Kızlar balkona klimanın arasına kuşlar yuva yapıyor. klimayı açınca motor sesinden kaçıyor ne yapma

sweet-73

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
8.349
5.272
248
Balkona kuşlar yuva yapıyor klimayı açınca içeriye pis bi koku geliyor ne yapmalıyım yuvaya bozamam günah

Şimdi ben olsam klimayı kullanmam ama klimayı kullanacak iseniz yuvayı bozup oraya giremeyecekleri bi şekilde engel koymak gerekir. Yumurtlamadan yapın bari başka yere yuva yapsınlar

Şimdi ben olsam klimayı kullanmam ama klimayı kullanacak iseniz yuvayı bozup oraya giremeyecekleri bi şekilde engel koymak gerekir. Yumurtlamadan yapın bari başka yere yuva yapsınlar
Kıyamam klimayı da açamıyorum öylece kaldım

Eğer yumurta yoksa klimayı açtığınızda kaçıyolarmış ya bakın ve orayı kapatın giremesinler. Ama dediğim gibi ben olsam sıcaktan pişerdim ama yavruları olucak diye sevincimden ellemezdim. 1-1.5 ay sürer ama yavrularını büyütüp gitmeleri

Yavru yada yumurta yoksa kesinlikle bozun başedemezsiniz çok arsız oluyorlar bende guvercinlerden çektim 1 sene gunah diye bozmadim sürekli yavru cikardi ara vermeden

Yavru yada yumurta yoksa kesinlikle bozun başedemezsiniz çok arsız oluyorlar bende guvercinlerden çektim 1 sene gunah diye bozmadim sürekli yavru cikardi ara vermeden
Ya ben sirnak ta oturuyorum öğretmenim burası 45 derece çok sızan suan vantrator açtım ama işe yaramıyor eşim ugur getirir bozma dedi

Zaten yaz bitiyor klimayı en çok ihtiyacım olduğu zamanlar açamıyorum

bizde de vardi ayni problem, yumurtasi vardi diye rahatsiz etmedik ,yavrular cikti buyudu be ucmaya baslayinca yuvayi bozdum mecburen. klimaya cd asilinca gelmediklerini duymustum ,astim sukur uzun zamandir gelen giden yok

bizde de vardi ayni problem, yumurtasi vardi diye rahatsiz etmedik ,yavrular cikti buyudu be ucmaya baslayinca yuvayi bozdum mecburen. klimaya cd asilinca gelmediklerini duymustum ,astim sukur uzun zamandir gelen giden yok
45 derece allahım yardım et klimayı da açamıyorum şu an dışı kuş hamile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…