- 28 Kasım 2017
- 4.009
- 5.385
- 73
Tesekkür ederim :) yok isi yoktu ama beni bekliyo bi zamandır kesin anlasmıstık ve cok sıkısık o da..ne kadar incesiniz ? sizi taniyorsa zaten sizi anlar ...bir hediye alip kuisra bakmayin dersiniz ...zaten işi vardida sizmi biraktirdiniz? belki iş bulamayackti gene
Tesekkür ederim :) yok isi yoktu ama beni bekliyo bi zamandır kesin anlasmıstık ve cok sıkısık o da..
Yüzde yüz aynı fikirdeyim ya bi daha asla yapamam bu bi fırsat benim için ama iste üzmem insAllah kadını ya içime dert oldu bi yandanCanım bebeğinden önemli bişey yok emin ol bebeğin içinde seninle geçirdiği her dakika onun gelişimi için çok değerli eşinde kabul etmişken bu fırsatı kaçırma derim bu günler geri gelmeyecek para bulunur bi şekilde bakıcıyada açık açık ne olduğunu söyle başlamamış henüz daha ne olacakki
Beklettigim için vereyim dedim bilemedim ben de nasıl söyleyecegimi bile bilmiyorumbeklemesi anladim da hani teklif gelse sizin yuzunuzden kabul etmese haklisiniz.. ayrica 1 ay calismadi ki siz maas vereceksiniz...gonul almak icin 1 hediye yeterli bence
Beklettigim için vereyim dedim bilemedim ben de nasıl söyleyecegimi bile bilmiyorum
Ne düşüncelisin ♡♡♡ valla bende şimdi düşündümde asla söyleyemezdim herhalde. Cok kötü hissederdim kendimi. Seni cok iyi anlıyorum ama eline fırsat geçmiş degerlendir tabikide. Ama nasil söylenir bilemiyorum. Yazık onunda durumu sıkışıkmışBeklettigim için vereyim dedim bilemedim ben de nasıl söyleyecegimi bile bilmiyorum
Beni yaktın su anNe düşüncelisin ♡♡♡ valla bende şimdi düşündümde asla söyleyemezdim herhalde. Cok kötü hissederdim kendimi. Seni cok iyi anlıyorum ama eline fırsat geçmiş degerlendir tabikide. Ama nasil söylenir bilemiyorum. Yazık onunda durumu sıkışıkmışbende tam icine ettim konunun
Buna inanmaz kesin baslayacam diye biliyorduannemin gitmesi gerekti eşimde çalismami istemiyor deyin
Degil mi ya baslarsam da bebegime haksızlık olmaz mıHerşey gönlünce olsun. Önceliksiniz bebeğiniz olsun ve bu sırada cennet kokulunuzu bol bol koklayarak zaman geçirin. Onun sizin kokunuza ihtiyacı var .
Bakıcıya da direk söyleyin. Gönlünü almak içinde küçük bir hediye verebilirsiniz.
Ne düşüncelisin ♡♡♡ valla bende şimdi düşündümde asla söyleyemezdim herhalde. Cok kötü hissederdim kendimi. Seni cok iyi anlıyorum ama eline fırsat geçmiş degerlendir tabikide. Ama nasil söylenir bilemiyorum. Yazık onunda durumu sıkışıkmışbende tam icine ettim konunun
Ya bana bakma. Ben yapım gereği böyleyim. Özür dilerim yaBeni yaktın su an
Annem eylülden beri yanımda artık gitmesi lazım kv hic aramıyo bile bırakın gelmeyi .. Bilmiyorum ben ona doyamadım hic
Canim benim oylede ama konu sahibi borcunu odemek icin nelerle ugrasiyor kafasi dolu. O kadında belki öyle. Durumuda yokmuş. Şimdi ise başlıcam diye ne planlar yapmistir. Ya ben bu konuda iyi gelmicem konu sahibinezaten kadin nasil soyleyeyim diye cesaret almaya geliyor sende yazık dersen nasil yapacak
Minicik o daha yaaa. Çok hızlı büyüyorlar. En kıymetli ve güzel zamanları.Degil mi ya baslarsam da bebegime haksızlık olmaz mı
Buna inanmaz kesin baslayacam diye biliyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?