Bende de aynı şekilde ilerliyordu. Günlerce hastaneye gittim hiç bir şeyim yokken. Aylarca ağladım en son anneme beni lütfen psikologa götür ben deliriyorum galiba dediğimi hatırlıyorum :) Ancak doktordan ziyade ailem hep yanımda oldu bana güçlü olduğumu hatırlattı kaygılarımı deli saçmasından ziyade ciddiye aldılar ve bir şekilde tamamen olmasa da kurtuldum. Çok zor bir süreç değil inan ne zaman istersen bana yazabilirsin sana seve seve yardımcı olurum. Ancak dediğim tekniği denemeni tavsiye ederim ve internetten araştırmq yapmak istediğin zamanlarda bunu ertle çünkü internet iyi şeyler kadar kötüyü de barındırıyor ve en nihayetinde bir doktor değil :) Bir şeyler araştırmak istediğinse bunu 10 dakika sonra yapacağım de ve başka bir şeylerle uğraş bu huyunu bırak ki gereksiz evham yapma. Vücudunu çok dinleme, dinlemeye başladığın zamanlarda da dediğim teknikle derin nefesler al ve bu düşünceyi uzaklaştır kendinden. Beyin harika bir organ hatırlamak kadar unutmayı da bir o kadar hızlı gerçekleştiriyor. Zamanla vücudunu dinlemeyi unutacak seni de özgür kılacaktır :)