Kızlar bakarmisiniz ?

Bebek için kıyafet fazla fazla koyayım ben demi kızlar 3 tane hastane çıkışı koysam yeterli mi sizce :)
Uc tane ikili takim koy canim bir tane hastane cikisi buyuk tam takim olandan al 10 lu oluyor. Bide 5 li olandan al. 10lu takimi dogdugunda giydirirsin. 3 tane zibin koy citcitli. 4 5 tane corap eldiven koy bezini koy battaniyesini koy. Tanede tulum

Ayy tahmini doğum tarihini şimdi gördüm bende üç ağustosta doğum yaptım
Hadi yaa ne gusel bakalım bizimki tahmini dogum tarihinden önce mi sonra mı doğacak kız çocukları erken gelir hazırlıklı ol diolar bide şancim olunca buaralar hızlandırdım hazırlıkları :)

Hadi yaa ne gusel bakalım bizimki tahmini dogum tarihinden önce mi sonra mı doğacak kız çocukları erken gelir hazırlıklı ol diolar bide şancim olunca buaralar hızlandırdım hazırlıkları :)
Hazırlamakta fayda var tabi :) bu arada normal doğum hikayemi yazmıştım bi oku istersen moral olur sana :)

Uc tane ikili takim koy canim bir tane hastane cikisi buyuk tam takim olandan al 10 lu oluyor. Bide 5 li olandan al. 10lu takimi dogdugunda giydirirsin. 3 tane zibin koy citcitli. 4 5 tane corap eldiven koy bezini koy battaniyesini koy. Tanede tulum
Tmm cnm çok tsk ederim yaa allah hepinizden razı olsun ne gusel anlattiniz biraz rahatladım çok kaygılıydım ilk gebelik olunca haliyle sasiriorum hersey tam eksiksiz olsun istiorum :)

İyi akşamlar kızlar konumla alakasız ama bugun farkettim ve cok şaşırdım göbek deliğimde yara gibi bişe var çıkartmaya çalıştım çok Afedersiniz giydigimiz kıyafetlerden tüy yada kıl falan mı kaçtı birikti die dusundum ama çekmeye çalışınca acı hissettim bildiginiz yara ve yapisik cekince acidi biraktim. göbek bağı olunca da korktum hamilelikte bole bişe olabilir mi yaa yoksa Dr mi gideyim ben bilemedim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…