Yok gelip calısmadı ama o da sıkısık biliyorum beni bekliyo iste bir ay önce falan anlastım ama Allah biliyo ya baslayacaktım ben smdi kadını kandırmıs gibi olacam diye darlandım.Kadin gelip calistiysa verin yok hic gelmediyse gerek yok borc icindesiniz zaten.kadinada 4 ay daha evdeyim.4 ay sonra gelebilormisiniz diyin sorun cikmaz
kucuk bir hediye esliginde yaparsaniz daha tatli olur
bence işe başlayın sonuçta o 10000 de borç olarak alacaksınız ve birde onu ödemek için uğraşacaksınız, zaten öğretmensiniz çalışma saatleriniz 8-5 çalışan bir memura göre çok daha esnek ..Herkese günaydınlar..
Kızlar benim 3,5 aylık bebegim var ve öğretmenim..Tatile iki hafta kala okula basladım..Çünkü kredi borcumuz var ve baslamak zorundaydım istemeye istemeye..
İki hafta annem baktı ikinci dönem için de gecen seneki velilerimden biriyle anlasmıstık..Benim ek dersim bakıcıya gidecekti ama maasla kredi taksitini tamamlayıp ödeyecektik..
Okulda tam benim baslayacagım hafta bir öğretmen arkadas dogum iznine ayrıldı ben de cocuklar iki hafta bos kalmasın annem de burda diye rapor almadım direkt o arkadasın yerine basladım o sınıfa ama seneye o sınıfı benden alıp diger arkadasa verecekler yani bu dönemlik gecici oldugum direkt bana söylendi..
Simdi asıl mesele anneme gecen aksam 10bin tl borc bulabilsem onu dört ay kredi taksiti icin kullanır izne cıkardım falan dedim öyle laf arasında..Meğer annem de birikmis varmıs..Kıyamam hemen neden bastan söylemedin var bende veririm dedi..Esimle konustum tamam dedi ama büyük bi sorun var..Bakıcı..
Ya kızlar nasıl diyecem ki bir ay önce falan anlasmıstık kandırmıs gibi oluyo muyum cidden cok sıkısıgız annemden aldıgımı da kredi bitince verecegimi söyledim..Yoksa kadına bu ay gelmese bile parasını vereyim mi beklettigim için..Napsam da kadının ahını almasam gönlünü kırmasam?
Evet saatimiz esnek ama cok kücük ve elimde borc da olsa onunla 7 ay daha gecirme imkanım var bi daha asla olmayacak böyle sansım..bence işe başlayın sonuçta o 10000 de borç olarak alacaksınız ve birde onu ödemek için uğraşacaksınız, zaten öğretmensiniz çalışma saatleriniz 8-5 çalışan bir memura göre çok daha esnek ..
annenız yada kv denız gelsın baksın bırkaç ay gozunuz arkada kalmaz, bende 3,5 aylıkken işe başladım ama pişman değilim hiç...Evet saatimiz esnek ama cok kücük ve elimde borc da olsa onunla 7 ay daha gecirme imkanım var bi daha asla olmayacak böyle sansım..
Evet baska sehirde eylülden beri yanımda kardesim var artık gitmesi lazımAnneniz başka şehirde mi?
Annem eylülden beri yanımda artık gitmesi lazım kv hic aramıyo bile bırakın gelmeyi .. Bilmiyorum ben ona doyamadım hicannenız yada kv denız gelsın baksın bırkaç ay gozunuz arkada kalmaz, bende 3,5 aylıkken işe başladım ama pişman değilim hiç...
zaten sonrası yaz tatili yine ortalama 2 ay birlikte olacaksınız.
Anlatacam da cok cekiniyorum ah etmesinden umarım incinmezdurumu açık açık anlat canım
Ohh içimi rahatlattınız Allah razı olsun ama annem de esim de cok ayıp olacak deyip durdular kadın da sıkısık bi de keske elimde olsa da versem ama sırf onu düsündügümden bebegimi bırakamam degil miBakıcıyı uzun süre oyalamamışsınız. Bu durumda yapacak bir şey yok. Bebeğiniz çok küçük, size ihtiyacı var. Eşiniz de tamam dediyse bırakmayın bebeğinizi.
Para vermenize de gerek yok, başlamamış çünkü. Açıkça anlatın durumunuzu.
Bence de böyle yapilabilir.O zaman bari bi kek börek yapın, çiçek falan alın öyle konuşun kadınla. Yeni anneyim, beni anlarsın, sana da ayıp oldu ama durum böyle derseniz.
yani birkaç ay daha idare edebilir bence, ama bilemem ev yaşantısını düzenini annenizin.Annem eylülden beri yanımda artık gitmesi lazım kv hic aramıyo bile bırakın gelmeyi .. Bilmiyorum ben ona doyamadım hic
Evet hediyeyle beraber bi kek falan da yapayımO zaman bari bi kek börek yapın, çiçek falan alın öyle konuşun kadınla. Yeni anneyim, beni anlarsın, sana da ayıp oldu ama durum böyle dersiniz.
Yok canm annemin artk gitmesi gerekiyo malesefyani birkaç ay daha idare edebilir bence, ama bilemem ev yaşantısını düzenini annenizin.
benim kızıma annemler bakıyor bıze yerlestıler yaklasık 2 yıldır bırlıkte yasıyoruz cunku onlarda baska ılde oturuyor normalde, arada gıdıyorlar evlerıne 1 hafta 10 gun sonra gerı gelıyorlar kızımda hep onlarla bırlıkte...
valla ben olsam borc harc varken rıske atmazdım durumu...
Kac gündür sormadıgım kimse kalmadı ay ne zor ya napacamBaşka birini bulun ona? Bakıcı arayan vardır çevrenizde bir sorun bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?