Bahçe Bakımı ve Çiçekler Kızlar balkon çiçeklerim at

ayy bayıldım valla....o balkonda çay içmek ne güzel olur kimbilirrr?ne kaabiliyetli hatunsun canım benim keşke azcık sana çekseydimopuyorumnanaktan

insanin ici aciliyor zemuszemusemeklerinize saglik
tşkler canımmmm :)
ayy bayıldım valla....o balkonda çay içmek ne güzel olur kimbilirrr?ne kaabiliyetli hatunsun canım benim keşke azcık sana çekseydimopuyorumnanaktan

oyalanmak stres atmak için bire bir ,
çiçeklerle uğraşırken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum,
onlarla konuşurken de ne sıkıntı kalıyor ne stres :)

birde benim sakız sardunyalarımı bir görseniz
tek kelimeyle muteşem.
evim 2 katlı ve bütün pencere önlerinden sarkan skız sardunyalar..
kesinlikle tavsiye ederim sakız sardunyaları........

diane 35 kullanıyorum 4 gündür acaip iştahım acıldı kullananlar varsa kızlar bana bilgi verin bide kılo aldırıomuş ben pko hastasıyım bu yüzden kullanıyorum son gittigim dr sol overde kist var dedi

harikalar canım
tşklerrr :)
birde benim sakız sardunyalarımı bir görseniz
tek kelimeyle muteşem.
evim 2 katlı ve bütün pencere önlerinden sarkan skız sardunyalar..
kesinlikle tavsiye ederim sakız sardunyaları........

resimlerini eklesene canım yaaa
bende yeni yeni fideler almıştım sakız sardunya
bişi sorsam size sardunya ile sakız sardunya arasında yetiştirme açısından farklılık varmı?
kışa dayanıklılık oranı nasıl? falan filan?
şimdiden tşklerrr

bu sene sardunyalarım açtı :) minik güllerim açtı :)
bolca tırnak çiçeği ektim tohumdan minik minik filizlendiler heyecanla her sabah onları suluyorum açsınlar hepsini birlikte resimlerim :)
birde maydanoz ektim tohumdan onlarda filizlendiler kikikiiii

benim balkonum çok güneş ve tepede olduğu için yaz kış rüzgar çok fazla oluyor bana önerebileceğiniz rüzgarın zarar vermiyeceği ve çok güneş seven çiçek warmı ??

benim balkonum çok güneş ve tepede olduğu için yaz kış rüzgar çok fazla oluyor bana önerebileceğiniz rüzgarın zarar vermiyeceği ve çok güneş seven çiçek warmı ??

tırnak çiçeği çok güneşi sever ama rüzgara dayanıklımıdır bilmem ,aslında çiçekçiye sormak lazım

en son resimdeki siyah saksıda duran fesleğen mi?
bu arada çiçekler çook güzeller bayıldım..

toprakla, bitkiyle uğraşmak üzerimdeki bütün sıkıntıyı stresi yok ediyor. ben de seviyorum bahçemle uğraşmayı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…