Kızlar bakıcıya haksızlık etmeden bu işi nasıl çözerim?

Bir düşünün anneniz siz çocuğunuzdan ayrılmayın diye size elindeki birikmişini veriyor Anneler için çocuklarının mutluluğu o kadar önemli işte.Şimdi sıra sizde siz de çocuğunuzun sıhhati ve mutluluğu için bir şeyler feda etmelisiniz.Bakıcı kadına doğruyu söyleyin anneyse sizi anlayacaktır.

Bence kadina durumu anlatin. Anlaatiginiz bir aylik parayida beklettiginiz icin verin. Iyi niyetliyse zaten almaz. Parayi almazsa sonra guzel bir hediye alirsiniz.
Bebeginiz cok kucuk imkaniniz var madem iae baslamayin kkredi odenir para bulunur ama bu gunler geri gelmez. Calisan amnelerin evlatlari zaten surekli bakici kv anne de va. en azindan size en ihtiyaci oldugu donemi boyle gecirmesin. Benimde bebegim var 4.5 aylik ucretsiz izn3 ayrildim birakamadim, birakmayi dusunmedim bile.. Gecim zor vs ama Allah bir sekilde yrdim ediyor cok cok mecburiyet olmadiltan sonra ise baslanmasi bana tuhaf geliyor.

Yaaa hayırrrr güzel yüreğinle fikrini söyledin ne özrü :)

Kesinlikle aynı fikirdeyim varsın borc olsun bi daha bebegimi böyle göremem

bebegimle olmak mi kadina bunu soylemek mi ? bebegim icin herseyi yapardim ...başkalari ne isterse onu dusunsun hediyenizi alın esim calismami istemiyor deyin...esiniz arada olunca cok tepki vermez
Annem de aynısını dedi bebegin icin yapmak zorundasın diye ama iste elimde olsa valla 1000 liraya kadar verirdim ya

Ay sanki bi daha bana hic güvenmeyecekmis gibi geliyo

aynen bu şekilde anlat gitsin, neden bu kadar stres yaptın ya? bakıcılık yapmak istiyorsa illa ki bulur kendine bi iş.

Ne kadar incesiniz. Ama ben yüreğinize bir parça su serpmeye geldim. Bakiciniz anlaştığınız ücretten daha iyi bir ücrete başka bir iş bulmuş olsaydı aynı inceliği gösterir miydi? Bir de bu açıdan bakın. Mesele bebeğiniz olunca gözünüzü karartmalisiniz. Teklifinizin hala geçerli olduğunu ancak okula başlayacağınız vakte kadar ertelediginizi ve sebebini açıkça anlatırsanız sıkıntı yaratacağını sanmıyorum. Sıkıca kucaklayıp, koklayın minik kuzuyu benim için. Ben de öğretmenim. Kızımı 5.5 aylıkken bırakıp çalışmaya başlamıştım ağlayarak, benzer sebeplerden dolayı. Bugunki aklım olsa en azından yaşına kadar beklerdim sonuçta dünyayı kurtaramadım çalışarak

Tesekkür ederim :) Ben iki hafta gittim iste sırf öğrenciler kadrolu öğretmen istiyo diye hemen basladım rapor almadım ama okul bu sınıfı bana gecici verdigini öğretmen arkadas dönünce ona verecegini söylediler oysa ki o da sadece bi dönemdir almstı bu sınıfı iyice modum düstü okulda da bi de böyle bi fırsat geldi ayagıma bebisimle kalmak istiyorum ya

Bu iki hafta iyi gelmedi bana çok özlüyorum beni anlarsın en azından 1 yaşına getirmek istiyorum de

Inan hiçbirşey bebeğinden ve senden önemli değil. Bunu hiçbir zaman çıkarma aklından. Son 4 yıldır muhteşem bir idareciyle çalışıyorum. Ailevi meseleler veya sağlık sorunları sozkonusu olduğunda sürekli bunu söyler bizlere. "Önce siz iyi olmalı iyi hissetmelisiniz" aksi takdirde ne okula ne de ogrencilerinize faydali olabilirsiniz. Allah yardimciniz olsun. Insallah bakıcı bayan da bu süreci sıkıntısız bir şekilde atlatır.

Eger ki 3,5 aylikken oglum emmeden durabilseydi,bakicim hazir olsaydi hic durmaz ise donerdim. Gunde 12 saatim disarida gecmesine ragmen hem de. Buyuk bir nimet cunku cocugun emmeden durmasi o yasta. Sagilmis sut veya mama icmesi bir mucize. Annenizin birikmisini de geri odeyecekmissiniz hic gerek yok borclanmaya.

Yok gelip calısmadı ama o da sıkısık biliyorum beni bekliyo iste bir ay önce falan anlastım ama Allah biliyo ya baslayacaktım ben smdi kadını kandırmıs gibi olacam diye darlandım.
Bunda ah alacak birşey yok. Hayır kurumu değişsiniz çalışmadığı zamanı neden ödeyeceksiniz. Siz de bilmiyormuşsunuz durumu anlatın ben işe gitmeyeceğim benden sonucu alacaklar o yüzden hiç başlamayacağım kendim bakacağım diyin

Ohh içimi rahatlattınız Allah razı olsun ama annem de esim de cok ayıp olacak deyip durdular kadın da sıkısık bi de keske elimde olsa da versem ama sırf onu düsündügümden bebegimi bırakamam degil mi
Bebek her şeyden önemli. Paraya ihtiyacı var, ayıp olmasın diye siz kendi bebeğinizi bırakmayacağınıza göre güzelce konuşmaktan başka çare kalmıyor.

Kızlar hepinize cok tesekkür ederim az önce okulumla görüstüm daha sonra da bakıcıyla bir kücük hediye aldım ve kendisine durumu izah ettim..Hayırlısı olsuna bagladık konuyu defalarca kez hakkını helal etmesini söyledim..Umarım gönlünü alıp onu mağdur etmemisimdir.
Cok tesekkür ederim hepinize iyi ki varsınız :)

valla konustun da ben rahatladim gecmis olsun

Annenizle diyalogunuz nasıldır bilemem. Ama bi ay ödeme yapamayinca ya da daha borç bitmeden sosyal aktivite yapabilecek misiniz rahat rahat? Eğer paramı verin diye soylenmeyecek biriyse ben konuya tamamen duygusal yaklaşıyorum. Kesinlikle izne çıkın o vakti bebeğinizle geçirin. Çünkü bu zamanlar tekrar geri gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…