- Konu Sahibi hayatiminyanlisi
-
evlıyken senden hoşlanan bırı yarın bırgun senle çıkarken başkasından hoşlanır bence olmaz[/QUOTE
hmmm ama evliyken bana bişi demedi
evlıyken senden hoşlanan bırı yarın bırgun senle çıkarken başkasından hoşlanır bence olmaz[/QUOTE
hmmm ama evliyken bana bişi demedi
dememış ama karısıyla evlı sonuçta ve bakmış sana senı begenmış bu adamdan hayır beklenır mı?? beklenmez bekleyenın de zaten aklından şüphe ederım
sen dul musun dıye sormak ıstıyorum ama polemıge gırmek de ıstemıyorum acıkcası
haklısın ama kafamı karıştırdı
bence hıç görüşme o adamla ben öyle düşünüyorum gerçi sen bılırsın ama senın yararın için GÜVEN meselesi önemli çünkü
haklısın canım kafamda soru işaretleri var ama teklifi ni kabul etmiş değilim bana düşünme fırsatı ver dedim adamdan 2 gündür ses seda yok
yok canım bekarım
ALLAH hakkında hayırlısını versın ne dıyeyım
ya arkadasım,senı dusundugum ıcın soyluyorum kırılma ama,sen bekar bı kızsın hem adam daha evlıyken o manada begenmıs senı...Ilerde sorunlar olmaz mı sence de?Ben bu konuda genıs dusunenlere malesef katılmıyorum...su erkeklerı de hıc anlamıyorum bosanırlar ama hala bekar kızları tavlamaya calısırlar..Bırak bence
birinle çıkmaya başladım diyebilirim daha doğru söyle ben bu kişiyi 4 yıldır tanıyorum geçenlerde bana fecebook tan istek göndermiş şaşırdım kabul ettim 2 gün sonra konuşmaya başladık sonra telden konuştuk 2 saat felan ben onu ilk tanıdığımda evliydi şimdi boşandı daha önceden benden hoşlandığını ve etkilendiğini söyledi ama evli olduğu için bişi diyememiş şimdi özgürüm die benimle çıkmak istedi benim eski sevgilimin arkadaşı kafam karma karışık 2 gündür ses seda yok ne düşünüyorsunuz napayım şimdiden teşekkür ederim
cnm daha başladı deyiyemem sadece bana düşünme fırsatır ver dedim
dünme fırsatı ver deyince heralde benim mi aramamı bekliyor anlamadım bilmiyorum düşünmeye ve sizlerin fikirlerine ihtiyacım var :18:Tanıdığınızda evliydi hem de eski sevgilinizin arkadaşı mı...
O zamanlar "Evli olduğu için" bir şey diyememiş acaba o süreçte sizin gibi kaç kişiden etkilenmiş de boşanınca "dili çözülmüş"...
2 gündür ses seda çıkmadığına göre "özgürlüğünün tadını çıkarıyor" diğer arkadaşlarının sevgilileriyle şansını deniyordur belki...
hakkında hayırlısı olsun cnm
dünme fırsatı ver deyince heralde benim mi aramamı bekliyor anlamadım bilmiyorum düşünmeye ve sizlerin fikirlerine ihtiyacım var :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?