- 4 Eylül 2015
- 6.934
- 8.424
- 198
- Konu Sahibi Amasyali05
-
Hepimizden inşallah. Benim doğum yaptığım hastane kendisi vermisti zaten bi kere verdik sonra sütüm gelmişti. Mama alma gerek olursa hastanelerin yanında eczane çok olur zaten alırsınız dr un önerdiği mamayıTabiki dokundu cnm allah razı olsun :) bişe daha soracam size ilk başta sut gelmezse bebek maması almam şart demi peki bunu Dr mu önerio yoksa benim eczaneden almam mi lazım ?
Anladım inş gerek kalmaz sutüm gelir yaa :)Hepimizden inşallah. Benim doğum yaptığım hastane kendisi vermisti zaten bi kere verdik sonra sütüm gelmişti. Mama alma gerek olursa hastanelerin yanında eczane çok olur zaten alırsınız dr un önerdiği mamayı
Hastane çıkışında oluyor ya canım oyüzden yazmamistimCanim bebegin icin citcitlu bady de koy:) arkadas yazmamis:)
Kendini hic gelmez diye odaklama hep gelecek diye dusun ki oyle olsun. Gelmezsede sitres olma canim. Geliyor sık sık emzir sadeceAnladım inş gerek kalmaz sutüm gelir yaa :)
Tmm cnm koyarım :) bol bol bady ve pijama koymayı dusunuorum ztn :)Canim bebegin icin citcitlu bady de koy:) arkadas yazmamis:)
Onun icinde bir tane oluyor yedektw koysunHastane çıkışında oluyor ya canım oyüzden yazmamistim
Doğru diosun olumlu düşüneyim ben :)Kendini hic gelmez diye odaklama hep gelecek diye dusun ki oyle olsun. Gelmezsede sitres olma canim. Geliyor sık sık emzir sadece
Haklısın canım ben ilk aklıma gelenleri yazdım bide bize 1 takım yetmişti ondan herhalde :)Onun icinde bir tane oluyor yedektw koysun
Fazla mal goz cikarmaz canim. Yetmedigini de goz onunde bulundurmakta fayda var:)Haklısın canım ben ilk aklıma gelenleri yazdım bide bize 1 takım yetmişti ondan herhalde :)
Tabiki kesinlikle haklısın ben o an aklıma gelenleri yazdım canım eksikleri sen tamamlaFazla mal goz cikarmaz canim. Yetmedigini de goz onunde bulundurmakta fayda var:)
Hastane çıkışı bi tane yeter ayriyeten zibin ve ikili takimlardan koy canımBebek için kıyafet fazla fazla koyayım ben demi kızlar 3 tane hastane çıkışı koysam yeterli mi sizce :)
Amin allah razı olsun cnm :)Canım ben normal doğum yaptım ve hasta bezi kullandım :)
Hayırla gelsin yavrun :)
Yeterli canım :) yalnız hastane çıkışlarını çoğunda çorap olmuyor bebiş için çorapla koymanın tavsiye ederim ben Ağustos da doğum yaptım yine de üşümüştü ayakları bebeğiminBebek için kıyafet fazla fazla koyayım ben demi kızlar 3 tane hastane çıkışı koysam yeterli mi sizce :)
Hımm tmm ole yapAyım ozamanHastane çıkışı bi tane yeter ayriyeten zibin ve ikili takimlardan koy canım
Oy ayaklarını yerim ben onun.. çorap hiç düşünmemiştim onuda not alayım hemen :)Yeterli canım :) yalnız hastane çıkışlarını çoğunda çorap olmuyor bebiş için çorapla koymanın tavsiye ederim ben Ağustos da doğum yaptım yine de üşümüştü ayakları bebeğimin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?