• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bakımlı mısınız?Ve zaman ayırır mısınız?

benim en bilindik lakabım kokoşşş ..bilmem anlatabiliyomuyummm. :) deniz güneşe tamaaamen katılıyorum,duygularıma tercüman olmuşşş...sewerim ay ben süsü püsüüü :icecream: :icecream: :icecream:

süsü bende çok severim ama fazla vakit ayıramıyorum yınede özen göstermeyi severim ben orta halliyimsanırım yani ne kokoş ne pasaklı

şunları yaparım:
günlük yüzümü jelle yıkayıp önce nemlendiricimi sonra yaz kış güneş kremimi sürerim
haftada iki defa bazen bir banyodan hemen sonra peling yaparım
saçlarıma her banyoda saç kremi ve saç maskesi uygularım
kaşlarımı her makyaj yapışımda kendim alırım
makinür yaptırmam gerek duymam sadece törpülerim
röfleden sıkıldım saçımı artık kendim boyuyorum
ayaklarıma deri yumuşatıcı krem sürerim o yüzden topuklarım sertleşmez
vücudumada vücut sütü kullanırım

aklıma gelenler bunlar :icecream:

bence insan kendine vakit ayirmak istedikten sonra bi şekilde vakit buluyor, ben buna inaniyoru. Tabii şuan çocuğum yok oluduğu zaman belki biraz daha zor olabilir. Benim anneme çekmişim ben oda herzaman gayet bakimli hata kokoşdur benim gibi. 3 çoçuk büyüttü ama hiç bir zaman kendinden ödün vermedi ve halen kendiside çalişan bayan. Dediğim gibi istedikten sonra oluyor, çok çok iki yerine bir çeşit yemek yaparim ama yinede kendime vakit ayiririm.

şunları yaparım:
günlük yüzümü jelle yıkayıp önce nemlendiricimi sonra yaz kış güneş kremimi sürerim
haftada iki defa bazen bir banyodan hemen sonra peling yaparım
saçlarıma her banyoda saç kremi ve saç maskesi uygularım
kaşlarımı her makyaj yapışımda kendim alırım
makinür yaptırmam gerek duymam sadece törpülerim
röfleden sıkıldım saçımı artık kendim boyuyorum
ayaklarıma deri yumuşatıcı krem sürerim o yüzden topuklarım sertleşmez
vücudumada vücut sütü kullanırım

aklıma gelenler bunlar :icecream:

bunlara rağmen hala böylesin yani tatlicadiarzu :roflol:

saldığım dönemler olmuştur ama genelde bakımlıyımdır.
her yerimin kremi ayrıdır meselaa.s

sadece kendıme bakmakla da yetinmem.severim de
sabahları aynaya baktığımda.günaydın güzelim..nasılız bu sabah diye halimi hatırımı sorarım:roflol::roflol:
ya da iyi bişey yaptığımda uzanabildiğim yerlerimi öperimsırnaşık şeysırnaşık şey

ben çok tembelim yaa kendime ayıracak vakit bulamıyorum diyorum ama sonuçta çocuğumda yok ama akşam saat 20:00 gibi evde oluyorum yemek,çamaşır vs derken saat 23:00 oluyo o saatten sonrada koltukta tv seyrederken sızıyorum valla.tatlicadiarzu

makyaj olarak kalem sürmeden evden çıkmam.her gün banyomu yaparım.ayda bir kaşlarımı aldırırım.banyodan sonra bir tarafım kalk nemlendirici sür der bir yanım boşver yat uyu.yani ben bakımlı değilim.:oklava:

bakımlı arkadaşları tebrik ederim.inşallah bir gün bende sizin gibi oluruma.s.

Açıkçası arkadaşlar bakım biraz para biraz zaman birazda istek ve ilgi meselesi bence.Ben ruj ve göz kalemimi eksik etmesemde diğer manikür falan yapamıyorum zamanda parada ayıramıyorum zaten önemde veremiyorum.Duş almayı çok sevsemde fönle uğraşmam.temiz giyinsemde modaya önem vermem aman öle yani.......

bende hımıl olanlardanım.makyaj yapmam,saçımı boyatmam,ama temizliğime dikkat ederim tabi.modayı takip etmem kendime yakışanı giyerim.akşam zaten yemek temizlik ütü derken kendime ne ara zaman ayırıcam.

türkan soraya sordular

siz ne yaparsiniz güzelliniz icin

oda dediki

saclarimi tariyorum banyo yapiyorum dislerimi fircaliyorum

bakim insanlarin natürelidir bence cok bakimli kadinlar bazen diger bir tarafta cok bakimsizdir (misal agda) cok gördüm cünki

bakimsiz kadinlarda diger konuda daha bakimlidir ( belki make up deyil ama agdalari süper dir

ben canim ve keyfim nasil isterse öyleyimdir bazen cok bakimli yani artist gibiyim bazen de öyle bir salarimki kendimi sonra sok olurrum kendi kendime ama belirli seyler tabiki sart tir bir kadin icin bence

misal temiz kokmak deodorant kullanmak agda konusunda cok pipirikliyim yani temiz görünmek cünki disari cikarken basimisa ne gelebilir bilemezsin onun icin temizlik sarttir bir bayana

türkan soraya sordular

siz ne yaparsiniz güzelliniz icin

oda dediki

saclarimi tariyorum banyo yapiyorum dislerimi fircaliyorum

bakim insanlarin natürelidir bence cok bakimli kadinlar bazen diger bir tarafta cok bakimsizdir (misal agda) cok gördüm cünki

bakimsiz kadinlarda diger konuda daha bakimlidir ( belki make up deyil ama agdalari süper dir

ben canim ve keyfim nasil isterse öyleyimdir bazen cok bakimli yani artist gibiyim bazen de öyle bir salarimki kendimi sonra sok olurrum kendi kendime ama belirli seyler tabiki sart tir bir kadin icin bence

misal temiz kokmak deodorant kullanmak agda konusunda cok pipirikliyim yani temiz görünmek cünki disari cikarken basimisa ne gelebilir bilemezsin onun icin temizlik sarttir bir bayana

ajda pekkan dan mı bahsediyorsun bakımsız diye:1shok:
harika bir kadın bence:kahve:

Evet yaa bunu anlamam.Benim bir arkadaşım var gerçekten görseniz sürekli saçlar fönlü,röflesinin dibi gelmez,bir giydiğini bir daha giymez.Ojeleri değişiktir..
Ama gelin görünkii bir gün evindeyken yeni aldığı straplez elbiseyi gösterdiğinde acı gerçekle karşılaştım.koltuk altlarından bacaklarına kadar kıldı.:tomato:
Böyle bakım da olmaz olsun..Anladımki dışardaki kadınların bir kısmı da böyle:kahve:

Her sabah işe giderken iki kız görüyorum servise bindiğim caddenin karşısında servis bekliyolar. Yanlarından geçerken resmen saklanarak geçiyorum bu ucube ne demesinler diye. :utangac:

O kadar bakımlılar ki bu kış günü bile pırıl pırıllar saçlar taralı muntazam bir şekilli, makyaj doğal renklerde elbiseler hep ütülü ve alakalı. Bir de kendime bakıyorum saçımı hergün iş yerinde tararım diye toplayıp çıksamda asla işyerinde taramam, elbise dersen çok güzel şeylerim var bence ama zaman ayırıp kombinasyon yapmamışım bişey mutlaka uymuyor. :1no2:

Neyse diyeceğim o ukalalık yapmayayım ama ben onlardan çok daha güzelim ama imrenerek bakan da benim insanın içinde olacak. Bu tür arkadaşlara gıpta ediyorum. Tebrik ediyorum, takdir ediyorum.:nazar::nazar:

Elimden geldiğince kendime bakmaya çalışırım.a.s
Severim aslında kendimle ilgilenmeyi.
Ayda bir saçımı boyatmak için kuaföre gitmek,kıl,tüy işlemleri için güzellik salonuna gitmek en büyük terapidir benim için.:asigim:
Makyaj çok yapmam. Sevmem açıkçası. Rimel ve dudak parlatıcısıdan başka bir şey sürmem kolay kolay.
Hergün banyo yaparım ve biraz uzun sürer benim banyo sefam. Haftada 2 defa peeling yaparım:dance:
Kremlerim,vücut sütüm olmazsa olmazlarımdır.
Fiziğime de dikkat etmeye çalışıyorum.
Daha da iyi olabilirim aslında ama biraz daha uğraşmak gerek tabi..şakkıdı

çok bakımlı değilimdir açıkçası ama pasaklıda değilimdir yani rimel ve dudak parlatıcısı dışarı çıkarken kullandığım ürünlerdir her gün banyomu yaparım ayda bir kere ağda kaş bıyık için kuaföre giderim fön gerekli oldukça hafta sonları çektiririm aslında bu söylediklerimi geçmiş zaman olarak söylemem gerekiyordu şu an 4 aylık bir bebeğim var başımı kaşımaya bile vaktim yok:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:Çok üzgünüm çoook

Evlenene kadar evet çok bakımlıydım ama evlendikten sonra bitti gibi bir şey arada kendimi topluyorum sonra yine salıyorum ama bu aralar iyiyim. Şu da var ne olursa olsun temizliğimden taviz vermiyorum

Back
X