• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bakımlı mısınız?Ve zaman ayırır mısınız?

Saruboceq

İki Kız Annesi :)
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2007
12.358
218
208
İsviçre
Kızlar kendinize bakıyor musunuz?Tepeden tırnağa,vücut bakımından tutun da dışarıya çıkarken ki halinize..Saçınızın boyası,röflesinden,fönüne kadar herşeyinizle ilgilenebiliyormusunuz?Ya da saldığınız oluyor mu hiç duruma göre..
Bu sorum bekarından evli barklısı,çoluk çucuklusuna kadar herkese..
:kahve:

Saldığım görülmemiştir.
Makyajsız çıkmam..
Dip boyası gelmiş saçtan nefret ederim..
Ojeleri yarı dökülmüş tırnaktan nefret ederim..
Kuru dirsek görüntüsündn nefret ederim..
Çatlak topuktan nefret ederim. Bu kadar yeterli sanırım.

Bakımlı olmak, benim göbek adım ,övünmek gibi olmasın.
Bunun evli ya da çoluk çocuk sahibi olmakla alakası yok, bu içten gelen birşey...

kendime bakmayi çok severim. Cilt bakımım, manikür-pedikür, solaryum, haftada bir düzenli maske, fön vs. bunlar çok hoşuma giderek yapiyorum. Kendime vakit ayirmayi çok seviyorum. Sabah işe giderken özene bözene giyinip makyajimi yapmak bunlar bana çok zevk veriyor. Eee tabii eşiminden çok hoşuna gidiyor :1hug: Bakımlı olmami çok seviyor. Hafiften biraz kokoşumda diyebilirim. Sağolsun eşimde benden aşaği kalir yanı yok yani. :sm_cool:
Kendimi saldiğim zamanlarda oluyor tabii, bazen moralim bozuk oluyor bazende uykusuz oluyorum ozamanlar fazla özenerek yapmiyorum ama kendimi hemencıcık topluyorum. Şu siralar rejimde olduğum icin bide düzenli spora başladım bakalim neolcak. a.s

Bende cvp vereyimyerimseniben
Vücut bakımında kremler konusunda zayıfım ama vücut temizliğinde hassasım..Bir işte yüzüme ayda bir peeling yapıyordum hamile olduğum için onu da bıraktım.Ayda 2 kere kaş ve bıyıklarımı aldırırm mutlaka..
Saçlarımı da yılda 2 kere röfle yaptırıyorum.Açık sarı yaptırdığım için kuaförüm çok sık önermiyor.
Dışarıya çıkarken mutlaka dikkat ederim,gerçi evde de hani pasaklı değilimdiryerimseniben.Eşimle eşofmanla bile dışarı çıkcaksak temkinliyimdir.
Tabii çoluk çocuk olduktan sonra ne yaparım bilemiyorum.6 ay sonra görücez,tekrar yazarım inşallah..:enbuyukkk:

Saldığım görülmemiştir.
Makyajsız çıkmam..
Dip boyası gelmiş saçtan nefret ederim..
Ojeleri yarı dökülmüş tırnaktan nefret ederim..
Kuru dirsek görüntüsündn nefret ederim..
Çatlak topuktan nefret ederim. Bu kadar yeterli sanırım.

Bakımlı olmak, benim göbek adım ,övünmek gibi olmasın.
Bunun evli ya da çoluk çocuk sahibi olmakla alakası yok, bu içten gelen birşey...

aynı şeylerden mi nefret ediyoruz ne?
bence de bunlar içten gelir...

Kızlar kendinize bakıyor musunuz?Tepeden tırnağa,vücut bakımından tutun da dışarıya çıkarken ki halinize..Saçınızın boyası,röflesinden,fönüne kadar herşeyinizle ilgilenebiliyormusunuz?Ya da saldığınız oluyor mu hiç duruma göre..
Bu sorum bekarından evli barklısı,çoluk çucuklusuna kadar herkese..
:kahve:

hiç değilimdir valla. hiçte vakit ayırmam. röfem gelir yarıya kadar belki o zaman finansal durumumda uygunsa yaptırırım. tırnaklar desen güçsüz uzatamıyorum. dışarı çıkarkende bir dudak parlatıcısı yeter. saçımı bile taramam. gerçi istesemde tarayamıyorum ya tatlicadiarzu
ama kremi asla eksik etmem. hergün banyo yaparım. temizimdir yaneee

hiç değilimdir valla. hiçte vakit ayırmam. röfem gelir yarıya kadar belki o zaman finansal durumumda uygunsa yaptırırım. tırnaklar desen güçsüz uzatamıyorum. dışarı çıkarkende bir dudak parlatıcısı yeter. saçımı bile taramam. gerçi istesemde tarayamıyorum ya tatlicadiarzu
ama kremi asla eksik etmem. hergün banyo yaparım. temizimdir yaneee

çok natureliz galiba ama bence arada bir saçını taraman daha iyi olur yoksa doğal bir örgü oluşur saçlarından ben bakımlı olmayı severim tesettürlü olmama bunun önüne geçemez önce kendim için güzel görünmeliymsırnaşık şey

çok natureliz galiba ama bence arada bir saçını taraman daha iyi olur yoksa doğal bir örgü oluşur saçlarından ben bakımlı olmayı severim tesettürlü olmama bunun önüne geçemez önce kendim için güzel görünmeliymsırnaşık şey

banyo yaptığımda ancak tarayuabiliyorum. zaten hergün yaptığım için genelde akşamları tarıyorum. sabaha taramıyorum çok kuru çok kıırılıyor o yüzden taramıyorum. yani görünümde zaten kötü durmuyo o yüzden bence problem yok yerimseniben
zaten yakında görürsünüz ne şekilde durduğunu yerimseniben

Malesef çok bakımsızımdır gerçektende içten gelen bir şey ve bakımlılara hayranım vakıtle alakası yok çünkü böyle şeylerin ruhunda varsa kokoşluk bakımlılık oluyor......... offf bende bakımlı bir kadın gibi dolaşabilseydim

valla şekercim ben bakımlıyımdır..rimelsiz bakkala gitmema.s

benim için görüntü çok önemli..çalışıyorum sabah saat 7 de çıkmam gereken evden her sabah bir fiill 6:15 te kalkarım akşamdan hazırladığım kıyafelerimi giymek 10 dk mı alır ama ben makyaj ve saçla uğraşmak için 35 dk daha erken kalkıyorum :1rolleyes:

deli misin demeyin:1no2: değilima.s sadece bakımlı olmayı severim..sengözlerimebaksanab

bakım sadece makyajdan ibaret değil tabi..cilt bakımımı saç bakımımı vücut bakımımı hepsini yaparım..yerine göre boyanır yerine göre de sade takılırım ama kendime de bakarım yani..:1hug:

Canlarım tabiki bakımlı olmak güzel bir şey de hani diyorum çok yoğun çalışıyordur bayan eve geç geliyordur,çocuklarıyla ilgilenme,ev işleri,yemek derken kendine vakit ayıramayıp bizler kadar bakımlı gezme durumunun olmaması doğal gibi görüyorum ben.
Elbette bakımlı olmalı kadın.Ama bir de şartlar var değil mi?
Gerçekten hem işyerinde koşuşturup,hem evde,hem çocuklar derken kendine bakan kadınları alkışlıyorum buradan.Helal olsun onlara..
:içelim:

vallaha bende onlara helal olsun diyorum çevremde var öyle bir kaç kişi hangi ara yapıyolar anlamıyorum onca şeyi ben çocuğum yokken kösülüyorum salıyorum kendimii bide çocuğum olunca naparım bilemem.çok severim şıkır şıkır olmayı öyleyimdirde ama bazen beziyorum herşeyden herşeyden elimi eteğimi çektiğim oluyorr

yok valla peşimde dolanan üç yumurcakım:utangac: olsa da bacağımla ikisini sıkıştırır:1ninca: birini sırtıma bağlarım sırnaşık şeymakyajımı gene yapar oje mi de sürerim:icecream:

Ben ara ara salarım kendimi bazen kaşlarım küçük bir ormana benzer :)
ama şimdi toparladım, makyajımıda yapıyorum giyimimede dikkat ediyorum, hergün dişlerimi fırçalıyorum,manikürümüde yapıyorum, yakında saçlarımıda boyarsam cillop gibi bi hatun olucam ....

Canlarım tabiki bakımlı olmak güzel bir şey de hani diyorum çok yoğun çalışıyordur bayan eve geç geliyordur,çocuklarıyla ilgilenme,ev işleri,yemek derken kendine vakit ayıramayıp bizler kadar bakımlı gezme durumunun olmaması doğal gibi görüyorum ben.
Elbette bakımlı olmalı kadın.Ama bir de şartlar var değil mi?
Gerçekten hem işyerinde koşuşturup,hem evde,hem çocuklar derken kendine bakan kadınları alkışlıyorum buradan.Helal olsun onlara..
:içelim:

Bazı şeyler insanlarda alışkanlık yapar tatlım..Vakitle alakası yok bunun.

Mesela ben : nasıl ki sabahları dişlerimi fırçalamadan asla ve asla evden çıkamıyorsam, benim için makyaj da böyle bir alışkanlık..

Ya da haftada bir yaptığım yüz maskesini ele alalım. Nasıl ki, ortalama ayda 1 ağda yaptırıyorsak, alışkanlık olduysa bu mecburen, benim için haftada 1 maske de aynı..Anlatabildim mi?

Ben şartlar müsaait değil olayını kabul etmiyorum. Ama içinden gelmiyorsa bir insanın o zaman, yorgunum vakit bulamıyorum amaan ne gerek var, denir tabi ki... Olay bu..

Mesela ben : nasıl ki sabahları dişlerimi fırçalamadan asla ve asla evden çıkamıyorsam, benim için makyaj da böyle bir alışkanlık..

Ya da haftada bir yaptığım yüz maskesini ele alalım. Nasıl ki, ortalama ayda 1 ağda yaptırıyorsak, alışkanlık olduysa bu mecburen, benim için haftada 1 maske de aynı..Anlatabildim mi?

Ben şartlar müsaait değil olayını kabul etmiyorum. Ama içinden gelmiyorsa bir insanın o zaman, yorgunum vakit bulamıyorum amaan ne gerek var, denir tabi ki... Olay bu..

Bravo sana, hayranlıkla okuyorum yazılarını ben daha 22 yaşındayım ama bazen salıyorum kendimi çocuk olunca düşünemiyorum bile :bbo:

İşte her insan için bakım önemli olamayabilir bu durumda.Vücut temizliği,bakımı,saçının düzgün toplanması ve giyiminin düzgün olması yetiyor.Ekstra bir şeyle uğraşmak zor geliyor.Sanırım bakım da göreceli bir durum..:1hug:

benim en bilindik lakabım kokoşşş ..bilmem anlatabiliyomuyummm. :) deniz güneşe tamaaamen katılıyorum,duygularıma tercüman olmuşşş...sewerim ay ben süsü püsüüü :icecream: :icecream: :icecream:

benim en bilindik lakabım kokoşşş ..bilmem anlatabiliyomuyummm. :) deniz güneşe wee cerenimoya tamaaamen katılıyorum,duygularıma tercüman olmuşşşlarr...sewerim ay ben süsü püsüüü :icecream: :icecream: :icecream:

ben çok makyaj yapan biri değilim
hatta hiç makyaj yapmam
çok doğal olmaya çalışıyorum
giydiklerime önem veriyorum.
gece yatarken kullanmam gerekn kremin var onu mutlaka kullanırım.
hiç boya yaptırmadım
yaptırmayıda düşünmüyorum.
kuaföre kaş bıyık ve agda için gidyorum.
ama asla pasaklı değilim
evden çıkarken mutlka sürdüğüm yine kremim var
okadarcıkkk

Back
X