Kızlar bakarmisiniz ?

Tabiki dokundu cnm allah razı olsun :) bişe daha soracam size ilk başta sut gelmezse bebek maması almam şart demi peki bunu Dr mu önerio yoksa benim eczaneden almam mi lazım ?
Hepimizden inşallah. Benim doğum yaptığım hastane kendisi vermisti zaten bi kere verdik sonra sütüm gelmişti. Mama alma gerek olursa hastanelerin yanında eczane çok olur zaten alırsınız dr un önerdiği mamayı

Anladım inş gerek kalmaz sutüm gelir yaa :)

Bebek için kıyafet fazla fazla koyayım ben demi kızlar 3 tane hastane çıkışı koysam yeterli mi sizce :)

Bebek için kıyafet fazla fazla koyayım ben demi kızlar 3 tane hastane çıkışı koysam yeterli mi sizce :)
Yeterli canım :) yalnız hastane çıkışlarını çoğunda çorap olmuyor bebiş için çorapla koymanın tavsiye ederim ben Ağustos da doğum yaptım yine de üşümüştü ayakları bebeğimin

Bir tane az bence çünkü sarılık falan olabilir bebek allah korusun biraz daha uzun kalabilirsin hastanede :) ben iki takım koymuştum üç gün kaldım canım

Yeterli canım :) yalnız hastane çıkışlarını çoğunda çorap olmuyor bebiş için çorapla koymanın tavsiye ederim ben Ağustos da doğum yaptım yine de üşümüştü ayakları bebeğimin
Oy ayaklarını yerim ben onun.. çorap hiç düşünmemiştim onuda not alayım hemen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…