• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar bakın bi altın meselesi

siz siz olun altın işini evlendiğiniz gün kendi annenize yada kendinizin adına yatırın.Sonra atı alan üsküdar'ı geçiyor işte. Hazır altını bozdurmak daha mantıklı..Kredi çekeceksiniz , o kadar kredi faizi ödeyeceksiniz o altın 3 yılda o kadar kar getirmeyeceğinden eminim.Altın yüksekken bozdurun. Eşiniz vermiyorsa da rest çekin.
Ya evet aynen sabahtır bunu anlatmak istedim paragöz oldum altıncı oldum arabaya binmeseymişim neolurmuş

Sadece meraktan soruyorum. Çünkü kk dışında bir yerde konuşulduğunu duymadım bu konunun.

Ne yani hukuken Altınlar kadının mı?

Hani hersey ortaktı?

Kesin bilen Biri beni aydınlatırsa sevinirim.

evet düğünde takılan altınlar kadınındır. Bu dinen de böyle yasal olarak ta.

İşe servisle gitmek varken kendi arabanızlamı gitceksiniz..Bence bu bile mantıklı değil
Neden mantıklı değil tıkış tıkış gidip taciz korkusuyla düşme korkusuyla ayakta gitmek mi mantıklı servisin merdivenlerinde gittiğimi bilirim evime erkenden gidip işimi gücümü göreyim diye yemeğimi yapayım diye

altınlar sızde olsaydı
hayır kredı cekerek al deseydı kendı basınıza altınlarınızı bozabılırmızdınız kı?
evet ıse sasırdım olmaz kı oyle. dava acsan evlılıgın nasıl olacak?
36 bıne araba bakıyorsun anladıgım kadarıyla kredıyle al , altınını elleme zaten

Ya evet aynen sabahtır bunu anlatmak istedim paragöz oldum altıncı oldum arabaya binmeseymişim neolurmuş

ben niye 3 yıl kredi ödeyeceğim diye uğraşayım ki varken imkanım kullanırım.. Araba kimine göre lüks kimine göre sıradan bir ihtiyaç.. Eşinize resti çekin. Bakalım ne yapacak. Sonuçta siz de çalışan bireysiniz. Baktınız vermiyor evin hiçbir giderine borcuna ortak olmayın..Biriktirin paranızı.

Daha önceki bir konusunda rahatça gezip dolaşmak için demiş konu sahibi.
Ya gezip dolaşmak işime gitmek neyse ne neden bu kadar deşeleniyor ki ne yapacağım sanki arabası olan ilk kadın ben olucam herkes hesap soruyor ne yapıcaksın binme incilerin mi dökülüyor diye

Konu sahibi sinirliyken actin herhalde konuyu. Dava mava diyince sasirdi herkes. Yoksa her esin arasinda yasanabilecek bir anlasmazligin var su an. Esinle gidip almak istiyorsun arabayi tabi ama nasil odeneceginiz konusunda anlasamiyorsunuz. Olay bu ilk mesaj biraz farkli olunca yanlis anlasildin.

Ben arabayi luks olarak gormiyorum araba bir ihtiyac gunumuzde. Bizim vardi ev pesinati icin sattik ama kayinbabamin ve kensi babamin arabasini aliyoruz ihtiyac oldukca tamamen arabasiz degiliz yani.

Ama eger kiradaysaniz eviniz yoksa altinlara dokunmayin derim. Cunku pesinat ev almak icin daha onemli. Kredi konusunda da bence cok kredi cekmeyin dusuk modelli bir araba alin 15 20 bine zamanla uzerine para koyarak modeli yukseltin. Bankadan cokta para cekmemis olursunuz hem.

Ama evim var kirada degilim diyorsaniz o zaman durum farkli tabi kocanizla orta yolu bulun.

Ya gezip dolaşmak işime gitmek neyse ne neden bu kadar deşeleniyor ki ne yapacağım sanki arabası olan ilk kadın ben olucam herkes hesap soruyor ne yapıcaksın binme incilerin mi dökülüyor diye

Atarını niye bize yapıyorsun ki?

Buraya bir sürü konu açmışsın, herkes yardım etmeye moral vermeye çalışmış diğerlerinde. Yakışıyor mu şimdi bu?

Neden bu kadar direttiğini merak etmişler o yüzden sorulmuş. Bir arkadaş altınlar sende olup eşin bozdurmanı istemeseydi o zaman ne yapardın diye sormuş. Bende o sorunun cevabını merak ediyorum. Ona göre yanıtlamaya çalışacağım.

Konu sahibi sinirliyken actin herhalde konuyu. Dava mava diyince sasirdi herkes. Yoksa her esin arasinda yasanabilecek bir anlasmazligin var su an. Esinle gidip almak istiyorsun arabayi tabi ama nasil odeneceginiz konusunda anlasamiyorsunuz. Olay bu ilk mesaj biraz farkli olunca yanlis anlasildin.

Ben arabayi luks olarak gormiyorum araba bir ihtiyac gunumuzde. Bizim vardi ev pesinati icin sattik ama kayinbabamin ve kensi babamin arabasini aliyoruz ihtiyac oldukca tamamen arabasiz degiliz yani.

Ama eger kiradaysaniz eviniz yoksa altinlara dokunmayin derim. Cunku pesinat ev almak icin daha onemli. Kredi konusunda da bence cok kredi cekmeyin dusuk modelli bir araba alin 15 20 bine zamanla uzerine para koyarak modeli yukseltin. Bankadan cokta para cekmemis olursunuz hem.

Ama evim var kirada degilim diyorsaniz o zaman durum farkli tabi kocanizla orta yolu bulun.

Zaten bi arabaları varmış belki eşi gereksiz görüyordur o yüzden kendi ödesin o zaman diye düşünüyordur?

Hayır hiç sinirli değilim birisi binme incin mi dökülür diyor diyeri işe niye arabayla gidiyosun diyor ya o kadar mantıksız yorumlar geldi ki sinirim bozuldu
Sizin söyledikleriniz evet mantıklı ama düşük fiyatlarda genelde ağır hasarlı motoru kötü boyalı çizik arabalar var

sabahları evden ilk çıkan kim, arabanın anahtarları alsanda arabayla işe sen gitsen. eşin durumunu anlarmı ki

Konu sahibi sözüm size değil ama gene düğünü,evi erkek yapsın istiyorlar hem de Altınlar kadının hakkıdır diye bik bik konuşuyorlar. Altınlar iki kişinindir bence. Evlilikte senin benim olmaz.

Konu sahibi sözüm size değil ama gene düğünü,evi erkek yapsın istiyorlar hem de Altınlar kadının hakkıdır diye bik bik konuşuyorlar. Altınlar iki kişinindir bence. Evlilikte senin benim olmaz.
Bende zaten başta benim demedim kendi olayımı açıklıyayım dedim ki ikimizin hayat müşterek eşim bana bir araba alabilir değil mi altın ikimizinse sonuçta borcumuz yok ev var ama o yok altınları vermem diyince bu sefer hukuken onlar benim dedim burda eşimin düşüncesizliği yüzünden ben bu tavrı sergiledim

sabahları evden ilk çıkan kim, arabanın anahtarları alsanda arabayla işe sen gitsen. eşin durumunu anlarmı ki
Ben o kadar iyi kullanamıyorum ki onun arabasını alıp gideyip kendi arabamı alıp ufaktan öğrenmek istiyorum süre süre .kendi arabasını iki kere istop ettirdim bi ton laf söyledi zaten akşam 6 buçukda işten çıkıyor o saatte ben çoktan eve gelmiş oluyorum kışın o saatte hava kararıyor hiç araba öğretmeye sürmeye zaman kalmıyor bi yere gitmeye zaman kalmıyor

Araba kullanmakta tecrübesizliğinizi düşünürsek ilk başta çok uygun fiyata öğrenme amaclı bir taşıt almalısınız ki buda çok uygun fiyata olur. Eşinize direk altınları ver araba alalım derseniz tabiki ters teper. Acaba o araba kullanmanızı istemiyor olabilir mi?

Back
X