• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bakımlı mısınız?Ve zaman ayırır mısınız?

Bakımlı olmaya çalışıyorum.
Kuaföre sadece kaşlarımı aldırmak için gidiyorum. Saçlarımı evde kendim boyuyorum. Tırnaklarımı kendim yapıyorum. Fönümü falan kendim çekiyorum. Fön çekmesem bile muhakkak saçlarımı sarıp yatıyorum.
Ayda 2 kere peeling yapıyorum. Haftada iki kerede maske. Gece gündüz kremlerimi hiç aksatmam.
Hafif makyay yaparım.
Temizliğe çok önem veririm ve misler gibi kokmaya çalışırım.
Yanlız tek bir sorunum var bu sıra çok kilo aldım. Kıyafetlerimim içine giremediğim için giyim konusunda bı sıra biraz yetersizim. Sıkı bir rejime girip kiloda verdikten sonra tamam olacak. :sm_cool:

ben bakimliyimdir sabah kalkarim banyomu yaparim guzel kokular surunurum sonra aksamdan hazirladigim elbiselerimi giyerim sacima fohn cekmeden disariya cikmam ayda bi dip boyasi yaparim kendim kuafor oldugum icin kolaylikla yapiyorum makjay olmassa olmazlarimdandir ayda bir lazer epilasyona giderim kaslarimi kendim alirim ciktigi zaman cok rahatsiz olurum giyime coook ama cook onem veririm temizligi cok onem veririm gozluk kullanmam onun yerine lens takarim ama kesinllikle renkli takmam cok itici duruyor hafiften kokosumdur yani hatirladiklarim bunlar

kullu ağda mı dedin allam bende bi sorun var kusura bakma canım:roflol:
ben ne anlamışım selicim söylemese ne zanetcem acaba bu seferfisfisfis:roflol:

temizliğime dikkat ederim bence temizlik=güzelliktir. haftada en az üç- dört gün yürüyüş yaparım. tırnak uzatmayı sevmem bana göre tırnak kısa olmalı ama başkasında severim nasıl oluyorsananiknanik. tahmin edebileceğiniz gibi makyaj yapmam yakıştığını düşünmüyorum düşünsem yapardım kesin, sadece sürme çekerim gözlerime gözlerim güzeldir kocaman ve ela.
cilt temizliği yaparım nemlendirici sürerim, giysilerde de rahatlığı ön planda tutarım ve tabii yakışması da önemli. doğallığı severim cildim de zaten düzgün elma yanaklıyım kıpkırmızı yani ekstra makyaja gerek duymam.tatlicadiarzu

Kızlar kendinize bakıyor musunuz?Tepeden tırnağa,vücut bakımından tutun da dışarıya çıkarken ki halinize..Saçınızın boyası,röflesinden,fönüne kadar herşeyinizle ilgilenebiliyormusunuz?Ya da saldığınız oluyor mu hiç duruma göre..
Bu sorum bekarından evli barklısı,çoluk çucuklusuna kadar herkese..
:kahve:

çalıştığım için öncelikle sabah kalkarımtatlicadiarzu
hemen giyinip kuaföre atarım kendime
düzeltirler bir güzel saçımı fön falan
sonra makyajımı yaparım
tabi ojemide eksik etmemtatlicadiarzu
eğer kadın isem bunun hakkını vermek lazım
kadın olmak öyle kolay değildir sizlerde bilirsiniz.
saçlarım röfleli hele yıkandığı zaman yapışıpta öyle kötü bir hal
alırki ancak kuaförüm düzeltebiliyor.dip boyası gelirse bakarım maddi durumuma
yani tamamen duygusalsam hemen diplerinide attırırım.:asigim:
.

Evet yaa bunu anlamam.Benim bir arkadaşım var gerçekten görseniz sürekli saçlar fönlü,röflesinin dibi gelmez,bir giydiğini bir daha giymez.Ojeleri değişiktir..
Ama gelin görünkii bir gün evindeyken yeni aldığı straplez elbiseyi gösterdiğinde acı gerçekle karşılaştım.koltuk altlarından bacaklarına kadar kıldı.:tomato:
Böyle bakım da olmaz olsun..Anladımki dışardaki kadınların bir kısmı da böyle:kahve:

Evet böyle kadınlara bende şahit oluyorum ne kötü bir durum...:1closedeyes:

Ona bakacaksaniz
bazi kadinlari disarda görürsün imrenirsin bakimliligina vs,
birde evine gittinmi, sasar kalirsin pisligine,
evinde pasaklidir ve pisdir,
eeee ne anladim bu cisden:))))

temizlik her alanda biraz olmasi gerek,

Evet canım mesela bizim yan dairede bekar öğretmenler var kendileri pek kokoş ama evlerini pislik götürüyor

bense tam tersi bir haldeyim şuan ama itiraf edeyim bekarken bende öyleydim

kullu ağda mı dedin allam bende bi sorun var kusura bakma canım:roflol:
ben ne anlamışım selicim söylemese ne zanetcem acaba bu seferfisfisfis:roflol:

ya ben yanlis yazdim ya da sen anlayamadin beni canim

demek istedigim bazen distan ne bakimli kadinlar var yani ama o elbiseler indimi asaya ne killi oluyor lar demek istedim ay özür dilerim insallah yanlis bir sey yazmadim

misal make up derler ama deodorant bilmesler
boya röfle derler ama üc günlük ic camasiri giyerler

yani dis görünüm den bakim deyil hersey bakimli olmazi lazim

ben cok gördüm öyle bayanlari

a.s.

Benim tek hobim kendimle ilgilenmek zaten:1rolleyes:

MAkyajimi aksatmam,mutlaka sürmem,rimelim ve alligim sürülmesi gerekir..
Saclarim cok hassas oldugu icin öyle gerekmedigi sürece fön cekemiyorum artik :çok üzgünüm:
Dalgali oldugu icin sac kremiyle biraz canlandiriyorum,yetiyor gün icerisinde..
Sac boyami kendim yaparim gerektigi zaman..
HAftada bilmem kac kere kendimce cilt bakimi yaparim..
Bu zamana kadar vücudumu jilete alistirdigim icin son 6-7 aydir agdayla kil köklerini inceltmeye calisiyorum..
Yani yeri geliyor uzatmak zorunda kaliyorum sonra cillop gibi olsun diye tatlicadiarzu Pasakli oldugumdan degil,degiyor uzattigima :icecream:

Kuru bi cilde sahip oldugum icin mecburen her tarafimi nemlendirici bir kremle kremliyorum..Yoksa ki kremlenme konusunda biraz tembelimdir:utangac:
Ayda bir yapilan cilt bakimi seanslarina gitmeyi düsünüyorum ama düzenli gitmeyecegimi bildigim icin cesaret edemiyorum...şakkıdı

Bugünlerde finallerim var o kadar yoğun sınav trafiğinde gece 2-3 gibi yattığım halde sabah 9 da sınavlarım olduğu halde saat 6 buçukta kalkıp hazırlanmaya başlıorum sırnaşık şeytemizlik zaten vazgeçilmez olmalı bencea.s saçlarım çoğu zaman fönlüdür değilse toplu yada örmüşümdür kalem ruj rimelim olmadan olmasss kıyafetlerime tepeden tırnağa herşeye çok dikkat ederim napım ben böleyimmm kokoşluk doğamda var:icecream::dance:

Cok bakimliyim diyemem..
Yaptiklarim neler mi?
Dislerimi fircalarim düzenli olarak!
Vücut temizligine önem veririm ama öyle peeling falan yaptigim pek nadirdir.
CIldim cok kuru oldugundan vücut sütü kullanmayada bu yil basladim, daha önce yagli birsey sürüyordum gene ama ayda birdi belki.
Yüzüme krem falan sürmem pek, sevmem. Cildim düzgün iyi yalniz kis aylari kuruyor o yüzden bazen yatmadan önce nemlendirici sürüyorum.
Ellerime kis ayinda iki günde bir mutlaka krem sürerim cok kuruyo yoksa!
Yani benim cildim kuru olmasa belki bunlari yapmazdimda.
Kaslarimi hic uzatamam, görünce ciktigini almadan rahat edemem, sevmiyorum cünkü!
Sac bakimi yaparim 2 ayda bir falan bir sac maskesi belki.
Saclarimi hic boyatmamistim bu yaza dek, o da ilk boyatmamda bakir rengi oldu kuaför yüzünden, cok sükür yeni kumrala boyattim. Saclarimi tararimda öyle sekil vermem uzun uzun, ev hanimiyim suan minik bir kizimda var ama bu engel degil insan yapsa yapar bir 10 dk. ayirip, ben öyle saca cok asiri önem veremiyorum beceremiyorum daha dogrusu. Saclari cok hos olanlari görüncede hevesleniyorum ama. Tesettürlüyüm,evde saclarim güzel olsun istiyorum isil isil ve sekilli, bunun icin sanirim azcik tembelligi birakmaliyim..
Makyaja gelince disari makyajsiz cikasim gelmiyor, kendimi iyi hisssetmiyorum o zaman. Sanki makyaj yapinca insan daha güvenli oluyor kendine.
Ama dogaldir makyajlarim, hafif dudak rengime yakin bir ruj, rimel ve göz kalemi yeterlidir cogu zaman.
Evde pijama giymeyi, spor seyler giymeyi cok severim. Yani pijama giymek hobim adeta. Tabi giydigim pijamalarda öyle tipsiz olmaz.
Tirnaklarimi uzatmam, sevmem hemde sagliga önem verdigimden hijyenik bulmuyorum. Tirnaklarimi haftada bir keserim ve törpülerim azcik kenarlarini falan. Topuklari kuru bende sevmem,ayak kremi sürerim yilda bir iki kez de olsa, öyle kuruluk yasamadim pek bu zamana dek.
AAA bayagi uzun yazmisimda ayrintilara girince.
Yani diyorumki uzun lafin kisasi, daha bakimli olmayi isterdim, biraz tembelim.
Bakimli olanlari cok severim, insan kendinden gecmemeli yas ne olursa olsun! Burada ( Viyana'da) bazi kadinlari görüyorumda 50-60 yasinda ne hoslar yaa, bende kendi anneanne ve babaannemi düsünüyorum daglar kadar fark oluyor aralarinda. Türkler daha fedakar kadinlar hep ve aile ve esleri ugruna kendilerini unutuyorlar bazen. Ayy benimde yazasim cok varmis sanirim biri beni durdursun:)

kendime bakarım ama bakımlı olmak biraz da finansal durumla alakalı:kahve:
kimileri var bir giydiğini bir daha giymiyo.. her gün kuaföre gidiyo,
markalı kıyafetler giyiyo.. kıyafetinin rengine göre papuç , çanta vs. kullanıyo. lisanslı bakım ürünleri kullanıyo
ama bu tür şeyler bana lüks geliyor şahsen. çünkü bunlar benim bütçemi sarsmaktan ziyade bütçemde depremler yaratıyo

saldığım dönemler olmuştur ama genelde bakımlıyımdır.
her yerimin kremi ayrıdır meselaa.s

sadece kendıme bakmakla da yetinmem.severim de
sabahları aynaya baktığımda.günaydın güzelim..nasılız bu sabah diye halimi hatırımı sorarım:roflol::roflol:
ya da iyi bişey yaptığımda uzanabildiğim yerlerimi öperimsırnaşık şeysırnaşık şey

ay cok tatlisin yerim seni

hahahahahahahahahah ay bayilacam simdi a.s.

ya valla bi okudum şöyle.
hemen hemen tüm evli ve aynı zamanda çalışan bayanlar herşeylerini yapıyormuş
ben bu aralar hep evde olduğumdanmıdır nedir hiçbirşey yapmak içimden gelmiyor.
ne saç ne makyaj ne tırnak ne de başka bişey.okuldayken ne kadar uğraşırdım halbuki.üzüldüm halime.:1no2::1no2::1no2:

bakımlı olmak zorundayım iş gereği,aslında bazen kendimi salmak istiyorum ama dedim ya iş gereği bakımlı olmalıyım

Saçıma,cildime ve vücuduma çok iyi bakarım.10 yıldır yüzdüğüm için selülit sorunum hiç olmadı ama vücudumu nemlendirmeye çok dikkat ederim.

Eskiden çok makyaj yapardım.Artık daha az makyaj yapıyorum.Çok daha kaliteli duruyor.Şık giyinirim ve güzel kokulara bayılırım.Temizliğe çok dikkat ederim.Tırnak uzatmayı sevmesem de manikür pedikür yaptırırım.Saçlarım her daim fönlüdür.Artık o bakım gibi değil de sanki olmazsa olmaz kural benim için.Dişlerime çok düşkünüm.Bembeyaz olmazsa bırakın dışarı çıkmayı,evde bile dolaşamam.Ayrıca ufacık bir tüye dahi tahammülüm yoktur.Sevgiler..

wala bnde bakımlıyımdır sadece adet olcağım zamanlar bunalımlara girerim brakırım bikaç gün
temizliğime çok dikkat ederm saçlarımı 2 gnde bi yıkarım ama duşumu alırım hawa çok soğuk olmadığı sürece
her daim mis gibi kokarım
dip boya yaptırmadan duramam
kaşlarımı,manikürümü düzenli yaptırırım..yazın da pedikürümü yaptırırım kışın ewde kendim hallederm ayak bakımı
cildimi her daim temizlerim sabah akşşam
ojelermi sürerim öle gezerim ucu çıkmışsa siler sürerüm hiç üşenmem
kıla tahammülüm yok wala ztn sir makinam war onla hallediorum işimi
kıyafetlerim hep temizdir çamaşırlarımı her gn deiştiririm bazen gnde 2 defa
hep güzel giyindiğimi sölerler

şmdi böleym ama ailemn yanındayım baba parası yiyorum kolay gelio=) bakalm ilerde de aynı şeklde dewam ederm inş

bende bakimli bayanlardanim.her gun sabah aksam yuzumu yikar toniklerim.
haftada bir peeling ve maske yaparim.ayda 1 agda.
sacimi boyamam.kendi dogal rengidir.
disari cikarken rimel ve goz kalemi kullanirim.
aklima bunlar geldi

Back
X