kızlar bana akıl verin

hayatiminyanlisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2011
12
0
36
İzmir
birinle çıkmaya başladım diyebilirim daha doğru söyle ben bu kişiyi 4 yıldır tanıyorum geçenlerde bana fecebook tan istek göndermiş şaşırdım kabul ettim 2 gün sonra konuşmaya başladık sonra telden konuştuk 2 saat felan ben onu ilk tanıdığımda evliydi şimdi boşandı daha önceden benden hoşlandığını ve etkilendiğini söyledi ama evli olduğu için bişi diyememiş şimdi özgürüm die benimle çıkmak istedi benim eski sevgilimin arkadaşı kafam karma karışık 2 gündür ses seda yok ne düşünüyorsunuz napayım şimdiden teşekkür ederim

yok canım bekarım

ya arkadasım,senı dusundugum ıcın soyluyorum kırılma ama,sen bekar bı kızsın hem adam daha evlıyken o manada begenmıs senı...Ilerde sorunlar olmaz mı sence de?Ben bu konuda genıs dusunenlere malesef katılmıyorum...su erkeklerı de hıc anlamıyorum bosanırlar ama hala bekar kızları tavlamaya calısırlar..Bırak bence

cnm daha başladı deyiyemem sadece bana düşünme fırsatır ver dedim

Tanıdığınızda evliydi hem de eski sevgilinizin arkadaşı mı...

O zamanlar "Evli olduğu için" bir şey diyememiş acaba o süreçte sizin gibi kaç kişiden etkilenmiş de boşanınca "dili çözülmüş"...

2 gündür ses seda çıkmadığına göre "özgürlüğünün tadını çıkarıyor" diğer arkadaşlarının sevgilileriyle şansını deniyordur belki...

dünme fırsatı ver deyince heralde benim mi aramamı bekliyor anlamadım bilmiyorum düşünmeye ve sizlerin fikirlerine ihtiyacım var :18:

dünme fırsatı ver deyince heralde benim mi aramamı bekliyor anlamadım bilmiyorum düşünmeye ve sizlerin fikirlerine ihtiyacım var :18:

Düşünülecek pek bir şey göremedim ben...

Evli bir adamın arkadaşının "eski" sevgilisine "göz koyup" boşandıktan sonra bunu açıklaması, üzerinde kafa yorulacak bir mesele değil...

Rumuzunuz kaderiniz olmasın...

saka gibi tatlim..
madem fikir isteyecek kadar düsüncelisin,hic kasma derim .. yani fikir istedigine göre sadece elektrik mevcut,yani seni cok etkileyen biri degil,hayallerinin adami degil.
evliyken birinden hoslanip bosaninca hoslandiklarinin pesinden düsen adam icin ne eski sevgilinle polemik yasamaya deger,ne de ailene dul diye kabullendirme cabalarina deger...
evli bir erkek düsünme derim,bekar kadinsin elini sallasan ellisi..
herseyin ilkini senin gibi ilk yasayacak biriyle yasa..

seni gelinliginle gördügünde heyecanlansin bu ilk heyecani olsun.. ilk kez senin icin evet desin ..
esyalarinizi alirken , ilk misafirinizi agirlarken heyecanlanin , ilk sana yardim etsin mutfakta ilk seninle yasasin yaramaz fantezilerini..
böyle bir cok seyin heyecanini tek basina yasamak seni üzer..
kiyma kendine güzelimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…