• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bakımlı mısınız?Ve zaman ayırır mısınız?

açıkçası 19 yaşıma kadar bakım nedir bilmezdim:sm_confused: tamam düzenli duş alırdım makyajımı yapardım ama ekstra neler gerekiyorsa yapmazdım:1rolleyes: sonra kendime dikkat etmeye başladım bir baktım benim gidişat kötü kilo almışım fazla fazla:dilcikar: buda beni çirkinleştirmiş:mymeka: şimdi ise düzenli sabah akşam cilt bakımımı yapmaya özen gösteriyorum kilolarımı vermeye çalışıyorum inş en kısa zamanda kendime gelicem:Saruboceq: bence bir insan bakımlı olmadığında kendine dikkat etmediğinde güzelliğini mahvediyorlaelaelaelaelae

tepeden tırnağa bakarım kendime,sabah kalkar kalkmaz çilt bakımı yaparım sonra makyajımı,parfümü sıkarım,her duştan sonra mutlaka kremlenirim,en az 2 haftada bir kuafördeyim,manikür pedikür kaş falan için,ama bir senedir saç boyatmıyorum,çünkü çok yıpratıyor boya,kesinlikle eçzane ürünleri kullanırım,kozmetik kullanmam hiç bir yerime,dışarı asla makyajsız çıkmam,evdede pijama,eşortmanla dolaşmam,her el yıkadan sonrada ellerimi kremlerim,haftada bir maske yaparım yüzüme ve saçlarıma,ve yine haftada bir küvete doldurduğum suyun içine deniz tuzu katıp yarım saat içinde yatarım.akşam yatağada yine çilt bakımımı yaptıktan sonra parfümlenerek girerim,güde 3 kere diş fıralarım,ve hergün vitamin alırım,çok zevk alıyorum bunları yapmaktan,sanırım biraz hastalık bendeki,yani kısaçası her yerim için ayrı bir krem mevçuttur bende.. :))

tüy konusuna hiç tammülüm yoktür,hiç sevmem,
bu arada çok süslüyüm ama evimde bakımlıdır,hergün siler süpürürüm,2 haftada birde yardımçım gelir çamları falan siler!
kadın her yönden bakımlı olmalı bençe,evide kendide,ama ben ev hanımı olduğum için herşeye rahat yetişiyorum,çalışan insan için herşeye yetişmek daha zor olur bençe,

Son düzenleme:
bende bakarım kendime
seviyorum bakımlı olmayı
öncelikle hergün duş alırım,suştan sonra vücudumu kremlerim
ayak,bacak,vücut el her yer kremlenir tabi hepsinin kremide ayrıdır
saçlarıma saç düzleştiricimle her duştan sonra fön çekerim
%90 ojeli gezerim,ojesiz geziyorsam bilinki tırnaklarım hava alsın diyedir
haftada bir el ve ayaklarıma manikür pedikür yaparım kendi kendime
2 haftada bir de peeling yaparım yüzüme
haa birde kıldan tüyden nefret ederim,barınamazlar vücudumda
günde 3 kez dişlerimi fırçalarım
makyajsız çıkmam,hiç değilse bir göz kalemi bir allık mutlaka sürerim

tepeden tırnağa bakarım kendime,sabah kalkar kalkmaz çilt bakımı yaparım sonra makyajımı,parfümü sıkarım,her duştan sonra mutlaka kremlenirim,en az 2 haftada bir kuafördeyim,manikür pedikür kaş falan için,ama bir senedir saç boyatmıyorum,çünkü çok yıpratıyor boya,kesinlikle eçzane ürünleri kullanırım,kozmetik kullanmam hiç bir yerime,dışarı asla makyajsız çıkmam,evdede pijama,eşortmanla dolaşmam,her el yıkadan sonrada ellerimi kremlerim,haftada bir maske yaparım yüzüme ve saçlarıma,ve yine haftada bir küvete doldurduğum suyun içine deniz tuzu katıp yarım saat içinde yatarım.akşam yatağada yine ilt bakımımı yaptıktan sonra parfümlenerek girerim,güde 3 kere diş fıralarım,ve hergün vitamin alırım,çok zevk alıyorum bunları yapmaktan,sanırım biraz hastalık bendeki,yani kısaçası her yerim için ayrı bir krem mevçuttur bende.. :))

bende genelde parfüm sıkarak yatıyorumkaydirigubbakcemile3 ay evlide değilim delirdim mi ne:roflol:

bende genelde parfüm sıkarak yatıyorumkaydirigubbakcemile3 ay evlide değilim delirdim mi ne:roflol:

sende bendensin desene,ben çok severim ama güsel kokmayı,eşim olsun omasın yapamam parfümsüz,şey yapıyormusun sende ben birde bir kaç fıs yastığımada sıkarım böyle mis gibi koksun diye!a.s.

cocuk olmadan önce daha bakımlıydım ama içimden geliyor fırsatlar yaratıyorum kendime sabahları yüzümü yıkar tonikler nemlendiririm ayda bir ağdaya giderim yılda 2 kere kuaföre ım kızımı bırakacak kişi bulsam hergün giderim ama simdi yılda 2 kez ancak.maske yaparım vücudumu kremlerim bastan ayağa.dediğim gibi içimden geliyor ama ancak bunları yapmaya vakit kalıyor cocuk olduktan sonra sorarım size

sende bendensin desene,ben çok severim ama güsel kokmayı,eşim olsun omasın yapamam parfümsüz,şey yapıyormusun sende ben birde bir kaç fıs yastığımada sıkarım böyle mis gibi koksun diye!a.s.

boynuma çok sıktığım için daha yastık boyutuna gelmedim:roflol: boşver biz sürünüp sürünüp kokalım ohh misss:içelim:

ben bakımsızım valla.. hatta banyodan banyoya yuzume krem surerım arkadaslarında dedigi gibi içten gelmesi gereken bişey sanırım.. cunku her krem surusumden sonra dıyorum kendıme ''bundan sonra sabah kalktıgımda ve gece yatarken yuzume krem surucem ''die ama bu sadece lafta kalıyor..
ama artık dısarı çıkarken yuzume krem surmeyi aklıma getırıyorum..

saclarım uzunken sadece banyodan banyoya tarardım ,dısarı çıkıcam zamanda bi lastık tokayla dolayıp tutturuyordum..
sımdı kestırınce mecburen tarıyorum (tembelım galiba :roflol: )

makyajda desenız oyle çook canım ıstıcekte goz kalemi çekecem yada ruj surucem , dısarı çıktıgımda parfum sıkmayı bile unutuyorum yaff...
eşim dıyor sen erkek doğmalıymışssın :roflol: :roflol:

tek temızlık bakımından tembellik yapmıyorum,bakıyorum kendime :))

Son düzenleme:
cocuk olmadan önce daha bakımlıydım ama içimden geliyor fırsatlar yaratıyorum kendime sabahları yüzümü yıkar tonikler nemlendiririm ayda bir ağdaya giderim yılda 2 kere kuaföre ım kızımı bırakacak kişi bulsam hergün giderim ama simdi yılda 2 kez ancak.maske yaparım vücudumu kremlerim bastan ayağa.dediğim gibi içimden geliyor ama ancak bunları yapmaya vakit kalıyor cocuk olduktan sonra sorarım size

haklısın valla canım şimdi bende çocuk bitek kendimkaydirigubbakcemile3 canım ister maske yaparım canım ister başka bişi yaparım ama çocuğum oluncada zırladıkça onada maske yaparım:roflol: bebekken alıştırmak lazım dimiinaniknanik

Tamda böyle bu konu açcaktım iyi ki de açmamaşım yoksa başlık sahibi olarak çok salaş kalacakmışım
:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
Bi de kızlar siz temizlikle bakımı karıştırmışsınız bence, temel temizlik kuralları başka diğer ekstralar başka
Bu arada kaşlarımı bırakmaya karar verdim, kalın kaş modaymış, beren saatçi, ebru şallı hesabı, ebru şallının da kaşlarının maşallahı var yani kaydirigubbakcemile3

Son düzenleyen: Moderatör:

haklısın küçük çoçuk varken zor oluyor ama biraz büyüsün rahatlarsın güzelim merak etme,yerimseniben

tepeden tırnağa bakarım kendime,sabah kalkar kalkmaz çilt bakımı yaparım sonra makyajımı,parfümü sıkarım,her duştan sonra mutlaka kremlenirim,en az 2 haftada bir kuafördeyim,manikür pedikür kaş falan için,ama bir senedir saç boyatmıyorum,çünkü çok yıpratıyor boya,kesinlikle eçzane ürünleri kullanırım,kozmetik kullanmam hiç bir yerime,dışarı asla makyajsız çıkmam,evdede pijama,eşortmanla dolaşmam,her el yıkadan sonrada ellerimi kremlerim,haftada bir maske yaparım yüzüme ve saçlarıma,ve yine haftada bir küvete doldurduğum suyun içine deniz tuzu katıp yarım saat içinde yatarım.akşam yatağada yine çilt bakımımı yaptıktan sonra parfümlenerek girerim,güde 3 kere diş fıralarım,ve hergün vitamin alırım,çok zevk alıyorum bunları yapmaktan,sanırım biraz hastalık bendeki,yani kısaçası her yerim için ayrı bir krem mevçuttur bende.. :))

tüy konusuna hiç tammülüm yoktür,hiç sevmem,
bu arada çok süslüyüm ama evimde bakımlıdır,hergün siler süpürürüm,2 haftada birde yardımçım gelir çamları falan siler!
kadın her yönden bakımlı olmalı bençe,evide kendide,ama ben ev hanımı olduğum için herşeye rahat yetişiyorum,çalışan insan için herşeye yetişmek daha zor olur bençe,

kutlarim canim bu ne hamaratlik yorulmuyonmu :lepi:

eh bende biraz yazayim ama kisa ve oz bakimli olmayi ve suslenmeyi cok seviyorum

kutlarim canim bu ne hamaratlik yorulmuyonmu :lepi:

eh bende biraz yazayim ama kisa ve oz bakimli olmayi ve suslenmeyi cok seviyorum

yok bitanem ne yorulması bütün stresimi alıyor bunları yapmak,dinleniyorum kendimi daha iyi hissediyorum,genel olarak aslında çokta vaktimi de almıyor,kuaföre gittiğim zaman işte biraz vakit alıyor,

Kesinikle bakımlı olmayı çok seviyorum.Fazla birşey yapmıyorum kendim için,başta
kendimi seviyorum vede güzel kadınım ...............................................................

Bende cvp vereyimyerimseniben
Vücut bakımında kremler konusunda zayıfım ama vücut temizliğinde hassasım..Bir işte yüzüme ayda bir peeling yapıyordum hamile olduğum için onu da bıraktım.Ayda 2 kere kaş ve bıyıklarımı aldırırm mutlaka..
Saçlarımı da yılda 2 kere röfle yaptırıyorum.Açık sarı yaptırdığım için kuaförüm çok sık önermiyor.
Dışarıya çıkarken mutlaka dikkat ederim,gerçi evde de hani pasaklı değilimdiryerimseniben.Eşimle eşofmanla bile dışarı çıkcaksak temkinliyimdir.
Tabii çoluk çocuk olduktan sonra ne yaparım bilemiyorum.6 ay sonra görücez,tekrar yazarım inşallah..:enbuyukkk:

ben çocuktan önce daha bakımlıydım a.sbenimki gibi bir canavar olursa zor bakarsınhihoyyyt ama inşallah sakin olur hayırlısıyla!röfleden vazgeçtim:1no2: çünkü kuaföre gidemiyorum duramıyor kızım heryeri alt üst ediyor!delikafaduldenevde kendim hallediyorum!manikür ve pedikür desen o da öyle evde yani!a.smakyajıma ve cilt bakımıma özen gösteriyorum!gerçekten çocuk olunca özellikle ilk aylarda bakımı ben hiç düşünemedim:1no2: kardeş Allah tüm annelere kolaylık versin!...:Saruboceq:

bende bakımsızımdır maalesef dediğiniz gibi içten gelen birşeyy
hele bebek olunca iyice saldım kendimi.... ilk 3 ay banyoya gir 5 dakkada çık müsade etmiyordu valla....

ben çok severim kremi makyajı maskeyi cilt bakımım ihmal etmem makyajsız çıkmam evde bile süslü dolaşırım vb uzun uzun yazmaya gerek yok amma arkadaşların dediği gibi çocuk olunca bilemem:1shok::1shok::1shok:

hergün makyajlı çıkarım cildimin durumuna göre maske yaparım. taşlı pırıltılı pullu kıyafetler giyerim genelde.
saçımı boyatmamı eşim istemiyor. ama ben maşa yaparım. fön çekerim. kendime bakarım:)

bebeğim doğduğundan beri bir işte 5 dakikadan fazla illgilenemiyorum :emir_bebek: büyüsün az sonra devam :utangac:

Back
X