Kızlar bakıcıya haksızlık etmeden bu işi nasıl çözerim?

ne kadar incesiniz ? sizi taniyorsa zaten sizi anlar ...bir hediye alip kuisra bakmayin dersiniz ...zaten işi vardida sizmi biraktirdiniz? belki iş bulamayackti gene
Tesekkür ederim :) yok isi yoktu ama beni bekliyo bi zamandır kesin anlasmıstık ve cok sıkısık o da..

Canım bebeğinden önemli bişey yok emin ol bebeğin içinde seninle geçirdiği her dakika onun gelişimi için çok değerli eşinde kabul etmişken bu fırsatı kaçırma derim bu günler geri gelmeyecek para bulunur bi şekilde bakıcıyada açık açık ne olduğunu söyle başlamamış henüz daha ne olacakki

Yüzde yüz aynı fikirdeyim ya bi daha asla yapamam bu bi fırsat benim için ama iste üzmem insAllah kadını ya içime dert oldu bi yandan

beklemesi anladim da hani teklif gelse sizin yuzunuzden kabul etmese haklisiniz.. ayrica 1 ay calismadi ki siz maas vereceksiniz...gonul almak icin 1 hediye yeterli bence
Beklettigim için vereyim dedim bilemedim ben de nasıl söyleyecegimi bile bilmiyorum

Beklettigim için vereyim dedim bilemedim ben de nasıl söyleyecegimi bile bilmiyorum
Ne düşüncelisin ♡♡♡ valla bende şimdi düşündümde asla söyleyemezdim herhalde. Cok kötü hissederdim kendimi. Seni cok iyi anlıyorum ama eline fırsat geçmiş degerlendir tabikide. Ama nasil söylenir bilemiyorum. Yazık onunda durumu sıkışıkmış bende tam icine ettim konunun

Herşey gönlünce olsun. Önceliksiniz bebeğiniz olsun ve bu sırada cennet kokulunuzu bol bol koklayarak zaman geçirin. Onun sizin kokunuza ihtiyacı var .
Bakıcıya da direk söyleyin. Gönlünü almak içinde küçük bir hediye verebilirsiniz.

Beni yaktın su an

Degil mi ya baslarsam da bebegime haksızlık olmaz mı

zaten kadin nasil soyleyeyim diye cesaret almaya geliyor sende yazık dersen nasil yapacak

Beni yaktın su an
Ya bana bakma. Ben yapım gereği böyleyim. Özür dilerim ya ama banada mantıklı geldi çalışıp borcu devam ödemek. Anneden alirsaniz borcu kapatmak icin borçlaniyorsunuz yine. Ama sende bebeginle olmak istiyorsun bari birkaç ay ertelet arakadaşa. Sen işe başladığında gelir artik

Annem eylülden beri yanımda artık gitmesi lazım kv hic aramıyo bile bırakın gelmeyi .. Bilmiyorum ben ona doyamadım hic

Bakıcı kadınla güzel bir üslupla konuşun... duygularınızdan bahsedin ayrılamadım deyin. Ve başka iş bulması için yardımcı olmaya çalışın etrafa haber salın.. gerisi sizin elinizde olmayan şeyler..
Ama bir daha bebeğinizin bu hallerini göremeyeceksiniz .. şuan çok küçük bildiği tek şey siz memeleriniz... onunöpmeniz koklamanız sizin sıcaklığınız... 10.000 e değer

bebegimle olmak mi kadina bunu soylemek mi ? bebegim icin herseyi yapardim ...başkalari ne isterse onu dusunsun hediyenizi alın esim calismami istemiyor deyin...esiniz arada olunca cok tepki vermez

zaten kadin nasil soyleyeyim diye cesaret almaya geliyor sende yazık dersen nasil yapacak
Canim benim oylede ama konu sahibi borcunu odemek icin nelerle ugrasiyor kafasi dolu. O kadında belki öyle. Durumuda yokmuş. Şimdi ise başlıcam diye ne planlar yapmistir. Ya ben bu konuda iyi gelmicem konu sahibine gidiyom

Ben yerinizde olsam bir aylık maaş verirdim, durumunuz çok sıkışık değilse eğer. Maaşı verir, seneye başlayacağım. O zaman yine konuşuruz derdim.

Aslında vermenize gerek yok, konuşup anlaşabilirsiniz. Ama daha sonra işe başladığınızda, eğer o da müsaitse, yine bakıcılık teklif edebilirsiniz. Çünkü bakıcı bulmak da zor iş.

hatır gönül dense de, çalışana bazen fazladan para vermek kalbini kazanmaya yetebiliyor. Ya da çok iyi davransan da, 20 lira eksik vermek ilişkiyi bozabiliyor. pek çok defaLar tecrübe ettim ben bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…