- 7 Temmuz 2016
- 820
- 731
- 53
- 37
- Konu Sahibi Amasyali05
-
Çok tsk ederim... benim daha belli deil doğum şeklim normal doğum olursa da kullanabilirmiyim peki yoksa onada Ped mi alsam ilk hamilelik olunca kafam karışıoHayırlı olsun canım şimdiden ben depend kullandım memnun kalmıştım sezeryandi çünkü
Peki bişe sorabilirmiyim size sezeryan da kanama çok fazla oluo mu ?Hayırlı olsun canım şimdiden ben depend kullandım memnun kalmıştım sezeryandi çünkü
İlk 3 gün yoğun oldu adetten biraz fazlaydı daha sonra az az leke gibi oldu benim tabi herkes de farkı oluyor bu durumPeki bişe sorabilirmiyim size sezeryan da kanama çok fazla oluo mu ?
Anladım cvbiniz için çok tsk ederim :)İlk 3 gün yoğun oldu adetten biraz fazlaydı daha sonra az az leke gibi oldu benim tabi herkes de farkı oluyor bu durum
Rica ederim sormak istediğiniz bişey olursa bildiğim kadarıyla cevaplarımAnladım cvbiniz için çok tsk ederim :)
Aslinda bana yanımda almam gereken onereceginiz şeyleri söylerseniz en azından sizin Tecrübelerinizden yararlanmis olurum çünkü hiç bi bilgim yok ne yapmam konusunda :)Rica ederim sormak istediğiniz bişey olursa bildiğim kadarıyla cevaplarım
Kendin icin mi bebek içinmi?Aslinda bana yanımda almam gereken onereceginiz şeyleri söylerseniz en azından sizin Tecrübelerinizden yararlanmis olurum çünkü hiç bi bilgim yok ne yapmam konusunda :)
İkisi için de soleyebilirsin :)Kendin icin mi bebek içinmi?
Bunun için videolar var aslında sana yardımcı olur ama şöyle söyleyim.İkisi için de soleyebilirsin :)
Süper sin yaa çok çok tsk ederim :)Hastaneden eve dönerken giyecek kıyafeti unutmuşum: )
Çok tsk ederim cnm öneriniz için ikisinide koyayım ben ozaman çantama :)Canim hasta bezi benim icin cok iyi olmustu. Sezeryandi ve pedde al sezeryan olursa azaliyor. Depentte koy azar azar hepsinden hangisi daha cok ise yararsa onu kullan cqnim
Rica ederim canım yardımım dokunduysa ne mutlu banaSüper sin yaa çok çok tsk ederim :)
Tabiki dokundu cnm allah razı olsun :) bişe daha soracam size ilk başta sut gelmezse bebek maması almam şart demi peki bunu Dr mu önerio yoksa benim eczaneden almam mi lazım ?Rica ederim canım yardımım dokunduysa ne mutlu bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?