyo diye dusunmeden duramiyom yinedeBeceremiyoruz değil zamanı varmış demekki tatlım düşünme daha seni bulamamis ufaklık
Yas kaç 5 yıl geçtiyse neşen tup bebek yapmiyosunuz bayada gecmisgaliba bklm neyseki yasim daha biraz kucuk yoksa daha cok takardim 5 yillik evli olunca niye olmuyo diye dusunmeden duramiyom yinede
yasim 23 cnm iki defa asilama yapildi tup bebek ben istemiyom yasim kucuk hem tabi rabbim o gunlere koymasinda bi soru yoksa kendiliginden olur diye bekliyom isteYas kaç 5 yıl geçtiyse neşen tup bebek yapmiyosunuz bayada gecmis
Gorumcem 7 sene uğraştı tup bebekle olmadi sonra kendiliğinden hamile kaldı Rabbım ol der ve olur fazla söze gerek yok benceyasim 23 cnm iki defa asilama yapildi tup bebek ben istemiyom yasim kucuk hem tabi rabbim o gunlere koymasinda bi soru yoksa kendiliginden olur diye bekliyom iste
bak ne guzel kendiliginden olmus rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin cnm bn birakcam 6 7 ay olmazsa tekrar baska bir doktor arastircam nasip bklm saol cvp icin ❤❤❤Gorumcem 7 sene uğraştı tup bebekle olmadi sonra kendiliğinden hamile kaldı Rabbım ol der ve olur fazla söze gerek yok bence
Hepsine bakildi sorun yok.... tupler acik rahim.yapisikligi yok rahim.agzi temiz yumurta rezervi iyi.... tek sikinti ostrojen azligi bebek tutunamiyormusAllah bağışlasın. 16 sene çok uzun bir zaman. Bu süre içinde geçirdiğiniz bir enfeksiyon yüzünden tüplerinizde tıkanıklık oluşmuş olabilir. Ben sizin yerinizde olsam bir baktırırdım.
Yok mu ki bunun bir tedavisi çaresi?Hepsine bakildi sorun yok.... tupler acik rahim.yapisikligi yok rahim.agzi temiz yumurta rezervi iyi.... tek sikinti ostrojen azligi bebek tutunamiyormus
var kuzum ilaç kullanıyorum.... estrofem diye....Yok mu ki bunun bir tedavisi çaresi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?