• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bakımlı mısınız?Ve zaman ayırır mısınız?

bakımlıyımdır a.s göz kalemi çekmeden rimel sürmeden kısacası makyajsız dışarı çıkmam sengözlerimebaksanab onun dışında maskemi yaparım kremlerimi sürerim :ecrin_bebek: fönümü kendim çekiyorum ben hemde kuafördekilerden daha kalıcı oluyor :1closedeyes:

Her sabah işe giderken iki kız görüyorum servise bindiğim caddenin karşısında servis bekliyolar. Yanlarından geçerken resmen saklanarak geçiyorum bu ucube ne demesinler diye. :utangac:

O kadar bakımlılar ki bu kış günü bile pırıl pırıllar saçlar taralı muntazam bir şekilli, makyaj doğal renklerde elbiseler hep ütülü ve alakalı. Bir de kendime bakıyorum saçımı hergün iş yerinde tararım diye toplayıp çıksamda asla işyerinde taramam, elbise dersen çok güzel şeylerim var bence ama zaman ayırıp kombinasyon yapmamışım bişey mutlaka uymuyor. :1no2:

Neyse diyeceğim o ukalalık yapmayayım ama ben onlardan çok daha güzelim ama imrenerek bakan da benim insanın içinde olacak. Bu tür arkadaşlara gıpta ediyorum. Tebrik ediyorum, takdir ediyorum.:nazar::nazar:

tıpkısının aynısı ben:1shok:
bende gelip geçen bakımlı bayanlara gıptayla bakıyorum baştan aşağı süzüyorum deyim yerindeyse her seferinde söz veriyorum kendime bundan sonra ....diye ama nerdee
en fazla pztesi hafta sonundan kalma etkiyle biraz derli toplusam diğer günler saç, kaş, bıyık(malesef ama iki günde bir çıkıyolar başedemiyorum:(() makyaj deseniz hakgetire
hem maddi, hem zamanla ilgili problem bahanede olabilir tabi içinde olmayınca insanın
ama içimde olmasa rahatsızda olmam dimi-tatlicadiarzu-
aslında güzel yada bakımlı görünmek için çok şeye ihtiyacımda yok :((
kıllarla probleim olmasa saçlarım temiz olsa yeter hee kıyafetde çok önemli ama çok iddialı giyinmiyorum zaten :1no2: offfffff nasıl değişir bu makus kaderhihoyyyt

Saldığım görülmemiştir.
Makyajsız çıkmam..
Dip boyası gelmiş saçtan nefret ederim..
Ojeleri yarı dökülmüş tırnaktan nefret ederim..
Kuru dirsek görüntüsündn nefret ederim..
Çatlak topuktan nefret ederim. Bu kadar yeterli sanırım.

Bakımlı olmak, benim göbek adım ,övünmek gibi olmasın.
Bunun evli ya da çoluk çocuk sahibi olmakla alakası yok, bu içten gelen birşey...

Ay deme tatlım ! ben saçımı eski rengine çeviricem diye kaç aydır iki renk

dolaşıyorum...Ben de nefret ediyorum , dışardan ne kadar kötü görünüyodur ya :çok üzgünüm:

-----

Ben de bakımlıyım ,krem elimden düşmez , pamuk gibi olacak yer yerim.. Öyle seviyorum..

makyaj abartılı yapmam ama kalem hiç eksik olmaz .. bakışımı değiştiriyor ya...

Koku benim için en önemlisi ...Evde hep mis gibi kokmalıyım...Parfüm benim

vazgeçilmezim , onsuz duramam, bitmeden yenisini alırım... Vakit ayırmaktan öte severek

süslendiğim için sorun olmuyor...

Bakımsız kesinlikle dışarı çıkmam.Psikolojik olarak bakımlı olmak insanın kendisini iyi hissetmesini sağlıyor.Her kadın kendine zaman ayırmalı,ve bakımlı olmalı.Hele de çalışan kadınların buna daha çok dikkat etmesi gerektiğini düşünüyorum.ışine yarı uykulu,dağınık,kirli saçlı,makyajsız gelenler bana itici geliyor.

Ay banada kokoş diyolar ya :mymeka:
Dibi Gelmiş Saçtan,Ojesi Yarım Olan Tırnaktan,Özensiz Kıyafetten
Nefret Ediyorum Bende..
Maskemi,Manikür-Pedikürümü,Ağdamı,Saç Bakımı Aksatmam..
Makyajsız Dışarı Çıkacak Bile Olsam.. En Azından Rimel Ve Parlatıcımı Sürerim..
Ve Ben Bandana Takmaya Bayılanlardanım :1rolleyes:

Bekarken Böyleyim.. Bakalım Evlenince Neler Olacak :uhm:

selam ,canlarım bende haftada 1 fön ve 15 günde bir manikür ve pedikür 1,5 aydada agda ve 1o günde birde kaş ,bıyık aldırırım.gece yüzümü yıkamadan,nemlendiricimi sürmeden asla yatmam ,ayrıca vücudumun her bölgesi kremimi sürerim.ve ruj sürmeden asla dışarı çıkmam.:

ojesiz gezmem genelde kırmızı şimdi nar çiçeği
kaş bıyık 3 haftada bir
saçlarımı düzleştiriciyle yaparım mutlaka
ağda ya gerek yok epilasyonla hallettim. parfümümü sürmeden adım atmam
çok makyaj yapmam ama rimelsiz kalemsiz ve rujsuz belki senede 1 kere çıkmışımdır.
saldığım olmuyormu oluyordur mutlaka moralim bozuksa falan.
hemen kendime çeki düzen veririm.giydiklerime özen gösteririm.herkes yaşımı göstermediğimi söyler
öyle kötü bakımsız gezmem sokaklarda.

bende genelde bakımlı olmaya çalışıyorum ama bazen atlayabiliyorum iki çocuk iş güç yemek falan derken zor oluyo ama gnelde süslü ve bakımlıyımdır arada bi tatil yapıyorum tabiki

Makyajsız ve parfümsüz 1 kere olsun dışarı çıkmadım... bakkala bile gitmedim ya düşünün

artık kaydirigubbakcemile3

Makyajdan kastım; gizli , yapıldığı belli olmayan doğal makyaj... Kimse anlamıyo doğru dürüst makyaj

yaptığımı, abartılı olmadığı ve pastel tonlarda olduğu için...Ama yüzüme renk ve ışıltı veriyor... Çok

seviyorum makyajı , parfümü... İcat edenlerden Allah razı olsun:lepi:

bakımlıyımdır..ellerim ayaklarım hep bakımlı manikürrlü-pedikürlüdür...
banyodan sonra mutlaka parfümlü vucut losyonları sürerim..yüzümü dermatolojik ürünlerle yıkar nemlendirici sürerim sabah akşam.güneş kremimi mutlaka sürerim evden çıkarken...ağdamı manikü pedikürümü hep kendim yaparım..çalıştığım için zor olsada olmayan zamandan zaman yaratır yinede aksatmam seviyorum çünkü..eşimde sever bakımlı olmamı

evet bakımlıyımdır yeri gelir kendimi saldığımda olur ama oda yorgunluktan
ama genelde süslü oldumu söylerler bakımıda severim herşeyden önce temizlik gelir
hergün duş alırım kıyafetlerim temizdir
tırnaklarım ojesiz çıkmam bayanssulusmile
çok abartı makyaj yapmam hafif yaparım
ama süslenmeyi çok severim takıştırmayı bayanssulusmile

makyajssiz bakkala gitmem diyen kadinlara sasirdim dogrusu
oysaki istanbula gittigimde annemle ikimiz demistikk ne bakimsiz insanlar var
özellikle kadinlar diye buradaki istatistik cok farkli anladigim kadariyla
ben bakimliyimdirda bakimsizindirda icimdeen geldigi giibi davranirim vucut temizligine
cok önem veririm makyajsizda gayet yüze bakilir biri oldugum icin bakkala giderken sorun olmuyo

lakabım süslüdür bakım yapmayı kendimle ilgilenmeyi çok severim..Ayrıca bakımdan kastımız full makyaj yapıp ortalıkta dolaşmak değildir! bazıları bu bilinçte..
herzaman vücut temizliğime dıkkat ederim kıyafetlerim temiz ve ütülüdür yaz kış sürekli duşumu alırım hiç üşenmem..fönsüz gezmem genelde,ojelerimde herzaman düzgün sürülmüştür..

her insan gibi benımde günümde olmadıgım hiçbirsey yapmak istemediğim zamanlar olur ama dağıtmam kendimi

ben sürekli bakımlı değilimdir.. Evde eşofman ve şortla otururum ama dışarı çıkarken genelde makyajımı yaparım çalışırkende genelde yapardım süslenmeyi bende severim ama her daim ojeli felan değilimdir saçıma bir kere röfle yaptırdım daha da yaptırmadım zaten çok kıvırcık ve her an fön çekilemiyor kendim zaten yapamıyorum ama temizlik ayrı birşey tabi ki... Güzel kokmayı severim ve gözlerim renkli olduğundan hep makyajla ön plana çıkarırım takı takmayı severim... Ama genelde doğalımdır...

eger disarda isim 30 dkdan daha uzun sürecekse sacimi yikamadan disari cikmam, resmen tik oldu bu bende...hafif makyajda kesinlikle olur ama hic sevmedigim sey ojedir...cok bos zamanim var ama kesinlikle renkli oje sürmem güzelce törpülerim ve en fazla parlatici sürerim.
fakat vücüt kremine alisamadim bir türlü en fazla haftada 2 kere oda aklima gelirse dustan sonra sürerim.
yani özetlersek bakimliyim ama koko$ degilim...

sabahları duş alırım mutlaka
Türk kahv esini limonla karıştırıp tüm vücuda peeling yaparm haftada 2 kez
arındırıcı maske kullanırım
geceleri de göz kremi
sirkeli suyla yıkanrm,saçlarımışıl ışıldır
rollon olmazsa olmazımdır
kremlenmeyi çok severim
bütçemolsa her yerime ayrı krem sürerim
tüy sorunum olmasn,kremli olaym
makyajsızda çıkarm
ee güzelim tabibayanssulusmile

bakımıma özellikle kişisel bakımıma ve temizliğe çok önem veririm...en önemli şey temiz kokmak
ve temiz dişlerdir bana göre...bunların olmadığı zaman yapılan makyaj ve giyilen kıyafet hiçbir şey
ifade etmediğini düşünürüm...
mutlaka duşumu alırım...yağlı saçdan nefret ederim..parfüm özellikle rolonsuz yaşayamam...dışarı çıkarken abartı makyaj değil ama kalem,allık
ve parlatıcım mutlaka olur ..oje çok sevmiyorum arada sürerim ama tırnaklarıma özen gösteririm manikürümü kendim yaparım...kıyafetime göre aksesuar olarak takı kullanmayı severim...

vucut temizliğine çok önem veririm. haftada bir cilt ve sacım için maske yaparım. her gece yüzümü yıkar dişimi fırçalar bepanhen kremimi sürerim. bunun yanında badem yağı ve hint yağı karısımlarımı kaşlarıma ve kipriklerime sürmeyi himal etmem. ojelerime dikkat ederim. sürekli yenilerim. manikür ve pedigürüm yok. ihtiyacım olduğunu düşünmüyorum. tüy sorununa gelince tek bir tüye tahammülüm yok. zaten tüylü biri değilim. hergün bilemedin 2 günde bir banyo yaparım. saçlarımın ve vucudumun durumuna göre. fön falan yapmam zaten kıvırcık saçlıyım. :) makyaja gelince olmazsa olmazım koruyucu kremimdir. cildim hassas ve beyaz olduğu için... rimel göz kalemi ve parlatıcı sürerim sadece.. elimden geldiğince güzel kokmaya, kıyafetlerim arasında uyum yakalamaya dikkat ederim. kendimce bakımlıyımdır...:)

bakımlı mıyım...bence gayet bakımlıyım şöyle ki;
-kişisel temizlik mevzusu zaten herkeste olması gereken bi kavram onun için çok uzatmıycam bu maddeyi... ayda 1 kez ağda , 2 kez de kaş-bıyık için kuaförümdeyim,
-maddi durumum elverdiğince dip boyamı çok çıkarmamaya özen gösteririm
-ojeyle manikür pedikürle aram yoktur ama tırnaklarımın boyuna çok dikkat ederim, azıcık uzasalar kafayı yerim resmensempatiksalakcinni
-günaşırı vücut ve cildime kremlerimi sürerim, Bebak acıbadem sütü favorimdir...saçlarıma da her banyodan sonra durulanmayan elidor kremimi ve glissimi sürerim rahat taransın diye..heee bi de saç kremime badem yağı eklerim...
-sebamed likitim olmadan banyo yaparsam kendimi pis, hasta gibi hissederim, takıntılıyım biraz bu konularda
-çooook hasta olmadığım sürece işe makyajsız gitmem..makyajım hafif allık, kapatıcı, allık göz kalemi ve rimelden oluşur...ruj, fondöten gibi malzemelerle pek aram yok..
-bakkala markete giderken asla paspal kılığımla sokağa çıkmam..saçımı başımı muntazam hale getirir, mutlaka düzgün bi kıyafetle çıkarım..önce kendime sonra da eşime karşı sorumlu hissederim çünküm...
-evde de temizlik harici hiçbi zaman sökük, paspal kıyafetler giymem...makyaj yapmasam bile güzel kokmaya temiz olmaya özen gösteririm...

Back
X