tepeden tırnağa bakarım kendime,sabah kalkar kalkmaz çilt bakımı yaparım sonra makyajımı,parfümü sıkarım,her duştan sonra mutlaka kremlenirim,en az 2 haftada bir kuafördeyim,manikür pedikür kaş falan için,ama bir senedir saç boyatmıyorum,çünkü çok yıpratıyor boya,kesinlikle eçzane ürünleri kullanırım,kozmetik kullanmam hiç bir yerime,dışarı asla makyajsız çıkmam,evdede pijama,eşortmanla dolaşmam,her el yıkadan sonrada ellerimi kremlerim,haftada bir maske yaparım yüzüme ve saçlarıma,ve yine haftada bir küvete doldurduğum suyun içine deniz tuzu katıp yarım saat içinde yatarım.akşam yatağada yine çilt bakımımı yaptıktan sonra parfümlenerek girerim,güde 3 kere diş fıralarım,ve hergün vitamin alırım,çok zevk alıyorum bunları yapmaktan,sanırım biraz hastalık bendeki,yani kısaçası her yerim için ayrı bir krem mevçuttur bende.. :))
tüy konusuna hiç tammülüm yoktür,hiç sevmem,
bu arada çok süslüyüm ama evimde bakımlıdır,hergün siler süpürürüm,2 haftada birde yardımçım gelir çamları falan siler!
kadın her yönden bakımlı olmalı bençe,evide kendide,ama ben ev hanımı olduğum için herşeye rahat yetişiyorum,çalışan insan için herşeye yetişmek daha zor olur bençe,