kızlar bana akıl verin

One of a kind

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2015
402
513
53
kızlar merhaba uzun süredir yoktum bilmeyenler için söyleyeyim bu ay içinde boşandım.. bir kızım var okula gidiyor bende çalışmaya başladım boşanma sürecine girdiğimden beri. yeni bir düzen kurabildim allaha şükür.boşandım ama eski eşim bir kaç aydır sürekli benimle barışalım vs muhabbetleri yapıyor daha hala. bana çiçekler yolluyordu çok sert dille uyardım artık bana birşey yollama şöyle konuşma diye.Kafasına çok geç dank etti değerim...arkamdan demediği kalmayan eski kayınvalidede hala özürler diliyor haberini yolluyor eski eşim.

ama benim kalbim artık onlara karşı buz gibi. içimde hiç bir his kalmadı yani. tek önceliğim çocuğum şuanda. bu boşanma süreci çok yıprattı ruhumu. zor zamanlardan geçtim. bildiğiniz resmen depresyondaydım kızlar.. geride kaldı o günler çok şükür. neyse uzatmıyım esas konuya geçeyim kızlar.çalıştığım iş yerinde geçen ay yeni birisi işe girdi. çok beyefendi bir adam.. boşandığımı biliyor o da boşanmış ama çocuğu yok. tanıştığımızdan beri içim çok ısındı. ilgisini gösteriyor sürekli bana.

benden 5 yaş büyük. tatillerde görüşmediğimiz günlerde sürekli bana mesaj atıyor konuşmak istediğini söylüyor. diğer kadınlara olan tavırlarına baktım aslında çok mesafeli ama bana karşı çok farklı sürekli gözü üzerimde gibi hissediyorum..geçen haftasonu benimle bi kafede buluşmak istedi ama ben kabul etmedim müsait değilim diye..o da üzüldüğünü belirtti o zaman haftaya buluşmamız lazım kesinlikle dedi. benimle konuşması gerekenler varmış özel olarak..şimdiden söz vermiyim ama sonra haberleşiriz dedim bende.bu kadar ısrarcı olmasına anlam veremiyorum..
acaba boşluktamıyım ondan mı böyle hissediyorum diye düşünüyorum. bende hoşlanıyorum aslında ama bir kere boşandım birde çocuğum var çok dikkatli olmam lazım gibi hissediyorum. ve boşanmış olması kafamı karıştırıyor niçin boşandı acaba aldatma şiddet vs mi vardı diye düşünüp duruyorum sorsam ayıp olur soramıyorum. birde maddi durumu benim maddi durumumdan çok çok daha iyi ondan eminim,eğitimlerimiz arasında zaten dağlar kadar fark var o yüksek lisans yapmış ben lise mezunuyum.benden niye etkilendi bunda bir iş var falan diye kafamda kurup duruyorum çok güvensizim.kızlar ben nasıl davranmalıyım sizce. siz ne düşünüyorsunuz. benim içime sinmeyen çok şey var ama bir şans vermelimiyim sizce? ne yapsam. nasıl davransam bu adama?
uzun olduysa kusura bakmayın kızlar kafam çok dolu....

Akıl lazım dediler hemen geldim :P

Şaka bir yana, daha boşanalı bir kaç hafta olmuş sadece, bence yeni bir ilişkiden önce biraz kendinizi dinlemeye ihtiyacınız var. İlla bir şans vermek istiyorsanız adamı arkadaş olarak tanıyın, olayı hemen ilişki boyutuna taşımayın.

Ya bi tadını çıkar . Ne demişler sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer diye. Erkeklerin %90 malesef evlenmeden önce efendi saygılı bide kibar olurlar. Evlendikten sonra odun hepsi için demiyorum %10 kısımda var.

bu ay boşanmışsın daha yeni. o yüzden hemen görüşme canım. biraz daha zaman ver. zaten görüşmeye başladığında niyetini anlarsın. inş niyeti iyidir çünkü kötüyse öyle biriyle aynı iş yerinde çalışmak sana travma yaratır

Bence biraz kendinizi dinleyin .Henüz olaylar çok yeni .Hem eski eşinizde hala haber gönderiyormuş size.Suların biraz durulmasını beklemenizde fayda var.Siz zaten yaralıyken başkasının üstüne tuz biber olmasıda ihtimal dahilinde neticede.Takdir sizin olmakla beraber bence size ilgi gösteren bey ile kafede buluşma işi biraz bekleyebilir.

Boşanalı 7 ay oldu dinleniyorum açıkçası benimde karşıma çıkıyor böyle insanlar ama ben henüz çok erken olduğunu düşünüyorum önce bir eski eşe öfkem geçsin yaşadıklarımı sindireyim yeni bir ilişki için rahat kafa lazım bir dinlen ki artık canın yanmasın tabiki bu benim düşüncem

kızlar merhaba uzun süredir yoktum bilmeyenler için söyleyeyim bu ay içinde boşandım.. bir kızım var okula gidiyor bende çalışmaya başladım boşanma sürecine girdiğimden beri. yeni bir düzen kurabildim allaha şükür.boşandım ama eski eşim bir kaç aydır sürekli benimle barışalım vs muhabbetleri yapıyor daha hala. bana çiçekler yolluyordu çok sert dille uyardım artık bana birşey yollama şöyle konuşma diye.Kafasına çok geç dank etti değerim...arkamdan demediği kalmayan eski kayınvalidede hala özürler diliyor haberini yolluyor eski eşim.

ama benim kalbim artık onlara karşı buz gibi. içimde hiç bir his kalmadı yani. tek önceliğim çocuğum şuanda. bu boşanma süreci çok yıprattı ruhumu. zor zamanlardan geçtim. bildiğiniz resmen depresyondaydım kızlar.. geride kaldı o günler çok şükür. neyse uzatmıyım esas konuya geçeyim kızlar.çalıştığım iş yerinde geçen ay yeni birisi işe girdi. çok beyefendi bir adam.. boşandığımı biliyor o da boşanmış ama çocuğu yok. tanıştığımızdan beri içim çok ısındı. ilgisini gösteriyor sürekli bana.

benden 5 yaş büyük. tatillerde görüşmediğimiz günlerde sürekli bana mesaj atıyor konuşmak istediğini söylüyor. diğer kadınlara olan tavırlarına baktım aslında çok mesafeli ama bana karşı çok farklı sürekli gözü üzerimde gibi hissediyorum..geçen haftasonu benimle bi kafede buluşmak istedi ama ben kabul etmedim müsait değilim diye..o da üzüldüğünü belirtti o zaman haftaya buluşmamız lazım kesinlikle dedi. benimle konuşması gerekenler varmış özel olarak..şimdiden söz vermiyim ama sonra haberleşiriz dedim bende.bu kadar ısrarcı olmasına anlam veremiyorum..
acaba boşluktamıyım ondan mı böyle hissediyorum diye düşünüyorum. bende hoşlanıyorum aslında ama bir kere boşandım birde çocuğum var çok dikkatli olmam lazım gibi hissediyorum. ve boşanmış olması kafamı karıştırıyor niçin boşandı acaba aldatma şiddet vs mi vardı diye düşünüp duruyorum sorsam ayıp olur soramıyorum. birde maddi durumu benim maddi durumumdan çok çok daha iyi ondan eminim,eğitimlerimiz arasında zaten dağlar kadar fark var o yüksek lisans yapmış ben lise mezunuyum.benden niye etkilendi bunda bir iş var falan diye kafamda kurup duruyorum çok güvensizim.kızlar ben nasıl davranmalıyım sizce. siz ne düşünüyorsunuz. benim içime sinmeyen çok şey var ama bir şans vermelimiyim sizce? ne yapsam. nasıl davransam bu adama?
uzun olduysa kusura bakmayın kızlar kafam çok dolu....
Yanlış anlamayın ama boşanalı daha 1 ay olmuş. Boşanınca elbette hayata küsmemek lazım, önümüze bakmak lazım ama 1 ay da çok kısa süre değil mi birinden ısınmak için... Yerinizde olsam bir süre kendimi dinlerim. Çocuğumla düzenimi kurup mutlu olmaya bakarım.

Cogunluk zamana birak demis...Haklisiniz kizlar daha cok erken sanirim yeni birisiyle bulusma icin. Peki ben bu adama nasil davranayim surekli konusmak istediginden bashediyor hep benden bir cevap bekliyor.ne diyeyim nasil br tavir koyayim.acik acik konusup zamana ihtiyacim var aklim karisik mi desem.

Temkinli biri olmanızda fayda var. Daha yeni boşanmışsınız. Sizinle aynı şeyleri yaşayan arkadaşlar daha iyi tavsiye verir. Eğer yüz yüze bakıyorsanız kibarca reddedin ve yolunuza bakın

az önce bana napıyorsun herşey yolundamı.müsaitsen konuşalımmı diye msj attı kızlar.
Bana çok ısrarcı geliyor :(

Back
X