bu koltukari ben de cok begeniyorum cok guzeller..yemek odasi da guzel ama unite ve bufeyi pek sevmedim..konsol ve masa cok guzel..gule gule kullan insallah
sağol tatlım koltukta biraz tereddütlerim vardı yorumun beni sevindirdi yemek odasından sadece konsol ve yemek masasını aldım zaten büfeti almadım birde bu takımın büyük tv ünitesini aldım
canim cok iyi yapmissin o zaman..tv unitesini de zaten kucuk oldugu ve yarim kalmis gibi gozuktugu o icin sevmemistim :)gule gule kullan canim simdiden hayrili olsun..insallah evine yerlesmis halinin de fotograflarini koyarsin.merakla bekliyorum
merhaba kızlar bu eşya olayı zevkli ama bir o kadar da insanı strese sokan bir süreçmiş yemek odası takımımı ve salon takımımı aldım salon takımımın ayakları ahşap rengi olacak ama iki takım birleştiğinde nasıl birşey olacak hala endişeliyim inşallah güzel seçimler yapmışımdır . yorumlarınızı bekliyorum
Eki Görüntüle 1047356
Eki Görüntüle 1047357 Eki Görüntüle 1047358
Hepsi çok güzeI ben de kısmet oIursa açık renk aImayı düşünüyorum eşyaIarımı :) bu yüzden çok beğendim:)iyi günIerde kuIIanın..merhaba kızlar bu eşya olayı zevkli ama bir o kadar da insanı strese sokan bir süreçmiş yemek odası takımımı ve salon takımımı aldım salon takımımın ayakları ahşap rengi olacak ama iki takım birleştiğinde nasıl birşey olacak hala endişeliyim inşallah güzel seçimler yapmışımdır . yorumlarınızı bekliyorum
Eki Görüntüle 1047356
merhaba kızlar bu eşya olayı zevkli ama bir o kadar da insanı strese sokan bir süreçmiş yemek odası takımımı ve salon takımımı aldım salon takımımın ayakları ahşap rengi olacak ama iki takım birleştiğinde nasıl birşey olacak hala endişeliyim inşallah güzel seçimler yapmışımdır . yorumlarınızı bekliyorum
Eki Görüntüle 1047356
Sanki birlesimleri uyumsuz olcak gibi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?