kızlar bakarmısınız???

Ofeliya

hayatımın aşkı 3 erkek)))
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2009
3.312
2
116
Ankara
iyi akşamlar kızlar kavfe falına bakarmısınız???
ilki eniştemin ikincisi ablamın $IMG127.webp $IMG128.webp $IMG129.webp $IMG130.webp $IMG131.webp $IMG132.webp $IMG133.webp $IMG134.webp $IMG135.webp $IMG136.webp
buda ablamın kızlar $IMG139.webp $IMG140.webp $IMG141.webp $IMG142.webp $IMG143.webp $IMG144.webp $IMG145.webp $IMG146.webp $IMG147.webp $IMG149.webp
kızlar lutfen cok acıl bakarsanız sevınırım şimdiden cok teşekkur ederım
yorumlarınızı beklıyorum:))))

cok zekisiniz ya:) neyse allah bilir tabi ama ben yorumluyorum ilkini bu kisinin yakin zamanlarda hayatinda bir dönüm noktasi olacak.gitmek istedigi bir yer var cok sevinerek huzurla cikacak ve gittigi yerde biraz problem yasayacak ama sonrasi aydinlik .ve bu kisi bebek istiyor o bebek gelecek bebek karnindayken durumlari iyi olacak sonra biraz sikinti yasayacaklar.

ikincisi ablan kale olan bir yerde yasiyor ve orda sorunlari var bulundugu yerde icini cok siiyor bir adamla küsmüs krilmis ama büyütecek birseyleri yok cünkü aydinliktalar biraz zamana ihtiyaci var sonra hersey güzel ve sakin devam edecek...benceeeee seni kirmayayim dedim.ben fala pek inanmam

bu arada ablan lale isminde birine dikkat etmeli hayatinda cok etkin biri olacak

canım cok ama cok teşekkur ederım ınan soyledıklerınıde dogruluk payı var...coooooooooooook tşk ederım canım

bakimde senin ki nerde

dogruluk payi derken?

Back
X