Kızlar bakarmisiniz ?

Amasyali05

Hoşgeldin meleğim ❤ G ❤
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2016
820
731
53
37
Herkese iyi geceler hanımlar aklıma takıldı ve sizden bilgi almak istedim ben hastane çantami hazırlamayı dusunuorum bu hafta kendi çantam konusunda kararsız kaldım ben hasta bezi mi almam lazım yoksa normal Ped mi koymam lazım çantama sezeryan yada normal doğum daha belli deil ama ben erkenden alıp hazırlamak istiorum yardimci olurmusunuz... Şimdiden çok tsk ediorum hepinize :)

Hayırlı olsun canım şimdiden ben depend kullandım memnun kalmıştım sezeryandi çünkü
Çok tsk ederim... benim daha belli deil doğum şeklim normal doğum olursa da kullanabilirmiyim peki yoksa onada Ped mi alsam ilk hamilelik olunca kafam karışıo

Rica ederim sormak istediğiniz bişey olursa bildiğim kadarıyla cevaplarım
Aslinda bana yanımda almam gereken onereceginiz şeyleri söylerseniz en azından sizin Tecrübelerinizden yararlanmis olurum çünkü hiç bi bilgim yok ne yapmam konusunda :)

İkisi için de soleyebilirsin :)
Bunun için videolar var aslında sana yardımcı olur ama şöyle söyleyim.
Sizin için:
  • Emzirme için önden açılan iki gecelik
  • Birkaç çift rahat iç çamaşırı
  • Ağır hizmet türü sıhhi pedler
  • Bir şal veya sabahlık
  • Terlikler
  • Bir çift sıcak tutan çorap
  • Göğüs pedleri, lanolin krem (hassas meme uçları için) & emzirme sutyenleri
  • Bir emzirme örtüsü (ziyaretçi bekliyorsanız)
  • Telefon ve şarj cihazı

Bebeğiniz için:
  • Önden iliklenen 3 adet tüm vücut tulumu
  • Çorap, eldiven ve şapka( hastane çıkışı seti diyelim)
  • Şapka ve battaniye dahil eve gidiş giysisi
  • yeni doğan için yaklaşık 20-30 bebek bezi
  • Bebek mendilleri

Aklıma gelenler şimdilik bunlar haa bide bebek için küçük biberon götür belki mama icirmek için gerekli olur

Canim hasta bezi benim icin cok iyi olmustu. Sezeryandi ve pedde al sezeryan olursa azaliyor. Depentte koy azar azar hepsinden hangisi daha cok ise yararsa onu kullan cqnim

Rica ederim canım yardımım dokunduysa ne mutlu bana
Tabiki dokundu cnm allah razı olsun :) bişe daha soracam size ilk başta sut gelmezse bebek maması almam şart demi peki bunu Dr mu önerio yoksa benim eczaneden almam mi lazım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…