• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar bakın bi altın meselesi

Kusura bakmayın ama çok ilginç bi çiftsiniz. Evlilikte herşey ortaktır ama siz o benim bu senin diye ayırırsanız zor yürür bu evlilik.
Ayrıca eşinize dava açmayı nasıl düşünürsünüz hayret valla. Dava açınca evliliğinizin zarar görmeyeceğini mi zannediyorsunuz ?

Kusura bakmayın ama çok ilginç bi çiftsiniz. Evlilikte herşey ortaktır ama siz o benim bu senin diye ayırırsanız zor yürür bu evlilik.
Ayrıca eşinize dava açmayı nasıl düşünürsünüz hayret valla. Dava açınca evliliğinizin zarar görmeyeceğini mi zannediyorsunuz ?

Dava kelimesini sinirden kullandım açmam tabiki

Sadece tahmin . Şimdi bu arkadaşımızın kendine ait evi vardır . Eşinin ailesi Aldı belki . Arabada var bi tane . Borç gibi bi sıkıntıları da yok . O Yüzden altınlarını bozmak bu kadar kolay geliyor . Altın gitgide artıyor eşin bu Yüzden bozmak istemiyor belki de ilerde daha da değerlenecek .

Kızlar araba alıcam diye konu açmıştım biz düğün altınlarını bir bankaya kasaya koyduk eşimin adına işte en büyük hatam bu oldu o farketmez dedi bende o an düşünemedim salak gibi şimdi istiyorum araba almak için vermiyor beni krediye sokmak istiyor 3 yıl her ay bin lira ödüycem kredide. buna girmek istemiyorum hukukende kadına takılan altınlar kadının hakkıdır ama o benim de hakkım var diyor ben napayım şimdi çok sinirliyim ya eşşek gibi kredi ödemek istemiyorum ama kasa da onun adına dava açmak mı gerekir almak için ya ben napıcam yardım eder misinz
şu altınları kendi hesabına istediği için taşlanan konu sahibine taş atan üyeleri bekliyorum ben hadi buyrun bu arkadaşta eşinin üstüne olmasını önemsememiş buna ne diyosunuz?

Aslında aynı şey altını da bozsanız yerine koyarken artacağı için kaybınız var, kredide de bu faiz oluyor. Bence eşiniz çok da mantıksız bir şey söylememiş :KK51:

Eşime dava açmayı düşündüğüm gün anlarım ki sevgim ve saygım bitmiş.
Siz de bir sorgulayın. İnsan sevdiği kişiye para, altın için dava açar mı ya? Düşmanına yaparsın onu.

Kızlar araba alıcam diye konu açmıştım biz düğün altınlarını bir bankaya kasaya koyduk eşimin adına işte en büyük hatam bu oldu o farketmez dedi bende o an düşünemedim salak gibi şimdi istiyorum araba almak için vermiyor beni krediye sokmak istiyor 3 yıl her ay bin lira ödüycem kredide. buna girmek istemiyorum hukukende kadına takılan altınlar kadının hakkıdır ama o benim de hakkım var diyor ben napayım şimdi çok sinirliyim ya eşşek gibi kredi ödemek istemiyorum ama kasa da onun adına dava açmak mı gerekir almak için ya ben napıcam yardım eder misinz

takılar ucmuc olmasıno_O esınızın bu kadar ısrarına göre

Sadece tahmin . Şimdi bu arkadaşımızın kendine ait evi vardır . Eşinin ailesi Aldı belki . Arabada var bi tane . Borç gibi bi sıkıntıları da yok . O Yüzden altınlarını bozmak bu kadar kolay geliyor . Altın gitgide artıyor eşin bu Yüzden bozmak istemiyor belki de ilerde daha da değerlenecek .
Evet aynen öyle ev var eşimin arabasıda var bende çalışıyorum eşimin iş saatleri bana hiç uymuyor bir gün izni var bu yüzden onun arabasına binemiyorum hhep servislerdeyim kendi arabam olmasını istiyorum

Yani yorumlarınız bana biraz cocukca geldi kusura bakmayın
Kocanıza neden sormuyorsunuz neden alamıyorum şuan arabayı, kredi çekmem neden sana daha mantıklı geliyor? Diye sorsanız cevabı alırsınız belki...

bankadaki altınlarla araba almayı hiç düşünmezdim bile. eşim teklif etse sizin gibi de ısrar etse bende kabul etmem.araba ölü yatırım bence.

ayrıca altınlar kadınındır diye düşünmüyorum.herşey ortak evliikte. bu konuda diretmenizide anlayamıyorum.böyle davranarak sadece evinizdeki huzuru bozarsınız.

bence akışına bırakın.

siz siz olun altın işini evlendiğiniz gün kendi annenize yada kendinizin adına yatırın.Sonra atı alan üsküdar'ı geçiyor işte. Hazır altını bozdurmak daha mantıklı..Kredi çekeceksiniz , o kadar kredi faizi ödeyeceksiniz o altın 3 yılda o kadar kar getirmeyeceğinden eminim.Altın yüksekken bozdurun. Eşiniz vermiyorsa da rest çekin.

Size neden vermiyor onu anlamadım. Arabaya Kendide binecek krediyi öderken skntiyi beraber cekeceksiniz. Benim için de farketmezdi kimin üstüne olacağı ama eşim senin bilezikler deyip benim adima yatirmisti iyi ki dedim bak şimdi neler oluyormuş

Sadece meraktan soruyorum. Çünkü kk dışında bir yerde konuşulduğunu duymadım bu konunun.

Ne yani hukuken Altınlar kadının mı?

Hani hersey ortaktı?

Kesin bilen Biri beni aydınlatırsa sevinirim.

Yani yorumlarınız bana biraz cocukca geldi kusura bakmayın
Kocanıza neden sormuyorsunuz neden alamıyorum şuan arabayı, kredi çekmem neden sana daha mantıklı geliyor? Diye sorsanız cevabı alırsınız belki...
Allah aşkına ben anlatamıyormuyum ki diyorum ki eşim araba için altın satmak istemiyorum diyor bende krediye girmek istemiyorum altın satıp almak istiyorum

yok anlamadım siz şimdi evlisiniz ve eşinize dava mı açmayı düşünüyorsunuz ?:KK57:

Back
X