• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bakımlı mısınız?Ve zaman ayırır mısınız?

Kesinlikle her durumda ve her kosulda olması gerektiği kadar temiz ve bakımlıyımdır.

Günlük duş,günlük temiz çamaşır,düzenli epilasyon ,cilt ve tırnak bakımı,özellikle yazın deo roll on,hafif bir parfüm,hafif bir makyaj...

Bende oldukça bakımlıyım...Kullandığım ürünlere bile dikkat ederim.

Giyimime, makyajıma ve cilt bakımına fazlasıyla önem veriyorum.

Kesinlikle her durumda ve her kosulda olması gerektiği kadar temiz ve bakımlıyımdır.

Günlük duş,günlük temiz çamaşır,düzenli epilasyon ,cilt ve tırnak bakımı,özellikle yazın deo roll on,hafif bir parfüm,hafif bir makyaj...

bende aynen böyleyimdir kıslar.sacımı da sarı yapmak istiyorum ama eşim istemediği için boyatmıyorum

Bu aralar bakım yapamıyorum, vaktim pek kalmıyor , öyle huzursuz oluyorum ki :delphin:
Kremleniyorum, parfümleniyorum, her gün duş alıyorum, yüzüme her gün mutlaka en soft ve doğal duranından makyaj yapıyorum,giyimime özen gösteriyorum, tüy zaten olmuyor bayanssulusmile Ama bunlar bile bana yetmiyor, az geliyor ... yüzüme düzenli piling yapamıyorum, saç bakımı yapmıyorum, manikürüm pedikürüm yok ve en önemlisi SPOR yok...
Hal böyle olunca bi şeyler eksik geliyor, memnun değilim yaptıklarımdan :olmaz:

çoğu zaman bakımlıyım severim kendimle uğraşmayı,süslenmeyi,temiz olmayı,kendimi şımartmayıbayanssulusmile saçlarıma düzenli maskeler yaparım,ayda bir şekil verdiririm mutlaka kesimine.ağda,kaş-bıyık düzenli giderim,fazla bırakmam,zaten o günler sabahtan akşama kadar güzellik salonunda kendimi şımartma günlerimdir.yılda bir-iki defa saç rengimde de köklü değişikler yaparım.günlük makyajım hep yüzümdedir.tabi bir de alışveriş kısmım var ki en zevklisi o bence.bakım ürünleri makyaj malzemeleri,takı-toka vs.bıkmadan bütün gün inceleyebilirim bu tür şeyleri.yazınca arka arkaya fark ettim,ruhumda biraz da kokoşluk var herhalde.bunları da yapmazsam zaman geçmez zaten,galiba benimki biraz da can sıkıntısından:bbo: ama bazen bir salıyorum kendimi,kendi kendimden rahatsız oluyorum resmen-tatlicadiarzu- azdır öyle zamanlarım ama oluyor işte bazen:delphin:

Son düzenleme:
kendime özen gösteririm ama hiç bir zaman memnun olamam malesef,kendimi bir türlü şöyle ışıl ışıl hissedemem.cildim çok nankör,hemen sivilce çıkıyor,onlar için ne kadar uğraş verdiğimi anlatamam.sivilce çıkmasın diye de cildime öyle pudralar fondötenler süremiyorum.kaşıma bıyığıma dikkat ederim,hele malum bölgelerdeki tüylere.saçlarımı boyatırım,fönümü çektiririm...
şu an biraz rahatsız olduğum için hepsini askıya aldım.

Bende bakımlılar grubundanım herhalde, kolay kolay salmam öyle kendimi. Saçlarım ve cildim her zaman temizdir, cildim pürüzsüz değildir ama temizdir, saçlarımda aralarda röfle olmasına rağmen kalitelidir. Her banyodan sonra roll-onum deodorantım mutlaka vardı, tüm vücudumu nemlendiririm, kıl tüy olayım için lazer epilasyona gidiyorum ama ara tüy çıkışlarında da alırım, manikür ve pediküre giderim, elim ayağım düzgündür, kaşım bıyığım alınmıştır her zaman. Dişlerimi düzenli fırçalarım. Makyaja gelince eskiden çok ağır makyajlar yapardım ama şimdi şimdi anladım sade bir makyajın aslında güzel durduğunu.

Zaten bir kadının kaşı bıyığı, eli ayağı, saçı, dişi temiz olduğu zaman makyaj yapmasa bile çok güzel oluyor bana göre. He ekstradan pudra, gözaltlarına kapatıcı, rimel, parlatıcı sürerse de yetiyor da artıyor bile. Bir de şöyle güzel kokan misler gibi bir parfüm, oohhh şahane vallaopuyorumnanaktan

bende etrafımda bakımımı asla aksatmam. duştan sonra saçıma ellerime ayrıca tırnak kenarlarıma, yüzüme dirseklerime krem sürerim muhakkak. haftada bir ellerime yoğun krem sürüp eldiven takıp uyurum gece boyunca, sabah ellerim yumuşacık olur :3: dışarı çıkarken saçlarımı fönlerim makyajım sadedir doğal tonlarda yapmaya çalışırım daha kaliteli geliyor bana :34: ve mutlaka bir takı kullanırım. hee birde kaliteli bir parfüm sıktımmı tamamdır :1:

öncelikle vücut temziliği gelir benim için..
diş fırçalama,kıltüy,banyo vs..
bunlar olmadan üstüne ne kadar makyaj yaparsan yap ı ıhhh olmaz..çok gördüm bende arkadaşların dediği gibi saçlar süper dip boyası gelmişmi göremezsin
en ala makyaj yapılır ama kokanını bile gördüm..bide kıl ıyyy ne anlamı kaldı yaptığın bakımın
dışarı çıkarken dudak parlatıcısı hafif pudra allık ve göz kalemi kullanırım doğal görünmeye çalışırım makyajı sevmiyorum..ojeden nefret ediyorum yanlış anlamyın benle alakalı..tırnak uzatmak falan bana göre değil.manikür kendim yapar törpülerim,kaşımı bıyığımı alırım,giyimime dikkat etmeye çalışırım..pis saçla asla dışarı çıkmam çok çabuk yağlanır saçım
banyodan sonra vücut losyonu sürerim bütün vücuduma
ama saçımı fazla boyamam..doğal renginde daha çok durur..
bide saçında beyazın yoksa asla boyatma dedi hep çevremdekiler onları da dinliyorum biraz
5 yıl öncesine kadar cildime acaip bakardım
sabah-gece mutlaka jelle temizler tonikle siler,sabah yada gündüz kremimi sürerdim haftada 2 kere peeling yapardım.
aradada doğal maskelr uygulardım evde yaptığım
ama şimdi açıkçası o kadar dikkat etmiyorum cildime eskisi kadar rutin düzende yapmıyorum bir rehavet çöktü:30:bu durmua üzülmüyor değilim..
bide saçlarıma düzenli bakım yapmak istiyorum çok güzel olsunlar istiyorum ama üşeniyorum:37:
bu arada takı manyağıyımdır..herşeye uyumlu takım mutlaka vardır yada olmalıdır :))

Son düzenleme:
temizliğime her zaman önem veririm ama süse püse gelince tamamen ruh halime göre değişiyor, bir dönem çok güzel giyinir makyajsız çıkmam, ama bazı an gelirken yemin ederim patiklerimle işe gidesim gelir:31: o dönem saçımı bile taramadan çıkarım evden ve genelde aynı kıyafetleri giyerim. ama cilt bakımı tırnak bakımı ,ayak bakımı, vücut bakımı vss. bunlara her zaman özen gösteririm.

kokoş değilim şöyleki öyle makyaj yapmam süspü püslü tokalar takılar sevmem.
biraz sadelikten doğallıktan yanayım..
ama kendime göre bakımlı ve temizimdir.
ter kokusunu ağız kokusunu ayak kokusunu asla sevmem..
sabah kalkar kalkmaz dişlerimi fırçalarım..cildim genelde güzeldir.yıkarım kuru olduğu zamanlar su bazlı bi krem sürerim.
günde 3 lt hiç şaşmadan su içerim bu alışkanlık oldu vucudumda istiyor zaten.
dudaklarıma balm sürerim.ellerimin kremini hiç eksik etmem .saçlarımı tararım her akşam ve banyo çok sık yaparım 2 günde bir yeterli.iç çamaşırımı sık değişirim günde bile değiştiğim olur.
kıyafetlerim ütülü ve temizlerdir.
fas food yememeye özen gösteririm çikolata cips cola türü şeyleri sevmem..
sebze meyve yerim.yoğurt elma su üçü olmadan bigün geçirmek istemiyorum bazen aksatsam bile.tırnaklarımı çok uzatmıyorum bazen törpüler frenclerim bazende sade kısa olurlar.
banyoda son suyuma elma sirkesi atarım ve banyodan sora bebe yağımı sürerim.işte yaptıgım günlük şeyler bunlar

ben kendime vakit ayırmayı çoookk severim. ojelerim çeşit çeşittir tırnaklarım hep temizdir. nerdeyse hergün duş alırım bazen saçımı toplar vucudumu yıkarım önceden duş aldıysam terlediğimde duş ürünlerimi kullanırım set halinde, koku tenime işler:16: ben de kurumuş dirsek görüntüsünden nefret ederim. ayaklarımında yumuşak olması için gereken özeni gösteririm, ki öyleler, ayak parmağıma yüzük takmayı da çok severim:69: saçlarım için de düzenli kuaföre giderim ve vucut temzliğime çok özen gösteriirm. bacağımda ufak tefek kıllar çıkarken bile bi kötü olur hemen makneyi çalıştırırım.. pantolon giycem aman canım görünmez nolcak! diyemiyorum:50: ayakkabılarım dolabımda düzenli ve asla kokmazlar. havalandırırım giydiklerimi, çantalarım elbiselerimi çok severim bi gün giydiğim bişeyi iki gün üst üste hiçbi güç giydiremez :52: makyajsız bakkala dahi gitmem, parfümüm olmadan asla! aynaya aşığım:69:

Son düzenleme:
bende 1 gün durup 1 gün banyo yaparım krem sabah akşam el ve yüz mutlaka sürerim.dişlerimi 2 kere fırçalarım mutlaka.çokk kötü bi huy edindim bu arada 1 kaç aydır sigara kullanmaya başladım stresim var :36: neyse anacım saçlarım hergün ya düzleştirirdim yada bukle bukle kıvırırdım ama düzleştirici çok zarar vermeye başladı bıraktım bi süredir kullanmıyorum :49: koltuk altı temizliği en başta gelir benim için deodorant ta vazgeçilmezimdir bizim berenin reklamında oynadığuı marka ise vazgeçilmez tercihimdir :69: hakkaten ürünleri çok güzel. fondoten kullanmam hiç makyaj yapmayacak olsamda bi rimel bi kalem sürerim en azından ama 0 makyaj dolaştığım günlerde olmuştur :27:

ojelerim çok fazladır hergün bi renk sürerdim ama tırnaklarımın üstü soyulmaya başladı ojeye biraz ara verdim dinlendirmek için tırnaklarımı :21:

bu kadar işte kızlar

Eveeeeeet diyesim geldi:)Bakimi coooook severim her cesidini seve,sevede yaparim buda beni cok,cok mutlu eder..Bakimsizlik beni bogar yahu..:20:

Kendimi birak oglusumun bile sacina,kiyafetlerine her birseyine cok dikkat ederim:)Esimde zaten kendi bakimini kendi yapar :1:

Bakim benim ikinci adim:1:

Bakımlıyımdır :1: saçlarımı maşalamadan yada düzleşitirmeden dışarı çıktığım nadirdir tabi ara ara saçın sağlığı için saldığım da oluyor mecburen. Makyahı severim en çok ta göz makyajına ağırlık veririm çok abartmamak suretiyşe tabiki.Tırnaklarım eh işte fena değildir. Vücut temizliğine çok önem veriririm.

bence bakım kesinlikle temizliktir. Tırnakların uzun ve ojeli olması o kadının bakımlı olduğu anlamına gelmez aynı zamanda belli bir uzxunluğu da geçmemesi gerekir ojesini çıkarsa bile yinede dışarı çıkabilecek temizlikte ve bakımlılkta olması gerekir. Ben çok fazlre kremler falan kullanıdrım fakar son 1-2 yıldır tamamen doğal şeylere dönüyorum. yüzümü her akşam gülsuyuyla siliyorum krem olarak da bepanten kullanırum. 30 yaşındayım fakat yüzümdeki fark çok belirgin. bepanten gerçekten hücre yeniliyor ve ışıl ışıl yapıyor. fondotenime çok para veririm ve tamaen doğal görünen sürülmemiş gibi olan fondoten alırm o da cliniktir. allığıdam da sanki yanaklarım hafif kızarmış gibi görünüz. gözüme rimel sürmem. bi rimel fırçasını sürekli badem yağına batırır günde 5-6 kere kirpiklerime sürerim. keisnlikle deneyin pişman olmazsınız. resmen fışkırdı. krem nemlendirici kullanmam. bi şişede zeytinyağı ve badem yağı biraz da portakal yağım var nemlendirici olarak onu sürerim gerçenten çok iyi geliyor cilde. öyle yağlı yağlı da olmuyor. bacaklar sürekli podyuma çıkar gibi parlıyor bi süre sonra nemden. her gün banyo yaparım mutlaka saçlarımadan badem yağı sürerim. evde asla paspal paspal eşpfmanlarla dolaşmam evde giydiklerim için bile dolabımda ayrı bir kategori vardır. evdeyken tabiki rahatımdır ama her an da dışarı çıksam o kıyaafetlerim beni rezil etmez. benim eşim biraz spontane yaşar da : hadi hadi kalk sinemaya gidiyoruz gibi :):):) aaaaa tabiki günde 3 litre suyumu ve yeşil çayımıda hayatta aksatmam. her akşam da mutlaka içinde bütün meyvelerin olduğu bi meyve suyu sıkarım kendime yine hücre yenilenmesi için

Bakımlı olmak sadece makyaj ya da giyim değildir... Bir bütün olduğunu düşünüyorum. Kişinin dişi , tırnağı, diz kapakları vs. yani tümüyle bir bakım :) Asla kendimi aynada düzgünce görmeden çıkmam... Makyaj ise? Mutlaka bir gözaltı kapatıcısı rimel allık sürer çıkarım. :) Kişi kendine bakmalı ... Çünkü bedenimiz çok değerli ve biz ona bakarsak o da bize iyi davranır :)

Back
X